Grand Slam

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage

shevchet
Kontakt:

Re: Grand Slam

Post Postao/la shevchet » 28 avg 2019, 20:12

Mijenja djed Fedex reket na Džumijev servis za set... :hmmmmm:

Promijeni druže Rogere rodni list, fakat je vrijeme penzije, kad ti ovakav raspali Džumhur iz 2019 god. uzme set hladno
. :lol:

S-Y-L-A-R
Kontakt:

Post Postao/la S-Y-L-A-R » 28 avg 2019, 20:14

delinjo je napisao/la:ma nikad gori Federer unazad par godina da se ne lazemo ...Cinci je sve rekao ...psihicki je bas grohnuo jbg bolje da je prelezao ovaj turnir .... sreca pa igra protiv Damira bgm ispao bi protiv malo ozbiljnijeg protivnika ..
Samo se ti zajebavaj, a pored živaca ode i cener. :lol:
41.21.1.

25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick

LlullSergio
Kontakt:

Post Postao/la LlullSergio » 28 avg 2019, 20:15

Brate Damir vec par godina nije bio u ocajnijoj formi i u ocajnijem psihickom stanju i uzme mu set :crazy:

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 28 avg 2019, 20:21

Preozbiljan je to igrac jbg
#Punoljetstvo

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 28 avg 2019, 20:24

S-Y-L-A-R je napisao/la:
delinjo je napisao/la:ma nikad gori Federer unazad par godina da se ne lazemo ...Cinci je sve rekao ...psihicki je bas grohnuo jbg bolje da je prelezao ovaj turnir .... sreca pa igra protiv Damira bgm ispao bi protiv malo ozbiljnijeg protivnika ..
Samo se ti zajebavaj, a pored živaca ode i cener. :lol:
jes **** ga :mrgreen: :mrgreen:

stvarno ne ocekujem nista sve sto uradi dobro i jest ....tanko je ovo :mrgreen:
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

shevchet
Kontakt:

Post Postao/la shevchet » 28 avg 2019, 20:24

Onaj ko misli i 1% da Džumhur može dobiti djeda, ili je zalutao na ovu temu ili ima ozbiljnih psihičkih problema... :mrgreen:

Ipak, ovo što mu je uzeo set, kao i izgubljen set od NaGala ( a nije NaDal :D), govori kako je Fedexu vrijeme penzije!

S-Y-L-A-R
Kontakt:

Post Postao/la S-Y-L-A-R » 28 avg 2019, 20:29

shevchet je napisao/la:Onaj ko misli i 1% da Džumhur može dobiti djeda, ili je zalutao na ovu temu ili ima ozbiljnih psihičkih problema... :mrgreen:

Ipak, ovo što mu je uzeo set, kao i izgubljen set od NaGala ( a nije NaDal :D), govori kako je Fedexu vrijeme penzije!
Ne mislim da Damir samostalno može, ali uz ovakvu Fedovu pomoć(kao iz prvog seta) itekako može.
41.21.1.

11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick

shevchet
Kontakt:

Post Postao/la shevchet » 28 avg 2019, 20:34

S-Y-L-A-R je napisao/la:
shevchet je napisao/la:Onaj ko misli i 1% da Džumhur može dobiti djeda, ili je zalutao na ovu temu ili ima ozbiljnih psihičkih problema... :mrgreen:

Ne mislim da Damir samostalno može, ali uz ovakvu Fedovu pomoć(kao iz prvog seta) itekako može.
Jel' imaš temperaturu Noletovče ?!
Izgleda te propuh dobro opalio... :mrgreen:

Da moja tetka ima muda, ne bi mi bila tetka, nego daidža! :lol:

Ne budi lud bolan, on da ima pomoć Nizame Al Raise uz sebe, taj scenario nije moguć, a ne pomoć Fedexa... :lol:

S-Y-L-A-R
Kontakt:

Post Postao/la S-Y-L-A-R » 28 avg 2019, 20:40

Ma ne kažem da ima ogromne šanse, niti da će dobiti, ali igra sasvim ok a Fed je ispod svakog nivoa već sat vremena. Čovjek izbacuje zicere u out, mora se dozvati taman protiv tebe igrao. Damir u prvom setu nije stigao ništa pokazati koliko je ovaj izgriješio.
41.21.1.

shevchet
Kontakt:

Post Postao/la shevchet » 28 avg 2019, 20:48

S-Y-L-A-R je napisao/la:Ma ne kažem da ima ogromne šanse, niti da će dobiti, ali igra sasvim ok a Fed je ispod svakog nivoa već sat vremena. Čovjek izbacuje zicere u out, mora se dozvati taman protiv tebe igrao. Damir u prvom setu nije stigao ništa pokazati koliko je ovaj izgriješio.
Pa prije 10 minuta napišeš ITEKAKO može... :mrgreen:

