FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Koliko ja imam povjerenje u Lazica i Serbecica pa to nije normalno, jednostavno imam osjecaj da nam oni nece moci dati go, a u napadu sta bude.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Idemo svi u klub, nije još puno karti ostalo!

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
A koliko oni u Bogicevica i ono majmuce sto je u paru s njimledesma je napisao/la:Koliko ja imam povjerenje u Lazica i Serbecica pa to nije normalno, jednostavno imam osjecaj da nam oni nece moci dati go, a u napadu sta bude.

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Hahah, nek im je Bog na pomociSabinho je napisao/la:A koliko oni u Bogicevica i ono majmuce sto je u paru s njimledesma je napisao/la:Koliko ja imam povjerenje u Lazica i Serbecica pa to nije normalno, jednostavno imam osjecaj da nam oni nece moci dati go, a u napadu sta bude.![]()
![]()
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
-
- Kontakt:
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pustite ba debile koji pišu ovdje, usrali su se kolektivno a još igraju u strašnoj formi, na svom stadionu a mi desetkovani sa povredama iako se par igrača vraća u pogon. Kompleksi i strah su čudo, pogotovo od onog silovanja na dan GRADA SARAJEVA na Grbavici kada je bilo 0:3 za gradski klub, FK Sarajevo.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Sad sam racunam nesto
1.Ako je nas najam recimo 100.000 godišnje i mi uplatimo za 10 godina to dodje jedan milion.
2. Na jedan milion sto opstina ulozi mi bi trebali uloziti pola miliona
3. Ako preuzmemo radnike godišnje bi ulozi li 2 miliona mraka.
Rezultat:
1- mi ulozimo 1.000.000KM
2- opstina ulozi 0 KM, jer je onaj milion sto smo mi za zakup dali prebacila.
3- mi ulazemo 2.000.000 KM godišnje u radnu snagu, a opstina je n dobitku istu kolicinu novca jer se oslobodila troska.
Znaci mi ulozimo 3.500.000 u nesto sto ce biti opstina ko i pri tome od tog novca samo 1.500.000 ide u radove na stadionu a ostalo za glasace.
Opstina se oslobadja troska radne snage i troska ulaganja u stadion i na godišnjem nivou su u plusu za otprilike 2.500.000 KM
OVO SAMO GLUPAN GLUPAVI MOZE PRIHVATITI
Ovo je za novinare prava prilika da postave pitanje Jel ovo ulaganje u sport ili uvaljivanje troskove sportu.
A baska je sto ova ponuda ide neposredno pred derbi.
1.Ako je nas najam recimo 100.000 godišnje i mi uplatimo za 10 godina to dodje jedan milion.
2. Na jedan milion sto opstina ulozi mi bi trebali uloziti pola miliona
3. Ako preuzmemo radnike godišnje bi ulozi li 2 miliona mraka.
Rezultat:
1- mi ulozimo 1.000.000KM
2- opstina ulozi 0 KM, jer je onaj milion sto smo mi za zakup dali prebacila.
3- mi ulazemo 2.000.000 KM godišnje u radnu snagu, a opstina je n dobitku istu kolicinu novca jer se oslobodila troska.
Znaci mi ulozimo 3.500.000 u nesto sto ce biti opstina ko i pri tome od tog novca samo 1.500.000 ide u radove na stadionu a ostalo za glasace.
Opstina se oslobadja troska radne snage i troska ulaganja u stadion i na godišnjem nivou su u plusu za otprilike 2.500.000 KM
OVO SAMO GLUPAN GLUPAVI MOZE PRIHVATITI
Ovo je za novinare prava prilika da postave pitanje Jel ovo ulaganje u sport ili uvaljivanje troskove sportu.
A baska je sto ova ponuda ide neposredno pred derbi.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Optimista: moze moze
- BordoSarajevo
- Kontakt:

FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Usr.ali su se, boje se da ne bude treći poraz u nizu u derbiju. Puno više imaju za izgubit nego mi. Domaćini, izgube, treći u nizu i 5 bodova iza nas uz činjenicu da mi tek počinjemo igrati poslije pauze jer će iza nas biti evropa, umor, a povrijeđeni se vraćaju, velika većina.
U slučaju da pobjede, što se može desiti (pu,pu,pu) zbog našeg umora i povreda, imat će prednost od samo jednog boda, ništa iskoristili nisu zbog povreda, evrope i umora. Ali ništa od toga.
Sutra ih, nadam se, vraćamo u realnost a to je borba za evropu sa Tuzla Cityem i Čelikom.
U slučaju da pobjede, što se može desiti (pu,pu,pu) zbog našeg umora i povreda, imat će prednost od samo jednog boda, ništa iskoristili nisu zbog povreda, evrope i umora. Ali ništa od toga.
Sutra ih, nadam se, vraćamo u realnost a to je borba za evropu sa Tuzla Cityem i Čelikom.
FK Sarajevo
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Utefterio sefe. Ako bude uz dres ti platim jos i kurvu neku s juga da ti ga popusi.Laznjak je napisao/la:Sta se ti smijes.FrancescoTotti je napisao/la:![]()
![]()
Tefteri tamo 0:4
Jos 80 karti ostalo!
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Željezniiiiiičar puuuši gaaaa,
Grbaaaavicu yeebeeem jaaa,
obaaaa Osimaaaa, na qrcu nosim ja,
šalaalalala laaaaa!!

šalaalalala laaaaa!!

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
- Kontakt:
Mi imamo tri dominantna igraca za ovu ligu : Kovacevic , Lazic , Serbecic . Svih ostalih 19 igraca na terenu su nako . Naravno bila bi ta razlika puno veca i nedohvatljiva da su tu Stanojevic , Oremus , Rahmanovic . Bili bi nedodirljivi , ali yebiga nismo kompletni .
Dva puta sam prognozirao 1:1 i oba puta dobismo 2:1 . Neka i sada bude tako aBd .
ZA ŠAMPIONE DRZAVE CIJELE , ZA BORDO-BIJELE , ZA BORDO-BIJELE . JURIŠ .
Dva puta sam prognozirao 1:1 i oba puta dobismo 2:1 . Neka i sada bude tako aBd .
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
HAJDEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE HORDEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEjoker90 je napisao/la:Željezniiiiiičar puuuši gaaaa,
šalaalalala laaaaa!!![]()
![]()
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Hajde ljudi sutra svi u udruzenje da se skupimo ko prava raja da grmimo kad se krene u kokošinjac!!!
12. igrač kluba iz Titove 38b
HAJDEEE JAKOOOOOLaznjak je napisao/la:HAJDEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE HORDEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEjoker90 je napisao/la:Željezniiiiiičar puuuši gaaaa,
![]()
Brate Ahmetovic. Nemoj mi to radit, Ahmetovic, inšala 3 ce im zabiti i Hebib jedanSamozdravlje je napisao/la:Mi imamo tri dominantna igraca za ovu ligu : Kovacevic , Lazic , Serbecic . Svih ostalih 19 igraca na terenu su nako . Naravno bila bi ta razlika puno veca i nedohvatljiva da su tu Stanojevic , Oremus , Rahmanovic . Bili bi nedodirljivi , ali yebiga nismo kompletni .
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
joker90 je napisao/la:Željezniiiiiičar puuuši gaaaa,
![]()

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!