FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
-
- Kontakt:
Re: FC Barcelona
Ne volim ni ja Busquetsa, al on je tu zacementiran i eto. Ja mislim da ce ovo biti najjaca Barcelona ikad al zivi bili pa vidjeli.Saurman je napisao/la:On trči ali zato trojica ispred hodaju a Biskvita da i ne spominjem, za De Jonga još ne mogu donijeti neki sud vidjećemo šta može ponuditi.TheWeekndXO je napisao/la:
Kako nema? Jel nemoguce igrati sa 2 vezna igraca(de Jong i Busquets ili neko treci umjesto Busquetsa) a Griezmann, koji je inace poznat kao igrac koji dosta trci i vraca se u odbranu, bude ispred njih?
Mislim da im se opet može ponoviti Roma i Liverpool.
- Tesnjak1991
- Kontakt:
Ma nema ti ovaj ni pameti, a ni stida. De ga pitaj pošto je Junior, pošto meni nikako da odgovori.Evander je napisao/la:Hoces se opet poklopiti usima, po hiljaditi put, kad se tvoje "tvrdnje" ispostave pogresnim?Saurman je napisao/la:Nema tu milion opcija nego samo jedna Messi i njegovi jarani Suarez i Neymar će igrati a Griezmannu će na klupi društvo praviti strastveni igrač fortnitea.
Totalni disbalans u timu od plata do pozicija na terenu.
Još me zanima jesu li ga fkt doveli a da još nije povukao tužbu.

Izmislili su hiljadu načina da vreme prođe, a ni jedan jedini da se zaustavi... Što se mene tiče, više i ne moraju da rade na tome. Ovo baš i nisu neka vremena za zaustavljanje.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Normalno da je nemoguce.TheWeekndXO je napisao/la:[
Kako nema? Jel nemoguce igrati sa 2 vezna igraca(de Jong i Busquets ili neko treci umjesto Busquetsa) a Griezmann, koji je inace poznat kao igrac koji dosta trci i vraca se u odbranu, bude ispred njih?
Don't hate what you don't understand.
Polako, samo si od jutros 3 puta promijenio mišljenjeleorey je napisao/la:Rajaz otkucava posljedne minute na foruNu hahaha

Al covjek ima PR iza sebe, uspio se vratiti nakon 2 godine iz kluba iz kojeg je svojevoljno otisao za 222M. Iz kluba koji nikad ne pusta ni svoje osrednje igrace.The entourage of #Neymar confirms that the transaction will take place. (TV3)
Kako je uspio sve nagovorit?

27.10.2020
-
- Kontakt:
Zasto?xaviesta je napisao/la:Normalno da je nemoguce.TheWeekndXO je napisao/la:[
-
- Kontakt:
Rekao sam da ce se vidjeti, nije niko mislio ni tad da ce biti najjaci pa se vidjelo sve, nisu ljudi mislili ni 2014/15 pa smo i to vidjeli.Saurman je napisao/la:Daleko je ovo od najjače Barcelone, oni su bili na vrhuncu kad je bio tu Guardiola a koji je dobio kostur ekipe od Rajkarda Xavi,Iniesta,Messi,Eto,Puyol itd.TheWeekndXO je napisao/la:
Ne volim ni ja Busquetsa, al on je tu zacementiran i eto. Ja mislim da ce ovo biti najjaca Barcelona ikad al zivi bili pa vidjeli.
Možda zato što niko na svijetu ne igra sa dva vezna igracaTheWeekndXO je napisao/la:Zasto?xaviesta je napisao/la:Normalno da je nemoguce.TheWeekndXO je napisao/la:[

Ajde **** ba vise!!!Saurman je napisao/la:Ima vremana kad će se kajati samo lagano.Sjetimo se postova poslije Rome i Liverpoola tad se pisalo smjena cijele uprave sad odjednom heroji jer su vratili onog firauna.
Nemojte mi Sarmu, daj da svi uzivamo ovdje hahaha
Znamo da je vec narucio dres
Znamo da je vec narucio dres
27.10.2020
Ovaj kobasicar je zasluzio titulu gnjavatora, kao i onaj policajac. Adios!
@igrajlopte 🐦
Kad vec administracija ne radi svoj posao, molim ostale da ih ne citirate niti da im replicirate.
Vežite se.....

Prijatelju, ako nisi navijač Barcelone, zašto te to toliko nervira?Saurman je napisao/la:Nema tu milion opcija nego samo jedna Messi i njegovi jarani Suarez i Neymar će igrati a Griezmannu će na klupi društvo praviti strastveni igrač fortnitea.
Totalni disbalans u timu od plata do pozicija na terenu.
Još me zanima jesu li ga fkt doveli a da još nije povukao tužbu.
Čitam tvoje komentare i zaista te ne razumijem. Što se, bolan ne bio, sekiraš?
Prijatelju, ako nisi navijač Barcelone, zašto te to toliko nervira?Policeman je napisao/la:Barcelona RIP
Prijatelju, ako nisi navijač Barcelone, zašto te to toliko nervira?Nitro je napisao/la:Trebaju ljudi ugasiti La Masiu, ti juniorski uzrasti nemaju poentu, djeca da su pametna da odyebu sto prije, šanse neće dobiti. Barcelona postaje klub plaćenika koje boli kita za klub.
Al yebo La Masiu i tradiciju, Bošnjo se uzyebo jer dolazi polupani Neymar, on i Dembele će voditi bitku ko je više u bolnici
Rodju , ko se sekira
vidiš li bolan da trolaju temu 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.