BVB
Club Brugge ili Olympiakos
Lokomotiva ili Genk
Najidealnije

Maloprije sam simulirao zrijeb na nekoj stranici i BVB dodje u grupi sa Barselonom, Dinamom i Slavijom iz Praga...
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Skoro.kraljttbvb je napisao/la:Maloprije sam simulirao zrijeb na nekoj stranici i BVB dodje u grupi sa Barselonom, Dinamom i Slavijom iz Praga...
Inter nema sta traziti u ovoj grupiDerdiyok je napisao/la:Drago mi je vala što će na Nou Camp doći BVB jer je to ekipa koju gotivim iz dječijih dana. Jedna među prvim stvarima kojih se sjećam kao dijete u vezi fudbala je bila ona reklama za CL i uvod, kad je Riedle slavio pogodak protiv Juventusa kod korner zastavice
Inter i Slavia nemaju šta tražiti u ovoj grupi
Paco će ga zabiti![]()
Haj dobro, osvojićete LP i Serie A. Eto, jel sad maksimalno "objektivno" ?amelonix je napisao/la:
Inter nema sta traziti u ovoj grupi![]()
![]()
![]()
![]()
U kojem svjetu ti zivis
Vidi fakat, samo Inter upao umjesto DinamaSiamoNoi je napisao/la:Skoro.kraljttbvb je napisao/la:Maloprije sam simulirao zrijeb na nekoj stranici i BVB dodje u grupi sa Barselonom, Dinamom i Slavijom iz Praga...
Borussija jedina zanimljiva ekipa koja se izvukla.Čekaju se ti dueli,a pogotovo gostovanje u Dortmundu
Ja mislim da je BVB u zadnjih 10 godina jedno 5 puta igrao sa Realom. Tako da je i meni drago da će se sastati i ove dvije prilično ofanzivne ekipe, Barca i BVBDerdiyok je napisao/la:Drago mi je vala što će na Nou Camp doći BVB jer je to ekipa koju gotivim iz dječijih dana. Jedna među prvim stvarima kojih se sjećam kao dijete u vezi fudbala je bila ona reklama za CL i uvod, kad je Riedle slavio pogodak protiv Juventusa kod korner zastavice
Inter i Slavia nemaju šta tražiti u ovoj grupi
Paco će ga zabiti![]()
Ti nisi Inter.amelonix je napisao/la:Dobit cete vi od Intera po usima oba puta,ipak ste vi mali klub vjecno drugi,bavarski rasadnik
Ako nisi imao ništa pametnije napisati, nisi vala trebao ni ovoamelonix je napisao/la:Dobit cete vi od Intera po usima oba puta,ipak ste vi mali klub vjecno drugi,bavarski rasadnik
Mene sekunde ne bi iznenadilo da BVB uzme Barcu na Westfalenu. Krcat stadion uz vatrene navijače tokom cijele utakmice, plus presing stil koji gaje, pogubiće se ovi naši dizelaši. Ako bi ta tri boda zakinuta Barci značila prolazak dalje za BVB, ja im halalim valaledar je napisao/la:Imate najtežu skupinu, Inter bi mogao bit 50% jači nego lani, nije u pitanju samo Conte već su tu došli Lukaku, Godin, Barella, Politano, Alexis Sanchez, Lazaro... složili su izvrsnu momčad, bar na papiru. Na vašoj strani je iskustvo u zadnjih par godina pa ipak imate veće šanse, ali morate tražiti bodove u svakoj utakmici, naravno i protiv Barce, barem 3.
Pratio si Lazara u Herthi?ledar je napisao/la:Imate najtežu skupinu, Inter bi mogao bit 50% jači nego lani, nije u pitanju samo Conte već su tu došli Lukaku, Godin, Barella, Politano, Alexis Sanchez, Lazaro... složili su izvrsnu momčad, bar na papiru. Na vašoj strani je iskustvo u zadnjih par godina pa ipak imate veće šanse, ali morate tražiti bodove u svakoj utakmici, naravno i protiv Barce, barem 2.
Kopija mosesaSiamoNoi je napisao/la:Pratio si Lazara u Herthi?ledar je napisao/la:Imate najtežu skupinu, Inter bi mogao bit 50% jači nego lani, nije u pitanju samo Conte već su tu došli Lukaku, Godin, Barella, Politano, Alexis Sanchez, Lazaro... složili su izvrsnu momčad, bar na papiru. Na vašoj strani je iskustvo u zadnjih par godina pa ipak imate veće šanse, ali morate tražiti bodove u svakoj utakmici, naravno i protiv Barce, barem 2.
Svi ga hvale i govore da je Inter dobar posao napravio.Jos ga nismo vidjeli u akciji jer se ozlijedio na pripremama,sad se polako vraca u akciju.Zvuči kao dobar ofenzivni bek.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.