Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Ukro đubre predsjedničko..leorey je napisao/la:Jos ne mogu da vjerujem da smo u jednom roku zavrsili:
Frenkija, Griezmanna, Neymara, Firpa i Neta
Otkud pare bolan??
Ti fakat misliš da me boli qrac i da se sikiram?Rodju je napisao/la:Prijatelju, ako nisi navijač Barcelone, zašto te to toliko nervira?Nitro je napisao/la:Trebaju ljudi ugasiti La Masiu, ti juniorski uzrasti nemaju poentu, djeca da su pametna da odyebu sto prije, šanse neće dobiti. Barcelona postaje klub plaćenika koje boli kita za klub.
Al yebo La Masiu i tradiciju, Bošnjo se uzyebo jer dolazi polupani Neymar, on i Dembele će voditi bitku ko je više u bolnici
Čitam tvoje komentare i zaista te ne razumijem. Što se, bolan ne bio, sekiraš?
K noziHankMoody je napisao/la:Da je više ljudi poput mene, ti ljudi bi vam svakodnevno yebali majku, pa ne biste više dolazili, ****.Policeman je napisao/la: Sta ti imamo smetati pa ljudi smo pa jel bolje da se malo zezamo nego da prosipamo neke psovke
Srecom puno vise je nas poput mene i tebe sta mislis da je vecina poput cirkuzanta @HankMoodya
he he hePoliceman je napisao/la:K noziHankMoody je napisao/la:Da je više ljudi poput mene, ti ljudi bi vam svakodnevno yebali majku, pa ne biste više dolazili, ****.Policeman je napisao/la: Sta ti imamo smetati pa ljudi smo pa jel bolje da se malo zezamo nego da prosipamo neke psovke
Srecom puno vise je nas poput mene i tebe sta mislis da je vecina poput cirkuzanta @HankMoodya
Pa ocigledno to boli qurac cim si uso na forum Barce i pises? Da te boli qurac, kako kazes, kuliro bi i nesto drugo uradio.Nitro je napisao/la:Ti fakat misliš da me boli qrac i da se sikiram?Rodju je napisao/la:Prijatelju, ako nisi navijač Barcelone, zašto te to toliko nervira?
Čitam tvoje komentare i zaista te ne razumijem. Što se, bolan ne bio, sekiraš?![]()
Ovo što sam napisao je istina
Više u rosteru Barce igraca iz njene fudbalske akadeemije, nego u Man. UniteduNitro je napisao/la:Trebaju ljudi ugasiti La Masiu, ti juniorski uzrasti nemaju poentu, djeca da su pametna da odyebu sto prije, šanse neće dobiti. Barcelona postaje klub plaćenika koje boli kita za klub.
Al yebo La Masiu i tradiciju, Bošnjo se uzyebo jer dolazi polupani Neymar, on i Dembele će voditi bitku ko je više u bolnici
messilla je napisao/la:Pise sport da su odbili 130 + Rakitic + Todibo + posudba Dembelea. Ali da su i dalje otvoreni za pregovore.
Tesnjak1991 je napisao/la:Ma bilo il' ne dogovora, zbilja se nadam da neće Todibo biti uključen..
Ode brate Todibo ko da ga Bog nije dao16:01 - Gianluca di Marzio iznosi nove detalje: Trenutno se završavaju određeni detalji, Ivan Rakitić i Jean-Clair Todibo se nisu protivili odluci kluba i eventualnom učešću u transferu, dok se još čeka odgovor Ousmanea Dembelea. Dogovor o ekonomskim detaljima (novac) postoji, ali se trebaju finalizirati određeni detalji!
Ma Umtitija bih se rješio u svakom slučaju, dok se još može prodati. Nema od njega više ništa, a sam je sebi kriv.leorey je napisao/la:Prije bi ukljucio Umtitija u deal nego u Todiboa. Ne sto je bolji, nego sto je mladji i zdraviji.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.