FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Igro bi cvrsto na rubu zutog kartona od prve minute na e zecu jer on nakon 30 minuta iscrkne znaci kad dodas par udaraca i dva skoka lazica mu na ledza to znaci 15 minuta igre sto se njega tice.
Igro bi sa Ahmetom i guzinom al da guzina bude 10 tka
Sisica bi stavio na krilo lijevo
Hodzica na sabanovi mjesto
I to je to
Igro bi sa Ahmetom i guzinom al da guzina bude 10 tka
Sisica bi stavio na krilo lijevo
Hodzica na sabanovi mjesto
I to je to
Jos sam zaboravio reci za Kovacevica da mora se prestat kurcim i i umisljat se da je oliver kan.
On mora bit na najvecem nivou i mora pratit igru non stop jer oni imaju brze spiceve a mi spore stopere, sve njihove mane mora korigovat, mora bolje procjenjuvat suteve iz daljine sve ostalo dobro radi.
Znaci kova sine dobar si al si daleko od vrhunskog golmana, nazalost trenirate ubleha zenicka i nema ko da ti kaze pa ako citas da te nasavjetujem..
Nemo da spava al mogu zelju da karam
On mora bit na najvecem nivou i mora pratit igru non stop jer oni imaju brze spiceve a mi spore stopere, sve njihove mane mora korigovat, mora bolje procjenjuvat suteve iz daljine sve ostalo dobro radi.
Znaci kova sine dobar si al si daleko od vrhunskog golmana, nazalost trenirate ubleha zenicka i nema ko da ti kaze pa ako citas da te nasavjetujem..
Nemo da spava al mogu zelju da karam
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Zgazite ih!!!
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Gdje ste sada Manijaci, dok Zeljo umire, dok Zeljo umire, vas glas se ne cuje.....
Sretno nam danas. Ja cu biti na zapadu da u miru gledam tekmu i Horde kako navijaju. Bod ko kuca, trica za veliki mir u kuci..
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
oj Željana, Željana
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Rekao sam da neću više komentarisati na ovom forumu i neću. Ovo je samo izuzetak koji potvrđuje pravilo.
Ali ne mogu da ne podjelim jedan vic sa cijenjenim pukom forumskim:
Kako se zove emisija u kojoj Amar Osim ne progovori ni riječ 30 minuta?
Pola ure kulture!
Sretno danas i da im se nayebemo nane nanine garave točkolupačke.
Pola ure kulture!
Svi na istok hahah
- Kockoglavi
- Kontakt:
Je.o majku trebalo je istoka nakupovati i da popunimo ga
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ne bi bio prvi put pun istok pitara zajedno sa zdenkom, doduše tad je beton bio..Kockoglavi je napisao/la:Je.o majku trebalo je istoka nakupovati i da popunimo ga
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Kockoglavi
- Kontakt:
Ma znam noge sam lomio po onom betonu al sad tribinu da im je bilo popuniti sjeb bi im bioMortemHz je napisao/la:Ne bi bio prvi put pun istok pitara zajedno sa zdenkom, doduše tad je beton bio..Kockoglavi je napisao/la:Je.o majku trebalo je istoka nakupovati i da popunimo ga
-
- Kontakt:
Ako neko ima kartu za prodati zainteresovan sam za jednu hvala
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nisam ja tamo nikad bioKockoglavi je napisao/la:Ma znam noge sam lomio po onom betonu al sad tribinu da im je bilo popuniti sjeb bi im bioMortemHz je napisao/la:Ne bi bio prvi put pun istok pitara zajedno sa zdenkom, doduše tad je beton bio..Kockoglavi je napisao/la:Je.o majku trebalo je istoka nakupovati i da popunimo ga
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
ne daj da te jedan rasista i diletant poput mortema otjeraVenamaHrabrih je napisao/la:Rekao sam da neću više komentarisati na ovom forumu i neću. Ovo je samo izuzetak koji potvrđuje pravilo.
Pola ure kulture!

You are someone else I am still right here
Danas na derbijy pobjedom mi konama zadajemo žestok udarac od kojeg se zadugo neće oporaviti.Osim 3 boda već bi napravili dobru bodovnu zalihu i već tad bili apaolutni favoriti za titulu.
Sretno nam danas moja prognoza 1-3
Sretno nam danas moja prognoza 1-3
-
- Kontakt:
U utakmici u Listici u prvih pola sata 3x Sabanovicu se iza ledja zabija igrac i nema krila da to pokrije , da ga bar omete , nego 3x ulazi do 16 i ubacuje u sredinu ili Serbecic izlazi na tog igraca , da su malo jaci tehnicki mogli su nam napraviti probleme . Jednom i jesu kad je Djokanovica lopta pogodila i zamalo ga nismo fasovali . To je zato sto nam krila ne pokrivaju ledja bekovima , koji ne moze ispratiti dvojicu igraca . Zato bih ja ovako postavio ekipu
Kovacevic
Hodzic, Serbecic,Lazic,Letic
Mustafic , Kurdic
Sabanovic, Gavric , Milanovic
Ahmetovic (Handzic)
U drugom poluvremenu Hebibovic , Djokanovic,Velkoski . Mislim da su sva trojica poprilicno potrosena .
1. Sabanovic moze probiti i centrirati sa distance iskosa i pogoditi Ahmetovica (jeli da je to znao i protiv Zelje na Kosevu). Zna lopte , borben i nek igra do zutog kartona . malo i Zeca zaganjat.
2. Kurdic je PRIJE GODINU DANA odigrao na ovoj poziciji 2 vrlo vazne utakmice(Lazni i finale kupa u Listici, jeste 2 zuta ), ali borben i svjez . Onda jos i dominacija u skoku .
Sve je ovo fino , ali @Alfred je problem , kaze ne moze protiv Zelje bez Velkoskog ?
Kovacevic
Hodzic, Serbecic,Lazic,Letic
Mustafic , Kurdic
Sabanovic, Gavric , Milanovic
Ahmetovic (Handzic)
U drugom poluvremenu Hebibovic , Djokanovic,Velkoski . Mislim da su sva trojica poprilicno potrosena .
1. Sabanovic moze probiti i centrirati sa distance iskosa i pogoditi Ahmetovica (jeli da je to znao i protiv Zelje na Kosevu). Zna lopte , borben i nek igra do zutog kartona . malo i Zeca zaganjat.
2. Kurdic je PRIJE GODINU DANA odigrao na ovoj poziciji 2 vrlo vazne utakmice(Lazni i finale kupa u Listici, jeste 2 zuta ), ali borben i svjez . Onda jos i dominacija u skoku .
Sve je ovo fino , ali @Alfred je problem , kaze ne moze protiv Zelje bez Velkoskog ?
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
-
- Kontakt:
Yebo covjeka koji reko , pa ne porekoVenamaHrabrih je napisao/la:Rekao sam da neću više komentarisati na ovom forumu i neću. Ovo je samo izuzetak koji potvrđuje pravilo.
Pola ure kulture!

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Trenutno korisnika/ca: Hajdeee, hibrid, iliyaa8, JavierBosnia, Lokomotifa, mosarajvosa83, Napapijri, Rodman i 45 gostiju.