Kako bi bilo top da sutra slavimo aBd

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
BordoSarajevo je napisao/la:Obavještavamo sve navijače FK Sarajevo da je kompletan kontigent ustupljenih karata za sjevernu tribinu (1573) rasprodat.
Utakmica FK Željezničar - FK Sarajevo je na rasporedu sutra, 31. avgusta u 20 sati na stadionu Grbavica.
E moze moze odlicno ukomponovano.ado-hz je napisao/la:Željezniiiiiičar puuuši gaaaa,
Grbaaaavicu yeebeeem jaaa,
Yeebeemooo vam sad, oba Osimaaa
Puušit ce te quracccc hordamaaaaaa
Nije sto sam ja komponovao al pjevljivo je...evo po kuci ne prestajem...da je kako ovo do grupe probaciti da sutra grmi...po meni nije loseSabinho je napisao/la:E moze moze odlicno ukomponovano.ado-hz je napisao/la:Željezniiiiiičar puuuši gaaaa,
Od grupe ce biti nesto originalno kao i uvjek,sjetite sa prosla dva derbija na grbavici,sve ove godine plave karaamo i suti samo suti suti moj djecace plavi.ado-hz je napisao/la:Nije sto sam ja komponovao al pjevljivo je...evo po kuci ne prestajem...da je kako ovo do grupe probaciti da sutra grmi...po meni nije loseSabinho je napisao/la:E moze moze odlicno ukomponovano.ado-hz je napisao/la:Željezniiiiiičar puuuši gaaaa,
FrancescoTotti je napisao/la:Maaaaniijaacii pusseee gaaaaa
Zeljeeznicar yebem jaaaaaa
Morza osima, sa lojavim sisamaaa
Yebemo sa jug kretenimaaaaaa
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, atomskaNavika, ErosViverosViv, Kaunas, mosarajvosa83, MSOZ101, TETRAPAK i 75 gostiju.