FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Evo poludi od sikiracije
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
MrUnited,OfficialAgent.
Vidim, pa ih zato i pitam. Kao lože nekoga,a suštinski ispadaju budale.let3 je napisao/la:Rodju , ko se sekira![]()
vidiš li bolan da trolaju temu
Pa sta rade admini? Goni to. Mislim ja sam vecinu vec stavio u gnjavatore, ali ipak.let3 je napisao/la:Rodju , ko se sekira![]()
@igrajlopte 🐦
Da hoćeš i ti uginut', smećaru fergusonovski.Policeman je napisao/la:Evo poludi od sikiracije
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
Btw kako to da je po novinarima Pariz odbio ponudu koja je ukljucivala Coutinha a prihvatili Rakitic+Todibo? Nema mi nikakve logike ali eto.
27.10.2020
Znaš li koliko njih boli briga za naše mišljenje i da li ispadaju budaleRodju je napisao/la:Vidim, pa ih zato i pitam. Kao lože nekoga,a suštinski ispadaju budale.let3 je napisao/la:Rodju , ko se sekira![]()

Ovdje moderacija ne radi ništa, zato padobranci upadaju svaki cas i prave cirkus od teme.
Valjda bude dovoljno za sačuvati tri gola prednosti.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
Kad ti pocinje nova skolska g.HankMoody je napisao/la:Da hoćeš i ti uginut', smećaru fergusonovski.Policeman je napisao/la:Evo poludi od sikiracije
Yebem ti uciteljicu
MrUnited,OfficialAgent.
MrUnited,OfficialAgent.
Ma meni ne smetaju, razumijem ih, ovo je jedna od najposjecenijih i najzivljih tema.
Ne uzimam tako k srcu neke postove, ovo je ipak forum.
27.10.2020
- branimir85
- Kontakt:
Ne svidja mi se povratak brazilskog sambasa,jer treba ce ukrotiti sve ta velika ega,a posto je Valverde pokazao da je bezmudi trener,bit ce ovo pravi show od sezone.
"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
Jedno je razgovor, kritike i slicno. Drugo je obicni troll i podjebavanje. Ali dobro, zato postoji opcija gnjavatora. Predlozio bi svima kome smetaju drugi, lakse ce vam biti.leorey je napisao/la:Ma meni ne smetaju, razumijem ih, ovo je jedna od najposjecenijih i najzivljih tema.
Zadnja izmjena: ReX, dana/u 29 avg 2019, 17:16, ukupno mijenjano 1 put.
@igrajlopte 🐦
Mislim da tvoji roditelji svakodnevno psuju jedno drugom jer te mama nije htjela progutati.Policeman je napisao/la:Kad ti pocinje nova skolska g.HankMoody je napisao/la:Da hoćeš i ti uginut', smećaru fergusonovski.Policeman je napisao/la:Evo poludi od sikiracije
Yebem ti uciteljicu
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
- Tesnjak1991
- Kontakt:
Drug zaboravio si broj telefona, il' neke kontakt informacije.Wandelanoite je napisao/la:***HUMANITARNA AKCIJA - "TRI DEBILA"***
- U toku sutrašnjeg dana bit ce pokrenut humanitarni broj preko kojeg cete moći učestvovati u humanitarnoj akciji pod nazivom "tri debila".
O cemu se tu radi? Naime tri mlada momka sa ss.ba foruma Policeman, Sarrifufna i Saurman danima prolaze kroz težak period do sada neviđene bolesti za koju bh. liječnici nemaju aparaturu zbog toga ove mladice moramo poslati u Istanbul kako bi pri predstavljanju Neymara na Nou Campu bili priključeni na najkvalitetnije i najnovije aparate koji bi im pomogli da ostanu zivotu.
Nadamo sto boljem odzivu kako bi se prikupila sredstva i kako bi ovi momci preživili povratak Neymara u najveci klub na svijetu.

Izmislili su hiljadu načina da vreme prođe, a ni jedan jedini da se zaustavi... Što se mene tiče, više i ne moraju da rade na tome. Ovo baš i nisu neka vremena za zaustavljanje.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Sta ti imamo smetati pa ljudi smo pa jel bolje da se malo zezamo nego da prosipamo neke psovkeleorey je napisao/la:Ma meni ne smetaju, razumijem ih, ovo je jedna od najposjecenijih i najzivljih tema.
Srecom puno vise je nas poput mene i tebe sta mislis da je vecina poput cirkuzanta @HankMoodya

