Promijeni druže Rogere rodni list, fakat je vrijeme penzije, kad ti ovakav raspali Džumhur iz 2019 god. uzme set hladno.

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Samo se ti zajebavaj, a pored živaca ode i cener.delinjo je napisao/la:ma nikad gori Federer unazad par godina da se ne lazemo ...Cinci je sve rekao ...psihicki je bas grohnuo jbg bolje da je prelezao ovaj turnir .... sreca pa igra protiv Damira bgm ispao bi protiv malo ozbiljnijeg protivnika ..
jes **** gaS-Y-L-A-R je napisao/la:Samo se ti zajebavaj, a pored živaca ode i cener.delinjo je napisao/la:ma nikad gori Federer unazad par godina da se ne lazemo ...Cinci je sve rekao ...psihicki je bas grohnuo jbg bolje da je prelezao ovaj turnir .... sreca pa igra protiv Damira bgm ispao bi protiv malo ozbiljnijeg protivnika ..
Ne mislim da Damir samostalno može, ali uz ovakvu Fedovu pomoć(kao iz prvog seta) itekako može.shevchet je napisao/la:Onaj ko misli i 1% da Džumhur može dobiti djeda, ili je zalutao na ovu temu ili ima ozbiljnih psihičkih problema...![]()
Ipak, ovo što mu je uzeo set, kao i izgubljen set od NaGala ( a nije NaDal), govori kako je Fedexu vrijeme penzije!
Jel' imaš temperaturu Noletovče ?!S-Y-L-A-R je napisao/la:Ne mislim da Damir samostalno može, ali uz ovakvu Fedovu pomoć(kao iz prvog seta) itekako može.shevchet je napisao/la:Onaj ko misli i 1% da Džumhur može dobiti djeda, ili je zalutao na ovu temu ili ima ozbiljnih psihičkih problema...![]()
Ipak, ovo što mu je uzeo set, kao i izgubljen set od NaGala ( a nije NaDal), govori kako je Fedexu vrijeme penzije!
Pa prije 10 minuta napišeš ITEKAKO može...S-Y-L-A-R je napisao/la:Ma ne kažem da ima ogromne šanse, niti da će dobiti, ali igra sasvim ok a Fed je ispod svakog nivoa već sat vremena. Čovjek izbacuje zicere u out, mora se dozvati taman protiv tebe igrao. Damir u prvom setu nije stigao ništa pokazati koliko je ovaj izgriješio.
ma nemaa govora o tome drug...jest Federer kriminalan ali i kriminalan Federer je vjerovatno dovoljan za Dzumija jbg...ali eto malo ozbiljniji teniser da je ovdje danas bio bi kraj ...S-Y-L-A-R je napisao/la:Ne mislim da Damir samostalno može, ali uz ovakvu Fedovu pomoć(kao iz prvog seta) itekako može.shevchet je napisao/la:Onaj ko misli i 1% da Džumhur može dobiti djeda, ili je zalutao na ovu temu ili ima ozbiljnih psihičkih problema...![]()
Pa itekako može u omjeru 8 neforsiranih u 2 gema. Šta je nejasno?shevchet je napisao/la:Pa prije 10 minuta napišeš ITEKAKO može...S-Y-L-A-R je napisao/la:Ma ne kažem da ima ogromne šanse, niti da će dobiti, ali igra sasvim ok a Fed je ispod svakog nivoa već sat vremena. Čovjek izbacuje zicere u out, mora se dozvati taman protiv tebe igrao. Damir u prvom setu nije stigao ništa pokazati koliko je ovaj izgriješio.![]()
Mani, šuti i gledaj meč.
Znači kako sam i napisao, niti 1% nema šanse, taman da mu VIDOVITA DŽEMILA pomogne!
Pa to je to, uozbiljio se i ovaj nema šanse ni da se iznervira. Da je malo ranije i cener(+zarada) bi bio tu, ali eto.delinjo je napisao/la:ma dovoljno je bilo evo 4 samo ozbiljna gema da odigra i to je to ...napisao sam danas nije mogao bolji protivnik za tempiranje i los dan od Damira ...
ma da nisam uplatio i prvi set bi okrenuo ali eto ...kad mu ja pehiram ,moram prvo cenera izgubitiS-Y-L-A-R je napisao/la:Pa to je to, uozbiljio se i ovaj nema šanse ni da se iznervira. Da je malo ranije i cener(+zarada) bi bio tu, ali eto.delinjo je napisao/la:ma dovoljno je bilo evo 4 samo ozbiljna gema da odigra i to je to ...napisao sam danas nije mogao bolji protivnik za tempiranje i los dan od Damira ...
Cener na nadala u finalu ako Fedex dode do njegadelinjo je napisao/la:ma da nisam uplatio i prvi set bi okrenuo ali eto ...kad mu ja pehiram ,moram prvo cenera izgubitiS-Y-L-A-R je napisao/la:Pa to je to, uozbiljio se i ovaj nema šanse ni da se iznervira. Da je malo ranije i cener(+zarada) bi bio tu, ali eto.delinjo je napisao/la:ma dovoljno je bilo evo 4 samo ozbiljna gema da odigra i to je to ...napisao sam danas nije mogao bolji protivnik za tempiranje i los dan od Damira ...![]()
Tempiranje formeNadalRafa je napisao/la:joj fedje bjednika prvo Nagal sad Dzumi otkidaju set
Pa gdje si ti bolan, nema te da napišeš kakav pametan post...NadalRafa je napisao/la:joj fedje bjednika prvo Nagal sad Dzumi otkidaju set
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 3 gosta.