Manijaci, osim, zeljeznicar i analno karanje istihKockoglavi je napisao/la:Vidi tottija pjesnika i ljubavnih stihova![]()

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Manijaci, osim, zeljeznicar i analno karanje istihKockoglavi je napisao/la:Vidi tottija pjesnika i ljubavnih stihova![]()
FrancescoTotti je napisao/la:Manijaci, osim, zeljeznicar i analno karanje istihKockoglavi je napisao/la:Vidi tottija pjesnika i ljubavnih stihova![]()
![]()
Ja bih ga sacuvao za zadnjih 30 min., ipak je odigrao najvise i onda svjez da ih dokrajci .AlfredNobel je napisao/la:Dobra je ta 3-5-2. Đasvi mi se, ali realno nema teoretske šanse da izađemo tako. Iako bi bio taktički bum za derbi, ali šanse ravne nuli.
Jedino bi tu stavio Krstea umjesto Mustafića, ne može derbi bez kapitena.
Yebem him i ja mamare..holyman je napisao/la:Yebat cemo im milu majku
Sam Oremuš bi im pojeo onu mlitavu sredinu.BordoSarajevo je napisao/la:Zamislite sutra ovu ekipu, a na klupi ti: Tatar, Stanojević, Gavrić, Pidro, Handžić, Letić, Đokanović, Mustafić....
E jbg bruda. Koga nema bez njega se mora.BordoSarajevo je napisao/la:Zamislite sutra ovu ekipu, a na klupi ti: Tatar, Stanojević, Gavrić, Pidro, Handžić, Letić, Đokanović, Mustafić....
Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, ErosViverosViv, pitar9876, Proximic, Vanja8 i 51 gost.