MrUnited,OfficialAgent.
MrUnited,OfficialAgent.
-
- Kontakt:
Sutra i broj i žiro racun za dijasporu.Tesnjak1991 je napisao/la: Drug zaboravio si broj telefona, il' neke kontakt informacije.
Ukoliko crknu ova trojica pokrenut cu inicijativu da Barto bude doživotni predsjednik.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Pa da nije mene ne bi bilo ni tebeHankMoody je napisao/la:Mislim da tvoji roditelji svakodnevno psuju jedno drugom jer te mama nije htjela progutati.Policeman je napisao/la:Kad ti pocinje nova skolska g.HankMoody je napisao/la: Da hoćeš i ti uginut', smećaru fergusonovski.
Yebem ti uciteljicu
MrUnited,OfficialAgent.
MrUnited,OfficialAgent.
Ali kolega @Rodju,Rodju je napisao/la:Prijatelju, ako nisi navijač Barcelone, zašto te to toliko nervira?Saurman je napisao/la:Nema tu milion opcija nego samo jedna Messi i njegovi jarani Suarez i Neymar će igrati a Griezmannu će na klupi društvo praviti strastveni igrač fortnitea.
Totalni disbalans u timu od plata do pozicija na terenu.
Još me zanima jesu li ga fkt doveli a da još nije povukao tužbu.
Čitam tvoje komentare i zaista te ne razumijem. Što se, bolan ne bio, sekiraš?
@Sarma zaista jeste navijač Barcelone
Saurman je napisao/la:lagana tri boda cak i bez Ibre Messija Tourea Inter nam nemoze parirati...viva Barsa
Saurman je napisao/la:Barsa je otresla Man Utd u finalu kao slinu prema tome tišu......ove sezone glavni favorit za CL...
Kao jako mlad se već počeo zanimati za ekonomiju i slobodno tržišteSaurman je napisao/la:Lelo oko..ne slagati se s nekim ne znaci i provokaciju....ako zelite biti velik klub morate znati prihvatiti i kritiku.....ah da Barsa more than a club
Saurman je napisao/la:Barsa zainteresovana za Di Mariu iz Benfike...procjenjena vrijednost 40 mil ....ovo je previse sto se mene tice
Saurman je napisao/la:momci su opet pokazali koje najbolji tim na planeti...s pola snage su rijesili prepreku zvanu Real...sad idemo dalje u odbranu titule....viva Barsaaa
Saurman je napisao/la:ne moze nam niko nista jaci smo od sudbinee....viva Barsaaa
S druge strane, kolega @Policajac je simpatizer, a korisnik @Nitro samo navijač Manchester Uniteda
Ma onaj ko je duze na ovom forumu postane imun na zayebancijeReX je napisao/la:Jedno je razgovor, kritike i slicno. Drugo je obicni troll i podjebavanje. Ali dobro, zato postoji opcija gnjavatora. Predlozio bi svima kome smetaju drugi, lakse ce vam biti.leorey je napisao/la:Ma meni ne smetaju, razumijem ih, ovo je jedna od najposjecenijih i najzivljih tema.

Na kraju krajeva niko meni nista licno nije rekao niti me uvrijedio, a kako i bi kad ne znamo jedno drugom ni imena, sto je i bit foruma jel.
Shvatam da je ostalima krivo kad recimo se klub pojaca s Perisicem a ti dovedes Griezmanna i Neymara u jednom roku ybg. Moras ih shvatit

27.10.2020
Rajaz je napisao/la:Ali kolega @Rodju,Rodju je napisao/la:Prijatelju, ako nisi navijač Barcelone, zašto te to toliko nervira?Saurman je napisao/la:Nema tu milion opcija nego samo jedna Messi i njegovi jarani Suarez i Neymar će igrati a Griezmannu će na klupi društvo praviti strastveni igrač fortnitea.
Totalni disbalans u timu od plata do pozicija na terenu.
Još me zanima jesu li ga fkt doveli a da još nije povukao tužbu.
Čitam tvoje komentare i zaista te ne razumijem. Što se, bolan ne bio, sekiraš?
@Sarma zaista jeste navijač Barcelone
Saurman je napisao/la:lagana tri boda cak i bez Ibre Messija Tourea Inter nam nemoze parirati...viva Barsa
Saurman je napisao/la:Barsa je otresla Man Utd u finalu kao slinu prema tome tišu......ove sezone glavni favorit za CL...
Kao jako mlad se već počeo zanimati za ekonomiju i slobodno tržišteSaurman je napisao/la:Lelo oko..ne slagati se s nekim ne znaci i provokaciju....ako zelite biti velik klub morate znati prihvatiti i kritiku.....ah da Barsa more than a club
Saurman je napisao/la:Barsa zainteresovana za Di Mariu iz Benfike...procjenjena vrijednost 40 mil ....ovo je previse sto se mene ticeSaurman je napisao/la:momci su opet pokazali koje najbolji tim na planeti...s pola snage su rijesili prepreku zvanu Real...sad idemo dalje u odbranu titule....viva BarsaaaSaurman je napisao/la:ne moze nam niko nista jaci smo od sudbinee....viva Barsaaa
S druge strane, kolega @Policajac je simpatizer, a korisnik @Nitro samo navijač Manchester Uniteda

Poolicajcu treba dopustiti da se javno pokaje i primit cemo ga među naše navijace. Svakako mu je ovo glavna tema

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.