Sta ti kukas pichko jedna, grbavice nisi vidioVirtu4l je napisao/la:Da se prisjetimo najpravije krive linije u istoriji geometrije, u izvedbi linijskog sudije Amera Macića i NFSBiH.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Sta ti kukas pichko jedna, grbavice nisi vidioVirtu4l je napisao/la:Da se prisjetimo najpravije krive linije u istoriji geometrije, u izvedbi linijskog sudije Amera Macića i NFSBiH.
4Denchi je napisao/la:25 godina stariji klub ima 1 trofej višeZip je napisao/la:Treba im kao gospoda i najtrofejniji klub cestitati 100.godišnjicuskoroalen je napisao/la:Za tri godine će im jedini argument bit "za koga ste navijali od '21. do '46." Već su prestali pravit one slike ŽELJEZNIČAR i po jedan trofej na svakom slovu, a ispod SARA... i ono "still loading". Jedan trofej momci, eto nek su i tri, ako uzmete one superkupove koji se ne igraju već 15 godina. Bahatite se kao da je dvadeset trofeja u pitanju. Za vašu stotu godišnjicu bićemo trofejniji klub od vas.
"Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini želi svojim komšija sretan 100-ti rođendan"Bi to bilo pišanje
7-ma godina kako titule vidjeli nisu....
ne znam šta će ako ne uzmu nešto, pridružit se ISILU?![]()
?BosniaBoston je napisao/la: 4
Ja mu neki dan govorim da mu je malo to.. zašto ne bi dodao još 3 pa da bude 7?Denchi je napisao/la:?BosniaBoston je napisao/la: 4
mora da vlada neki mit o tome da su oni 2015 isto osvojili titulu?MortemHz je napisao/la:Ja mu neki dan govorim da mu je malo to.. zašto ne bi dodao još 3 pa da bude 7?Denchi je napisao/la:?BosniaBoston je napisao/la: 4
I šta da ti čovjek odgovori na ove blijede pokušaje nazovišuka?! Da tebe nema, ne bih nikad mislio da je Nietzsche imao pravo što je prezirao sirotinju i bijedu.tikatakaboys je napisao/la:Gdje si High, ojebino neopjevana, majka te u bureku našla!Giljotina je napisao/la:Navijač CZ, SDA FKŽ i CG.
Ovaj je urnek za patologiju pouzdaniji od Lombrosove teorije kriminaliteta.
kako ne, novo pravilo od ove sezone...Manijaci19871921 je napisao/la:Jel vam kaljanac spreman da pocne od prve? Znal’ neko?
Pocela bojaz, nesto smrdis ko da si se usro a?ElCartel11 je napisao/la:Koliko mogu kone protiv nase B ekipe?
Sta je plavac, sta ste bez muda ostali preko nociManijaci19871921 je napisao/la:Jel vam kaljanac spreman da pocne od prve? Znal’ neko?
nema Tatara, kako ne fali Oremus ako je doveden ko zamjena na poziciji Crepulje/Kapica. Gavric igra istu poziciju ko Stanojevic samo jer mora, Krste igra veznog, Rahman upitan. ako Rahman bude igrao, imamo 4 vezna od tog 2 juniora i novog Gavrica.Manijaci19871921 je napisao/la:Pocela bojaz, nesto smrdis ko da si se usro a?ElCartel11 je napisao/la:Koliko mogu kone protiv nase B ekipe?
Cuj B ekipe, to mozete prosipat nekom drugom. Rahmanovic vam se vraca za derbi, tako da ste bez stanojrvica za kojeg ste doveli zamjenu pribliznog kvaliteta i eto kao tog Pidre koji igra beka i vec dugo ne igra. Sve ostalo je tu, tako da te price ostavite za kuce.![]()
![]()
B ekipa
![]()
![]()
![]()
Jel vam i Oremus fali odigro 1 utakmicu?![]()
Nista onda smo mi bez pola ekipe, fali Stila
Nikad u zivotu, pogotovo poslije onog sinoc sto sam gledao i protiv veleza i radnika i slobode, dugo nisam vidio da neko onako ima srece. Nek sudi Kaljanac u sustini meni je on dobar sudija, gradsko dijete. Jedva cekam subotu. I ja bi volio da se spustite loptu, nama licno vise odgovaraZip je napisao/la:Sta je plavac, sta ste bez muda ostali preko nociManijaci19871921 je napisao/la:Jel vam kaljanac spreman da pocne od prve? Znal’ neko?
E da Tatara sam zaboravio jer je tek od juce vijest. Ali ni blizu nece izaci ekipa ko u sirokom i smijesno je pricat da je to neka druga ekipa. Bujrum jedva cekam, silovanje vam je budete li igrali ko zadnje 3 utakmiceBordeaux46 je napisao/la:nema Tatara, kako ne fali Oremus ako je doveden ko zamjena na poziciji Crepulje/Kapica. Gavric igra istu poziciju ko Stanojevic samo jer mora, Krste igra veznog, Rahman upitan. ako Rahman bude igrao, imamo 4 vezna od tog 2 juniora i novog Gavrica.Manijaci19871921 je napisao/la:Pocela bojaz, nesto smrdis ko da si se usro a?ElCartel11 je napisao/la:Koliko mogu kone protiv nase B ekipe?
Cuj B ekipe, to mozete prosipat nekom drugom. Rahmanovic vam se vraca za derbi, tako da ste bez stanojrvica za kojeg ste doveli zamjenu pribliznog kvaliteta i eto kao tog Pidre koji igra beka i vec dugo ne igra. Sve ostalo je tu, tako da te price ostavite za kuce.![]()
![]()
B ekipa
![]()
![]()
![]()
Jel vam i Oremus fali odigro 1 utakmicu?![]()
Nista onda smo mi bez pola ekipe, fali Stila
i opet cemo da vas ka.ramo.
Pa manite se onda suplje price oko sudije.. Nego dodjes ovde s mudima, kazes yebat cemo vas.. ako si siguran u to.. posto nisi, bacas se i ti i ovi tvoji na sudije, kako zbog njih 3 dana prije utakmice necete imati uslove za igruManijaci19871921 je napisao/la:Nikad u zivotu, pogotovo poslije onog sinoc sto sam gledao i protiv veleza i radnika i slobode, dugo nisam vidio da neko onako ima srece. Nek sudi Kaljanac u sustini meni je on dobar sudija, gradsko dijete. Jedva cekam subotu. I ja bi volio da se spustite loptu, nama licno vise odgovaraZip je napisao/la:Sta je plavac, sta ste bez muda ostali preko nociManijaci19871921 je napisao/la:Jel vam kaljanac spreman da pocne od prve? Znal’ neko?
Općina Centar predlaže Fudbalskom klubu Sarajevo: Na naše uložene 2 KM vi dajte 1 KM
Ma deset, da zaokružimo. Deset trofeja više imaju, jbg.MortemHz je napisao/la:Ja mu neki dan govorim da mu je malo to.. zašto ne bi dodao još 3 pa da bude 7?Denchi je napisao/la:?BosniaBoston je napisao/la: 4
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.