PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Admir74
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la Admir74 » 28 avg 2019, 17:51

Eno vidim Tanu zaplijenili Klub i imovinu kluba, bojim se da i pitarima to ne urade sa ona dva kontejnera. :rol:

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 28 avg 2019, 17:51

DICKSLAP!!!

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Convicts1988
Kontakt:

Post Postao/la Convicts1988 » 28 avg 2019, 17:52

Hoće li biti puna grbavička bar na derbi?

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 28 avg 2019, 17:59

Usporeni snimak Lazića u 16ercu Željane :D
slika
munjevita reakcija Vece :rol:
slika
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

simidobar
Kontakt:

Post Postao/la simidobar » 28 avg 2019, 18:23

ledesma je napisao/la:Utakmica nije ni pocela, a ovi vec kmece. Sta ste se toliko prepali? Pa nema nam pola tima.

A ako vam je sudija problem, sto se mene tice nek ga mijenjaju, nek sudi elvis lopov mujic sto se mene tice, kad ste qrina od ekipe. Niste drugacije ni naucili pobjedjivati nego se samo zaliti kad vam nije po cejfu. Pi.ckice prave.
Ni u ovoj novoj sezoni nisu ostali bez podrske saveza i sudija a oni fol kukaju nesto, eto mi svi slijepi a oni su ko nake zrtve..

banda morzovih specijalaca, spremni su na sve... :urnebes:
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 28 avg 2019, 18:24

Partizan i Crvena Zvezda trebaju da se zovu Četnik i Kokarda!
:rol: :rol: :rol:
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 28 avg 2019, 18:29

simidobar je napisao/la:
ledesma je napisao/la:Utakmica nije ni pocela, a ovi vec kmece. Sta ste se toliko prepali? Pa nema nam pola tima.

A ako vam je sudija problem, sto se mene tice nek ga mijenjaju, nek sudi elvis lopov mujic sto se mene tice, kad ste qrina od ekipe. Niste drugacije ni naucili pobjedjivati nego se samo zaliti kad vam nije po cejfu. Pi.ckice prave.
Ni u ovoj novoj sezoni nisu ostali bez podrske saveza i sudija a oni fol kukaju nesto, eto mi svi slijepi a oni su ko nake zrtve..

banda morzovih specijalaca, spremni su na sve... :urnebes:
Bas jbt. :crazy:
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

Admir74
Kontakt:

Post Postao/la Admir74 » 28 avg 2019, 18:39

Pitare bole novcanici a ne ovo drugo :rol:

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 28 avg 2019, 18:49

Virtu4l je napisao/la:
Vanja8 je napisao/la:"Eh,kada pitari ne bi imali igraca pa da se registruje 3:0 za nas,bas bi im vratili za ono na Gubavici zadnji derby..."

Isjecak iz autobigrafske knjige Amara Osima...
Knjigu napisao: GOAT
Lektor: naravno Virto (crnogorski jezik literarno najsavrseniji...)
Recenzent: Irfo
Izdavacka kuca: 1291 Tv(1291 je godina osnivanja i kluba i Televizije)
Cijena:1000 KM+10% na potpis
On je lud, on je jak!
Ima i suncobran...

BRIGATE ROSSONERE
Kontakt:

Post Postao/la BRIGATE ROSSONERE » 28 avg 2019, 18:53

Rigoletto je napisao/la:
bambus je napisao/la:Zasto je ovako velika kvota na Zvijezdu 09 ?
Gube bodove protiv propalih velikana poput celika na domacem terenu
Madjar kako prodje sezona? Ima li se za racune platiti :cool:

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 28 avg 2019, 18:56

To Vanja tajni agentu, samo nastavi da karas pitare na njihovoj temi :tokralju: kako si im prodo suplju svaka cast :rol:
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 28 avg 2019, 19:02

irfo je napisao/la:To Vanja tajni agentu, samo nastavi da karas pitare na njihovoj temi :tokralju: kako si im prodo suplju svaka cast :rol:
Bgmi ce oni tebe pokarati u subotu Irfo sa 16 ekipom... :kafa:

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 28 avg 2019, 19:14

Vanja8 je napisao/la:
irfo je napisao/la:To Vanja tajni agentu, samo nastavi da karas pitare na njihovoj temi :tokralju: kako si im prodo suplju svaka cast :rol:
To Vanja samo nastavi sa ulogom, nemoj da te mi ometemo slucajno :thumbup:
samo karaj pitare :rol:
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 28 avg 2019, 19:18

irfo je napisao/la:
Vanja8 je napisao/la:
To Vanja samo nastavi sa ulogom, nemoj da te mi ometemo slucajno :thumbup:
samo karaj pitare :rol:
Ma Bože sacuvaj,kakvo ometanje...Samo ona nasa jedinica za glupost Virto me otkri...jbga
A tu cu ja biti,uvijek za naseg Željkana,tebi cu vazelin poslati da ne boli mnogo... :kafa:

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 28 avg 2019, 19:22

Vanja ,samo da i moje postove ne izvade....mogao bi i ja postati njihov preko noci :urnebes: :urnebes:
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 28 avg 2019, 19:23

mma_hz je napisao/la:Vanja ,samo da i moje postove ne izvade....mogao bi i ja postati njihov preko noci :urnebes: :urnebes:
Ma nema veze,kada bude derbi na Kosevu onda im ti salji vazelin ja cu odmarati... :urnebes:

