FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
od prve minute udarat.
koliko volim te zna samo ludo srce moje, proći će godine, ja neću izdati bordo boje!
Pa nismo Celik kume sta ti je, izadjes igras agresivnije i jace, al igras svoju igru ko i prosli put, bitno samo a uskoristimo prilike a sigurno ces ih imatiBordeaux46 je napisao/la:od prve minute udarat.
Ja licno sam zadovoljan i X al et
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
Imala majka dva sina.
Jedan bio debil ,drugi navijao za želju.
-
- Kontakt:
ma dobro nisam bukvalno mislio. osim Zeca, njemu bi dušu na terenu izvadio.Inijesta je napisao/la:Pa nismo Celik kume sta ti je, izadjes igras agresivnije i jace, al igras svoju igru ko i prosli put, bitno samo a uskoristimo prilike a sigurno ces ih imatiBordeaux46 je napisao/la:od prve minute udarat.
Ja licno sam zadovoljan i X al et
koliko volim te zna samo ludo srce moje, proći će godine, ja neću izdati bordo boje!
ima li ko viska kartu za prodat a da je 100% sigurno
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Kao što je poznato, u petak je rasprodan kompletan kontigent ustupljenih pojedinačnih ulaznica za navijače Sarajevo, ukupno 1.573 ulaznice.
Navijači Bordo tima bit će smješteni na sjevero-istočnom dijelu stadiona Grbavica (sektori B5 i B6).
Okupljanje navijača FK Sarajevo predviđeno je na Vrbanja mostu od 17 sati. Ulazak na stadion za navijače Sarajeva bit će moguć u periodu između 17 i 18:30 sati nakon čega se kapije za pomenute sektore zatvaraju.
Policijske kontrole će biti pojačane, a navijačima koji budu pod dejstvom alkohola ili narkotika ulazak na stadion će biti onemogućen.
Utakmica 7. kola Premijer lige BiH između Željezničara i Sarajeva bit će odigrana večeras od 20:00 na stadionu Grbavica.
Navijači Bordo tima bit će smješteni na sjevero-istočnom dijelu stadiona Grbavica (sektori B5 i B6).
Okupljanje navijača FK Sarajevo predviđeno je na Vrbanja mostu od 17 sati. Ulazak na stadion za navijače Sarajeva bit će moguć u periodu između 17 i 18:30 sati nakon čega se kapije za pomenute sektore zatvaraju.
Policijske kontrole će biti pojačane, a navijačima koji budu pod dejstvom alkohola ili narkotika ulazak na stadion će biti onemogućen.
Utakmica 7. kola Premijer lige BiH između Željezničara i Sarajeva bit će odigrana večeras od 20:00 na stadionu Grbavica.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Kad se nešto obeća, to se i ispuni. Ali svako ima greške u životu. Doći ćeš tobe. SretnoVenamaHrabrih je napisao/la:Rekao sam da neću više komentarisati na ovom forumu i neću. Ovo je samo izuzetak koji potvrđuje pravilo.
Ali ne mogu da ne podjelim jedan vic sa cijenjenim pukom forumskim:
Kako se zove emisija u kojoj Amar Osim ne progovori ni riječ 30 minuta?
Pola ure kulture!
Sretno danas i da im se nayebemo nane nanine garave točkolupačke.
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
onda su to jednojajacni blizanciamypitar je napisao/la:Imala majka dva sina.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Onamo oni već znaju ko nam igra
Kaži Handžić i Ahmet od prve, zajedno
Usr.ali se

Kaži Handžić i Ahmet od prve, zajedno
Usr.ali se
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Mene samo strah da nam Zeljo ne spusti loptu na zemlju 

Handže će im ga zabit 

- Kockoglavi
- Kontakt:
Evander je napisao/la:Mene samo strah da nam Zeljo ne spusti loptu na zemlju