Mani, šuti i gledaj meč. :lol:
Znači kako sam i napisao, niti 1% nema šanse, taman da mu VIDOVITA DŽEMILA pomogne! :lol:

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 28 avg 2019, 20:49

S-Y-L-A-R je napisao/la:

ma nemaa govora o tome drug...jest Federer kriminalan ali i kriminalan Federer je vjerovatno dovoljan za Dzumija jbg...ali eto malo ozbiljniji teniser da je ovdje danas bio bi kraj ...
VOLIM ZELJEZNICAR!!

S-Y-L-A-R
Kontakt:

Post Postao/la S-Y-L-A-R » 28 avg 2019, 20:49

shevchet je napisao/la:
S-Y-L-A-R je napisao/la:Ma ne kažem da ima ogromne šanse, niti da će dobiti, ali igra sasvim ok a Fed je ispod svakog nivoa već sat vremena. Čovjek izbacuje zicere u out, mora se dozvati taman protiv tebe igrao. Damir u prvom setu nije stigao ništa pokazati koliko je ovaj izgriješio.
Pa prije 10 minuta napišeš ITEKAKO može... :mrgreen:

Mani, šuti i gledaj meč. :lol:
Znači kako sam i napisao, niti 1% nema šanse, taman da mu VIDOVITA DŽEMILA pomogne! :lol:
Pa itekako može u omjeru 8 neforsiranih u 2 gema. Šta je nejasno? :lol:
41.21.1.

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 28 avg 2019, 20:56

ma dovoljno je bilo evo 4 samo ozbiljna gema da odigra i to je to ...napisao sam danas nije mogao bolji protivnik za tempiranje i los dan od Damira ...
VOLIM ZELJEZNICAR!!

S-Y-L-A-R
Kontakt:

Post Postao/la S-Y-L-A-R » 28 avg 2019, 21:01

delinjo je napisao/la:ma dovoljno je bilo evo 4 samo ozbiljna gema da odigra i to je to ...napisao sam danas nije mogao bolji protivnik za tempiranje i los dan od Damira ...
Pa to je to, uozbiljio se i ovaj nema šanse ni da se iznervira. Da je malo ranije i cener(+zarada) bi bio tu, ali eto. :mrgreen:
41.21.1.

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 28 avg 2019, 21:09

S-Y-L-A-R je napisao/la:
delinjo je napisao/la:ma dovoljno je bilo evo 4 samo ozbiljna gema da odigra i to je to ...napisao sam danas nije mogao bolji protivnik za tempiranje i los dan od Damira ...
Pa to je to, uozbiljio se i ovaj nema šanse ni da se iznervira. Da je malo ranije i cener(+zarada) bi bio tu, ali eto. :mrgreen:
ma da nisam uplatio i prvi set bi okrenuo ali eto ...kad mu ja pehiram ,moram prvo cenera izgubiti :rol: :rol:
VOLIM ZELJEZNICAR!!

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 28 avg 2019, 21:10

delinjo je napisao/la:
S-Y-L-A-R je napisao/la:
ma da nisam uplatio i prvi set bi okrenuo ali eto ...kad mu ja pehiram ,moram prvo cenera izgubiti :rol: :rol:
Cener na nadala u finalu ako Fedex dode do njega :kafa:
#Punoljetstvo

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

NadalRafa
Kontakt:

Post Postao/la NadalRafa » 28 avg 2019, 21:11

joj fedje bjednika prvo Nagal sad Dzumi otkidaju set

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 28 avg 2019, 21:13

NadalRafa je napisao/la:joj fedje bjednika prvo Nagal sad Dzumi otkidaju set
Tempiranje forme
#Punoljetstvo

shevchet
Kontakt:

Post Postao/la shevchet » 28 avg 2019, 21:22

NadalRafa je napisao/la:joj fedje bjednika prvo Nagal sad Dzumi otkidaju set
Pa gdje si ti bolan, nema te da napišeš kakav pametan post... :mrgreen:

Imamo ovdje masu goluba prevrtača, sad pričaju jedno, pa kroz sat vremena drugo, sutra treće i sl. :lol:

Poželio sam nešto pročitati od nekoga ko ima svoj stav i ko zna šta priča i toga se drži cijelo vrijeme. :salut:

S-Y-L-A-R
Kontakt:

Post Postao/la S-Y-L-A-R » 28 avg 2019, 21:30

Klasičnih iz 2 u 1 u 2. La ga no. :kafa:
41.21.1.

Odgovori

Natrag na “Tenis”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.