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 28 avg 2019, 19:25

Vanja8 je napisao/la:
mma_hz je napisao/la:Vanja ,samo da i moje postove ne izvade....mogao bi i ja postati njihov preko noci :urnebes: :urnebes:
Ma nema veze,kada bude derbi na Kosevu onda im ti salji vazelin ja cu odmarati... :urnebes:
Ma neka Vanja Zeljo je preveliki klub da im se neke stvari desavaju :kafa: :urnebes: :urnebes:
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 28 avg 2019, 19:27

mma_hz je napisao/la:
Vanja8 je napisao/la:
Ma neka Vanja Zeljo je preveliki klub da im se neke stvari desavaju :kafa: :urnebes: :urnebes:
Pa da nije tako velik,bilo bi na suho,ovako manje ce da boli... :angel:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 28 avg 2019, 20:16

Vanja8 je napisao/la:Ooops,procitah sada postove vezane za mene...
Pa kao i uvijek odgovoricu na sve ono napisano...
Prvo,tacno je da su postovi moji,ali to je bila konverzacija sa par njihovih nickova,kada sam se tek registrovao,ne znam da li je bio Osim,Ljože ili Irfo dok je normalan bio...
Cak sam o tome i sa Mortom razgovarao preko PP,jer me je upozorio da me kao navijaca Sarajeva mogu banovati nakon cega sam i prestao pisati...
No nebitno,niti sam se kada pravdao u životu, niti cu to uraditi,jednostavno iza svakog mog postupka stojim licno i najmanje mi je bitno da li se to nekom svidja ili ne...
Bio sam banovan zbog teme Nk Siroki i nije mi krivo uvijek sam isao protiv svih onih koji ne vole ove zemlju i to cu i raditi i dalje...
Hvala @Skoro rode,nemas potrebe me braniti jer niti sam Štrumf niti je iko u mojoj porodici...
Hvala i pojedincima na korektnim postovima o meni@Fera,Zip,Simi...

Vecina vas su super likovi i bilo mi je užitak razmijeniti neku zezanciju sa vama...
U druge pojedince sam se razocarao ,mada sam možda imao i preveliko povjerenje u njih,pa sam im rekao i neke stvari iz privatnog života koje i nisu za teme,a oni su ih iznjeli,no ne ljutim se ni na koga...
Možda bih i ja tako reagovao, ali bih ipak prvo procitao sta je taj neko napisao i u kom konetkstu....
Sve u svemu,necu nikom unositi nervozu i nelagodu pisuci na nasoj temi...
Svima vama želim od srca puno zdravlja i srece i naravno radosti koje ce nasa Svetinja sa Koseva prirediti...
Da, da ne zaboravim moje frendove @Obiteljskog i Lažnjaka i vjerujte nisu trumfovi...
:salut: :salut: :salut:
:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 28 avg 2019, 20:19

Virtu4l je napisao/la:
Vanja8 je napisao/la:Ooops,procitah sada postove vezane za mene...
Pa kao i uvijek odgovoricu na sve ono napisano...
Prvo,tacno je da su postovi moji,ali to je bila konverzacija sa par njihovih nickova,kada sam se tek registrovao,ne znam da li je bio Osim,Ljože ili Irfo dok je normalan bio...
Cak sam o tome i sa Mortom razgovarao preko PP,jer me je upozorio da me kao navijaca Sarajeva mogu banovati nakon cega sam i prestao pisati...
No nebitno,niti sam se kada pravdao u životu, niti cu to uraditi,jednostavno iza svakog mog postupka stojim licno i najmanje mi je bitno da li se to nekom svidja ili ne...
Bio sam banovan zbog teme Nk Siroki i nije mi krivo uvijek sam isao protiv svih onih koji ne vole ove zemlju i to cu i raditi i dalje...
Hvala @Skoro rode,nemas potrebe me braniti jer niti sam Štrumf niti je iko u mojoj porodici...
Hvala i pojedincima na korektnim postovima o meni@Fera,Zip,Simi...

Vecina vas su super likovi i bilo mi je užitak razmijeniti neku zezanciju sa vama...
U druge pojedince sam se razocarao ,mada sam možda imao i preveliko povjerenje u njih,pa sam im rekao i neke stvari iz privatnog života koje i nisu za teme,a oni su ih iznjeli,no ne ljutim se ni na koga...
Možda bih i ja tako reagovao, ali bih ipak prvo procitao sta je taj neko napisao i u kom konetkstu....
Sve u svemu,necu nikom unositi nervozu i nelagodu pisuci na nasoj temi...
Svima vama želim od srca puno zdravlja i srece i naravno radosti koje ce nasa Svetinja sa Koseva prirediti...
Da, da ne zaboravim moje frendove @Obiteljskog i Lažnjaka i vjerujte nisu trumfovi...
:salut: :salut: :salut:
:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
E dusa draga :(
Srce ga vuce na plavu stranu. Izdrzi Vanja8 znas da nisam protiv tebe. Selamamo se stoljecima.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.