Za utakmicu konkuriše sljedećih 18 igrača:
Kovačević, Dizdarević, Šabanović, Hebibović, Mustafić, Handžić, Velkoski, Letić, Šerbečić, Kurdić, Đokanović, Milanović, Ahmetović, Guzina, Lazić, Šišić, Hodžić i Gavrić.
Sretno nam svima
Kovačević, Dizdarević, Šabanović, Hebibović, Mustafić, Handžić, Velkoski, Letić, Šerbečić, Kurdić, Đokanović, Milanović, Ahmetović, Guzina, Lazić, Šišić, Hodžić i Gavrić.
Sretno nam svima

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
Nazalost Rahmanovic nije spreman...
Evo ga sjedi ispred TratarioUna kod bristola...
Idemo samo jako
Evo ga sjedi ispred TratarioUna kod bristola...
Idemo samo jako
Imamo odbranu za 3 klase jaču od njihove i to mi daje optimizam. Samo ne treba kakvu frljoku primit i uvjeren sam da zijanit nećemo. Bod je sasvim ok a o pobjedi da ne pričam, ugasili bi jadnike u slučaju iste.
Lično bih krenuo s Haretom a Mersu sačuvao za zadnjih pola sata. Gavrić Milanović i Hebib iza nadam se, Sabanović na beka.
Lično bih krenuo s Haretom a Mersu sačuvao za zadnjih pola sata. Gavrić Milanović i Hebib iza nadam se, Sabanović na beka.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Zabio ga Matko Želji joj nano naniceee
Sto se tekma vise blizi sigurniji u pobjedu. 0-2 na kraju.
Sto se tekma vise blizi sigurniji u pobjedu. 0-2 na kraju.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Joj nema Rahmanamiky_hz je napisao/la:Za utakmicu konkuriše sljedećih 18 igrača:
Sretno nam svima

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Zadnji put smo ovako oslabljeni u derbi ušli 2015., onaj najposjećeniji poslije rata. Onda se poklopile povrede, kartoni i utakmice mlade reprezentacije, i tad nam je falilo 6-7 igrača. Al vjerujem Husrefu i momcima, vjerujem našoj odbrani prije svega. Volio bih da Šaban zaigra beka a Hebib krilo. Velkoskog bih više volio vidjet na lijevom krilu nego u sredini, manje su šanse da napravi glupu grešku s loptom, što ove sezone prečesto radi. Tipujem na Gavru, da ga zabija. Nula - jedan, Gavro sa 20 metara. 

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Imam osjecaj da ce ovo biti luda utakmica sa dosta golova.
Neki rezultat od 3:4 ili 2:5
Proradice u ovoj utakmici i Guzina i Ahmetovic uz Handzic.
Milanovic meni ne donosi nista na terenu. Lopte koje idu na njega ne predstavljaju nikakvu opasnost za protivnika.
Ili ih vrati ili okrene na desnu nogu a onda taj pokusaj obicno je pa prepustanje lopte protivniku. Kao da ima neku vrstu straha da ne pogriješi, neku blokadu, jarane raspali je jednom oslobodi se i onda centriraj da valja.
Da je Sisic bolji u defanzivni vjerujem da bi bio prva opcija u ovoj situaciji, mada kako Milanovic defanzivnu sve losije odradjuje ne bi me iznenadilo da Sisic pocne.
Neki rezultat od 3:4 ili 2:5
Proradice u ovoj utakmici i Guzina i Ahmetovic uz Handzic.
Milanovic meni ne donosi nista na terenu. Lopte koje idu na njega ne predstavljaju nikakvu opasnost za protivnika.
Ili ih vrati ili okrene na desnu nogu a onda taj pokusaj obicno je pa prepustanje lopte protivniku. Kao da ima neku vrstu straha da ne pogriješi, neku blokadu, jarane raspali je jednom oslobodi se i onda centriraj da valja.
Da je Sisic bolji u defanzivni vjerujem da bi bio prva opcija u ovoj situaciji, mada kako Milanovic defanzivnu sve losije odradjuje ne bi me iznenadilo da Sisic pocne.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Optimista: moze moze