FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Krste budi kapiten i sam izadji, postedi ekipu zivitat tog setanja i prodavanja lopti,
Husrefe koji nas qurac i ti **** ovakve oslabljene sa ovim rotacijama , stavi Hebiba na krilo kako Bog zapovjeda
Samo da imamo snage da ih stisnemo mozemo ih uzet, listica je odron ekipa
Husrefe koji nas qurac i ti **** ovakve oslabljene sa ovim rotacijama , stavi Hebiba na krilo kako Bog zapovjeda
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
- robertkosar
- Kontakt:
Ako budemo igrali sa deset igraca i drugo poluvrijeme onda smo ga dobro nayebali 

KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
Zabija ga Krle veceras
Zadnja izmjena: Laznjak, dana/u 28 avg 2019, 20:51, ukupno mijenjano 1 put.
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
-
- Kontakt:
Krste ne zna loptu primiti vec dva mjeseca , a Hebibovic , fkt kao muha bez glave
Samo nam zavrsnica fali i da bude odlicno.Opet fulamo previse.Nemamo mirnocu tu u zavrsnici.
Ostalo sam zadovoljan,hrabro su momci odigrali.
Ostalo sam zadovoljan,hrabro su momci odigrali.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Hebibović nas opasno dovodi u dilemu da li je bek ili krilo...
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
- SedrenikHz
- Kontakt:
Nije ovo lose s obzirom s kakvim smo sastavim izasli.
Velkoski uzas zivi, kako ne isprati onog igraca kad je Siroki imo sansu kad je Franjic fulio, fkt katastrofa.
Mustafic ga zabija za pobjedu aBd !
Velkoski uzas zivi, kako ne isprati onog igraca kad je Siroki imo sansu kad je Franjic fulio, fkt katastrofa.
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
-
- Kontakt:
Jbg ne znam sta je toliko smijesno pitao sam vi odg ako hocete, ako ne samo ignore i to je toDenchi je napisao/la:da li igramo opet u Nike dresovima?scudetto89 je napisao/la:Ko nas prenosi jel opet moja tv ?
je li lopta okrugla?
da li medo kaki u šumi ili?
![]()

Da kazem samo prvo pol., nije lose imali smo par prilika, tj dvije bas dobre hare kad mu je golman odbranio, i milanovic , da su tu ostali igraci koji fale, mislim da bi pobjedili, nadati se da ce u drugom sjevnuti neka dobra konta i postici se taj pogodak .
Svi u napad jedan je Hase !

Edit: Krste vise po meni nije za fks

04.10.2009 !
- robertkosar
- Kontakt:
Mrtva glava nemoze usprintat ni pola metraSedrenikHz je napisao/la:Nije ovo lose s obzirom s kakvim smo sastavim izasli.

KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
-
- Kontakt:
Ovaj siroki je ku.rac od ekipe. Da su tu bar Tatar i Rahman, pa ubili bi hljeb u njima. Ovako sam i sa bodom zadovoljan...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Sta je s tobom, Krle je medju najboljim veceras. Covjek trci kao navijen, dolazi po loptu a ganja i naprijed. Proslu je bio slab, veceras su svi dobri. Jedino mi Letic ostavlja mnogo prostora protivnickom igracu.Inijesta je napisao/la:Krste budi kapiten i sam izadji, postedi ekipu zivitat tog setanja i prodavanja lopti,
Po meni Handzic najbolji, fino se krece, steta sto nije kad je ulazio prema sesnaestercu opalio, nego je produzi za Hebiba a ovaj u offsideu. Uglavnom, boba se moze uzeti a mogu i sve tri uz malo srece 

U novi boj ...
Pa ovaj Letic je teska provalija! On je kao pojacanje?
Brate ja Krleta volim ko brata i kad ga svi pljuju ja sam ga branio, al ovo veceras sto igra je prelosefks74 je napisao/la:Sta je s tobom, Krle je medju najboljim veceras. Covjek trci kao navijen, dolazi po loptu a ganja i naprijed. Proslu je bio slab, veceras su svi dobri. Jedino mi Letic ostavlja mnogo prostora protivnickom igracu.Inijesta je napisao/la:Krste budi kapiten i sam izadji, postedi ekipu zivitat tog setanja i prodavanja lopti,
U defanzivi ne postoji nit prati igraca, izgubio je bruku lopti i vjerovatno je preumoran al veceras je najlosiji
Letic ostavlja prostor zato sto Milanovic ne pokriva i ne dupla
Da hoce kakva frljoka uci gotovo bi bilo, samo a ga zabijemo aBd
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
Ja sam prezadovoljan igrom, s obzirom da igramo sa postavom koja prvi put igra zajedno. 6 igraca U21 u prvoj postavi. Moglo je se i do gola, bilo je sansi.
I sa remijem sam zadovoljan, a ako se ukaze prilika zasto ne i pobjediti, a bice ih.
I sa remijem sam zadovoljan, a ako se ukaze prilika zasto ne i pobjediti, a bice ih.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
- AlfredNobel
- Kontakt:
- Sjeverjecudo
- Kontakt:
Krste ga zabija do kraja,bravo horde i bravo svi momci koji su istrcali vcrs za borbenost.
Kurs je isti sa puta ne skrecemo, jer rekli smo da nikada odustati necemo !!!!
Istina za Vedrana - Pravda za Horde Zla !!!!!
Istina za Vedrana - Pravda za Horde Zla !!!!!
glupo pitanje = glup odgovorscudetto89 je napisao/la:
Jbg ne znam sta je toliko smijesno pitao sam vi odg ako hocete, ako ne samo ignore i to je to![]()
prenosi nas uvijek mojatv...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
koji tempo u drugom, ovo oni nemogu izdržati, uzeti ćemo ih nakon 60-te
daj Šišića da završi ovo
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, bosnas_, rimljanin90 i 45 gostiju.