Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
Imam problem.
Registrovao sam se i "nekako" jedva se ulogirao i onda kliknem na npr. Utakmice i ono mi izbaci da nisam logovan.
Registrovao sam se i "nekako" jedva se ulogirao i onda kliknem na npr. Utakmice i ono mi izbaci da nisam logovan.
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Aha, izvini, to sam ja nešto zabrljao 

Redsi, kakve su vam sanse za veceras, ima li Rafa lijeka, Milan Tarot porucuje da ako hoce pobijedu mora staviti dva krastavca u usi i da izgovori pet Zdravo Marija 

- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
trebevic je napisao/la:Redsi, kakve su vam sanse za veceras, ima li Rafa lijeka, Milan Tarot porucuje da ako hoce pobijedu mora staviti dva krastavca u usi i da izgovori pet Zdravo Marija
Haha... Jako smiješno

- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Gerrard je napisao/la:Jeli to provaljujes ?trebevic je napisao/la:Redsi, kakve su vam sanse za veceras, ima li Rafa lijeka, Milan Tarot porucuje da ako hoce pobijedu mora staviti dva krastavca u usi i da izgovori pet Zdravo Marija
Vidiš ba da sam sebe pravi glupim.
- reds_forever
- Kontakt:
ma pusti to,kakva veca primanja,citala ja jutros na BBCu,agger rekao da zna da benitez kaze da hoce da ga zadrzi,ali kaze da je njemu vazno ono sto njemu benitez kaze "iza zatvorenih vrata",ono sto vidi njemu u ocima,kaze da u svom srce zeli da ostane u liverpoolu,nadam se da ce tako biti,jer voli klub,a i ja bi voljela da se vrati u prvih XI ,vidjeli smo kakav je gol dao,a on cesto zna poslat dobru loptu,uci u sredinu...pa i ako trazi vise love nek mu dajuGerrard je napisao/la:Citam ovo za Aggera i njegova potrazivanja za novi ugovor , i po meni zasluzje da se ispune njegove zelje i da se vrati u startnu ekipu.
Skrtel je do povrede bio odlican ali poslije povrede je opao , vecinu golova iz prekida je on kriv , dok Agger je posebna prica jedan od rijetki stopera koji je mlad a zna igrati fudbal ima neku posebnu rutinu jedan mi je od drazih igraca i realno izgubili bi puno sa njim , nece Carra moci dugo on je idealna zamjena zato mu treba dati sto bolji ugovor , valjda je Rafa svjestan kakav je covjek kvalitet !

After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
velika greska bi bilo izgubiti jednog ovakog igraca, i nadam se da do toga neće doći, agger i skrtel su buducnost ovog kluba, trenutno ne mogu obojica igrati u prvom, ali mislim da bi trebalo da agger sada igra, skrtel nije u formi, a i agger nam je potreban jer on moze povuci loptu naprijed i dati gol, a i lakse bi produzio ugovor kada bi vise igrao u prvomreds_forever je napisao/la:ma pusti to,kakva veca primanja,citala ja jutros na BBCu,agger rekao da zna da benitez kaze da hoce da ga zadrzi,ali kaze da je njemu vazno ono sto njemu benitez kaze "iza zatvorenih vrata",ono sto vidi njemu u ocima,kaze da u svom srce zeli da ostane u liverpoolu,nadam se da ce tako biti,jer voli klub,a i ja bi voljela da se vrati u prvih XI ,vidjeli smo kakav je gol dao,a on cesto zna poslat dobru loptu,uci u sredinu...pa i ako trazi vise love nek mu dajuGerrard je napisao/la:Citam ovo za Aggera i njegova potrazivanja za novi ugovor , i po meni zasluzje da se ispune njegove zelje i da se vrati u startnu ekipu.
Skrtel je do povrede bio odlican ali poslije povrede je opao , vecinu golova iz prekida je on kriv , dok Agger je posebna prica jedan od rijetki stopera koji je mlad a zna igrati fudbal ima neku posebnu rutinu jedan mi je od drazih igraca i realno izgubili bi puno sa njim , nece Carra moci dugo on je idealna zamjena zato mu treba dati sto bolji ugovor , valjda je Rafa svjestan kakav je covjek kvalitet !
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
- reds_forever
- Kontakt:
Gerrard je napisao/la:Ma ja kakva veca primanja , on hoce da igra besplatno za Liverpool , 100% njega novac ne zanima , vjerovatno mu odgovara sto 90% igraca ima mnogo bolja primanja od njega ... pare pare pare , ljubavi nema , rijetki su Carra , Gerrard i slicni !
ne kazem da ga novac ne zanima,samo kazem da je glavni razlog komplikacija oko ugovora njegov odnos sa benitezom,kada ga je milan trazio u zimskom prelaznom roku,mogao je otic,ali je i tad rekao da bi zelio da ostane u liverpoolu,i ja sam za to da mu se poveca plata,sasvim je uredu ako to trazi,samo radi poredjenja,mislim da torres ima preko 80000 funti platu,a agger naspram njega ima "mizernih" 35000 funti

