FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Al najbolji su mi ovi ne Barcini navijaci koji dolaze ovdje i nesto pametuju, a qurac bi dali da se oko njihovi klubova vrte ovi isti igraci hahaha
@igrajlopte 🐦
Boli ih kur ac oni plate gumenu glavu 90 miliona.Nije da nemaju , nece igraci kod njih.
Nitro je napisao/la:Nadam se da će UEFA u skorije vrijeme sankcionisati Barcelonino sistematsko uništavanje fudbala u posljednjih par godina.

https://www.uefa.com/insideuefa/about-u ... omOrg=true
Tu primaju žalbe bosanaca za sistematsko uništavanje fudbala

- Tesnjak1991
- Kontakt:
Hahah pa neki dan sam napisao navlaže se na sami spomen da je neki od ovih igrača povezan sa njihovim klubićima.
Al' El presidente prvi bira, ostali mogu pokupit otpad..

Al' El presidente prvi bira, ostali mogu pokupit otpad..

Izmislili su hiljadu načina da vreme prođe, a ni jedan jedini da se zaustavi... Što se mene tiče, više i ne moraju da rade na tome. Ovo baš i nisu neka vremena za zaustavljanje.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Ja kakva briga "navijaca" ostalih klubova
Je li realna ovakva kolicina kompleksa
MU dovede nekakvog stopera, za kojeg si jedva cuo, za bezobraznu sumu, niko ne obrati ni paznju.
Bayern se ofira cijelo ljeto, niko ne obrati paznju.
Juventus grca u finansijskim problemima, ono zaboli me.
Inter

Je li realna ovakva kolicina kompleksa

MU dovede nekakvog stopera, za kojeg si jedva cuo, za bezobraznu sumu, niko ne obrati ni paznju.
Bayern se ofira cijelo ljeto, niko ne obrati paznju.
Juventus grca u finansijskim problemima, ono zaboli me.
Inter

Nema tu milion opcija nego samo jedna Messi i njegovi jarani Suarez i Neymar će igrati a Griezmannu će na klupi društvo praviti strastveni igrač fortnitea.
Totalni disbalans u timu od plata do pozicija na terenu.
Još me zanima jesu li ga fkt doveli a da još nije povukao tužbu.

1974---1975---1976---2001---2013---2020
De **** s ove teme imbecilu.Saurman je napisao/la:Nema tu milion opcija nego samo jedna Messi i njegovi jarani Suarez i Neymar će igrati a Griezmannu će na klupi društvo praviti strastveni igrač fortnitea.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Nitro je napisao/la:Nadam se da će UEFA u skorije vrijeme sankcionisati Barcelonino sistematsko uništavanje fudbala u posljednjih par godina.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
-
- Kontakt:
Kako nema? Jel nemoguce igrati sa 2 vezna igraca(de Jong i Busquets ili neko treci umjesto Busquetsa) a Griezmann, koji je inace poznat kao igrac koji dosta trci i vraca se u odbranu, bude ispred njih?Saurman je napisao/la:Nema tu milion opcija nego samo jedna Messi i njegovi jarani Suarez i Neymar će igrati a Griezmannu će na klupi društvo praviti strastveni igrač fortnitea.
Hoces se opet poklopiti usima, po hiljaditi put, kad se tvoje "tvrdnje" ispostave pogresnim?Saurman je napisao/la:Nema tu milion opcija nego samo jedna Messi i njegovi jarani Suarez i Neymar će igrati a Griezmannu će na klupi društvo praviti strastveni igrač fortnitea.
U međuvremenu, određeni mediji putem Twittera objavljuju fotografiju Neymara koji je trenutno započeo trening u PSG-ovom kompleksu!

® GONGASHI POWERHOUSE ®
Rece navijac MUPoliceman je napisao/la:Barcelona RIP

Fakat, kako vam ne dosadi pisati gluposti, javno ispoljavati komplekse i smarati?
Ne znam zasto ovo moderacija dozvoljava?
Upotpunjeno je znaci: Nitro, Sarma i PolicajacNitro je napisao/la:Nadam se da će UEFA u skorije vrijeme sankcionisati Barcelonino sistematsko uništavanje fudbala u posljednjih par godina.
Cestitam i hvala vam

27.10.2020
Trebaju ljudi ugasiti La Masiu, ti juniorski uzrasti nemaju poentu, djeca da su pametna da odyebu sto prije, šanse neće dobiti. Barcelona postaje klub plaćenika koje boli kita za klub.
Al yebo La Masiu i tradiciju, Bošnjo se uzyebo jer dolazi polupani Neymar, on i Dembele će voditi bitku ko je više u bolnici
Al yebo La Masiu i tradiciju, Bošnjo se uzyebo jer dolazi polupani Neymar, on i Dembele će voditi bitku ko je više u bolnici

Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Joj jes se razvuklo ovo ko Elif. Samo da hoće završiti više.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Barto, postavlja standarde i nabija komplekse 
Preimenovati stadion po njemu

Preimenovati stadion po njemu

Jos De Ligt za 150M, jel ono toliko otkupna sljedece ljeto?
Taman ce to bit
malasmlijekom
Taman ce to bit
malasmlijekom
27.10.2020
On trči ali zato trojica ispred hodaju a Biskvita da i ne spominjem, za De Jonga još ne mogu donijeti neki sud vidjećemo šta može ponuditi.TheWeekndXO je napisao/la:
Kako nema? Jel nemoguce igrati sa 2 vezna igraca(de Jong i Busquets ili neko treci umjesto Busquetsa) a Griezmann, koji je inace poznat kao igrac koji dosta trci i vraca se u odbranu, bude ispred njih?
Mislim da im se opet može ponoviti Roma i Liverpool.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.