FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Manijaci19871921
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Dado, Ermine, Veseli dajte sebi svu slobodu da u subotu sutste s distance. Ovaj golman im je citavu ovu sezonu provala, a meni je uvijek bio provala, samo sto je prosle sezone ekipa igrala dobro, stoperi bilo super ujednaceni pa je i njega prosralo nije imo ni puno posla. Momak je jako, jako upitan.
Samoposmatram@ Ermin je 90% vremena provedenog u Zelji bio povrjedjen, pa su svi navijaci trpili jer je klasa, takvih igraca u nasem timu treba biti barem pola. Kao sto smo i navikli. Nadam se da me sada razumijes. Zadovoljavamo se sa prosjecnim igracima i trazimo opravdanja za njih konstantno
- MocMahale444
Kako igrati protiv tima koji vuce sitni vez.
Bordo brod, fks favorit u derbiju.
Bordo brod, fks favorit u derbiju.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Što ga banovaše?LjoZee je napisao/la:Jedina sreca u ovome je sto je @Muha tu da brani cast Dzenana ZajmovicaRokoko87 je napisao/la:Jest yebem im pleme diverzantskoLjoZee je napisao/la:@Rokoko je li to banovase naseg Osima?
Vratiteeeeeee @Osimaaa
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

@irfo

@Raonffa kaze Rokoko prijavio ga neki lik
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Listam sad ove Enesove postove na fb i
Samo da preventivno sudijama yebem rod i porod!
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
I samo gazi, gazi, gazi pitare, pitaree, pitareee!
Naprijed Željo četo plava
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Cik Kaljanac pa sad ponisti gol kao prosli put 

Kitari se provlače kroz iglene uši zadnje tri tekme. Vakat je da ga prime. Po mogućnosti Suljo killer iz ofsajda u 93 minuti.
Naprijed Željo četo plava
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Gledaj ti clanka na sportske,Suljo KILER na vrhu liste strijelaca
kao ozbiljan portal 

Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
Navijaj onda za pitare, tamo je igracina Ahmetovic, nema Krpica.
Kako ti vec volis reci.
Kako ti vec volis reci.
"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
-
- Kontakt:
Ocekivano, ko ce im bolje zamjeniti Tatara nego Kaljanac.Rokoko87 je napisao/la:Samo da preventivno sudijama yebem rod i porod!
[TRENING PRED DERBI]
Grupa je odlučila organizovano posjetit trening prije derbija i dati igračima dodatni vjetar u leđa, prije same utakmice.
Trening je na rasporedu sutra(petak) u 18:00 sati na glavnom terenu stadiona Grbavica.
Okupljanje je u 17:45 sati kod pomoćnog terena uz zapadnu tribinu.
U pitanju je trening zatvorenog tipa, pa molimo sve da dođu na vrijeme, jer ćemo na treningu biti prisutni prvih 15 do 20 minuta.
HOĆEMO POBJEDU!
Grupa je odlučila organizovano posjetit trening prije derbija i dati igračima dodatni vjetar u leđa, prije same utakmice.
Trening je na rasporedu sutra(petak) u 18:00 sati na glavnom terenu stadiona Grbavica.
Okupljanje je u 17:45 sati kod pomoćnog terena uz zapadnu tribinu.
U pitanju je trening zatvorenog tipa, pa molimo sve da dođu na vrijeme, jer ćemo na treningu biti prisutni prvih 15 do 20 minuta.
HOĆEMO POBJEDU!
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Ako vec ne moze biti 3,4 komada, i ja zamisljam 1-0 - nepravilno izveden nepostojeci penal u 94. minuti iako je nadoknada bila 3 minute. Suljo Killer 

ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Djecace mali, ja postujem igrace koji su mi donijeli neki trofej i radost. Neki bitan gol u evropi, a Krpic mi nije donio bilo sta da bi se radovao.mirgerr je napisao/la:Navijaj onda za pitare, tamo je igracina Ahmetovic, nema Krpica.
Kako ti vec volis reci.
Ahmetovic je igracina za Krpica to si tacno napisao.
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
Pa ne znam sta konkretno zelis od Krpica pa ga toliko pljujes. Da je iole kvalitetniji ne bi se vracao u nasu ligu vec bi bio vani.
Ok, ne svidja ti se takav tip napadaca, ali ti konstantno njega pljujes. A kad neko drugi napise da mu se ne svidja lupam Asim, ti ih pocnes prozivati.
Realnost je da nemamo neke spektakularne igrace, ali nam ne preostaje nista drugo osim da ih bodrimo jer igraju za nas klub.
Ok, ne svidja ti se takav tip napadaca, ali ti konstantno njega pljujes. A kad neko drugi napise da mu se ne svidja lupam Asim, ti ih pocnes prozivati.
Realnost je da nemamo neke spektakularne igrace, ali nam ne preostaje nista drugo osim da ih bodrimo jer igraju za nas klub.
Zadnja izmjena: mirgerr, dana/u 29 avg 2019, 14:38, ukupno mijenjano 1 put.
"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
Inače veoma rijetko kukam na sudije, ali ovi koje su odredili za derbi bi nas mogli unakaziti. Posebno nakon onoga što se desilo u Širokom i smiješnog penala protiv nas.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- kolezeljovac
- Kontakt:
Kako je moguce da jedan pitar opet sudi derbi... To mi je necuveno, niko me ne moze ubijediti da savez nije svjesno donio ovu odluku, jer realno govoreci kitari su favoriti, ali sa ovim sudijom se moze ocekivati da se opet cist gol ponisti i da se sviraju nepostojece stvari u njihovu korist... Toliko o njima...
Sto se tice nas ocekujem postavku(Eric,Stanic,Osmankovic,Sipovic,Pavic,Sadikovic,Bojo,Alispahic,E.Zec,Veselinovic,Krpic)...
Utakmica ce biti po mom ocekivanju veoma tvrda i s mnogo prekrsaja... Ne bi me cudilo da Osim proba uraditi nesto slicno kao i u Zenici... Da prepusti njima pocetak, da se istrce, umore, a da mi se usredocimo na kontre i polukontre... A da punim gasom krenemo tamo od 50', 55' minute i da onda idemo kratkim pasovima kroz sredinu i doigravanja.... Ono sto bi bilo veoma vazno je to da nam odbrana na celu s Ericem i zadnjim veznim budu u top komunikaciji i da kod udvajanja i markiranja igraca ne ispadaju, i da budu maksimalno agresivni, na rubu zutog kartona na svaki pokusaj njihovog nekog proigravanja, nesto slicno sto smo s Mulalicem radili u derbijima....
Ako zelimo pobjediti greske moraju biti na minimumu, da ne kazem da ih ne smije ni biti.... A prilike koje imamo moramo sto bolje realizovati, jer smatram da moze biti jedno 3 4 top sansi max....
OD 46' POSTOJI OVAJ DERBI, I MOJ JE DEDO PJEVO TI SE sarajevo YEBI....
Sto se tice nas ocekujem postavku(Eric,Stanic,Osmankovic,Sipovic,Pavic,Sadikovic,Bojo,Alispahic,E.Zec,Veselinovic,Krpic)...
Utakmica ce biti po mom ocekivanju veoma tvrda i s mnogo prekrsaja... Ne bi me cudilo da Osim proba uraditi nesto slicno kao i u Zenici... Da prepusti njima pocetak, da se istrce, umore, a da mi se usredocimo na kontre i polukontre... A da punim gasom krenemo tamo od 50', 55' minute i da onda idemo kratkim pasovima kroz sredinu i doigravanja.... Ono sto bi bilo veoma vazno je to da nam odbrana na celu s Ericem i zadnjim veznim budu u top komunikaciji i da kod udvajanja i markiranja igraca ne ispadaju, i da budu maksimalno agresivni, na rubu zutog kartona na svaki pokusaj njihovog nekog proigravanja, nesto slicno sto smo s Mulalicem radili u derbijima....
Ako zelimo pobjediti greske moraju biti na minimumu, da ne kazem da ih ne smije ni biti.... A prilike koje imamo moramo sto bolje realizovati, jer smatram da moze biti jedno 3 4 top sansi max....
OD 46' POSTOJI OVAJ DERBI, I MOJ JE DEDO PJEVO TI SE sarajevo YEBI....
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Trenutno korisnika/ca: b00t, Direktorcic, ErosViverosViv i 37 gostiju.