After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
pomeni Agger zasluzuje vecu platu, covjek je stvarno igracina i Rafa ako je ikoliko normalan ga mora zadrzat.. a sto se tice LS, nista tu jos nije gotovo.. Nema predaje.. idemo izbaciti rusku djubrad.... LFC Forever
“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”
- alan ford 26
- Kontakt:
Ev samo da vam mahnem sa vrha premierligaske ljestvice i da vam zazelim novu katastrofu 2night
"Bolje živjeti 100 godina u bogatstvu, nego jedan dan u siromaštvu!"
- alan_kardec
- Kontakt:
Samo ti maši,a tvoji sutra imaju finih šansi da ispadnu smiješni,tj.da ih izbaci "slini" Porto.alan ford 26 je napisao/la:Ev samo da vam mahnem sa vrha premierligaske ljestvice i da vam zazelim novu katastrofu 2night
Što se tiče katastrofa,poraz 1:3 kod kuće je manja katastrofa nego izgubiti 1:4 od najvećeg rivala.

Imenače,imenjače baš si zaboravan...

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
mislim da liverpool veceras ne bi trebao igrati skroz napadacki bar u pocetku, jer moraju zabiti golove a ne smiju primit a ako se otvore potpuno bice mjesta za kontre chelsea , tako da bi im najbolje bilo da strpljivo igraju cekaju svoju sansu, da ne srljaju, ja mislim da ce to biti uspavanka prvih pola sata i onda ce liverpool iznenada zabiti gol i naravno poslije njega krenuti jace prema golu chelsea sto bi moglo rezultirati drugim golom u mrezi chelsea pred kraj prvog poluvremena, e onda bi chelsea uhvatila nervoza panika, a liverpool pun samopoudanje krece u drugo poluvrijeme. . . bice svega.
- reds_forever
- Kontakt:
Amin Boze da tako budeniccolo je napisao/la:mislim da liverpool veceras ne bi trebao igrati skroz napadacki bar u pocetku, jer moraju zabiti golove a ne smiju primit a ako se otvore potpuno bice mjesta za kontre chelsea , tako da bi im najbolje bilo da strpljivo igraju cekaju svoju sansu, da ne srljaju, ja mislim da ce to biti uspavanka prvih pola sata i onda ce liverpool iznenada zabiti gol i naravno poslije njega krenuti jace prema golu chelsea sto bi moglo rezultirati drugim golom u mrezi chelsea pred kraj prvog poluvremena, e onda bi chelsea uhvatila nervoza panika, a liverpool pun samopoudanje krece u drugo poluvrijeme. . . bice svega.

- alan_kardec
- Kontakt:
VEČERAS VJERUJEM U ČUDA.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- reds_forever
- Kontakt:
ja takodje...It's left to great men to do the great thing...Do them the Liverpool wayalan_kardec je napisao/la:VEČERAS VJERUJEM U ČUDA.

- reds_forever
- Kontakt:
Steven Gerrard has not even made the bench as Liverpool look to overturn a 3-1 first leg deficit in tonight's Champions League quarter-final against Chelsea.
The skipper is struggling with an adductor injury and does not make the 18.
The Reds XI in full is: Reina, Aurelio, Arbeloa, Skrtel, Carragher, Kuyt, Lucas, Alonso, Mascherano, Benayoun, Torres. Subs: Cavalieri, Dossena, Hyypia, Agger, Riera, Babel, Ngog.
uuuuu nema gerrarda ni na klupi
opet ce ovaj lucas skripit,bacace ga ko kuglu 
The skipper is struggling with an adductor injury and does not make the 18.
The Reds XI in full is: Reina, Aurelio, Arbeloa, Skrtel, Carragher, Kuyt, Lucas, Alonso, Mascherano, Benayoun, Torres. Subs: Cavalieri, Dossena, Hyypia, Agger, Riera, Babel, Ngog.
uuuuu nema gerrarda ni na klupi

sta ne igra gerard,nista cao LP
Trebo je aggera staviti u prvu postavu.
Trebo je aggera staviti u prvu postavu.
Heh, ma koliko ja bio realan, ovo gore je nerealno (mozda i smijesno). Da igra Gerrard onda bi ostali u LP?Torres_9 je napisao/la:sta ne igra gerard,nista cao LP
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO ! ! ! !
Trenutno korisnika/ca: FieldsOfAnfieldRoad i 2 gosta.