jbg vazda sam bio erotski čovek širokih shvatanjaAngelDiMaria je napisao/la:Denchi koji si ti stalker, ti stalkas ove njihove, ja ove nase. Samo nase zakljucane pa se moram potruditi. Nije mi ko tbi

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
jbg vazda sam bio erotski čovek širokih shvatanjaAngelDiMaria je napisao/la:Denchi koji si ti stalker, ti stalkas ove njihove, ja ove nase. Samo nase zakljucane pa se moram potruditi. Nije mi ko tbi
Eurosport 2scudetto89 je napisao/la:Ko nas prenosi jel opet moja tv ?
Dobar si nema staBordoSarajevo je napisao/la:Eurosport 2scudetto89 je napisao/la:Ko nas prenosi jel opet moja tv ?
da li igramo opet u Nike dresovima?scudetto89 je napisao/la:Ko nas prenosi jel opet moja tv ?
Kova- saban-serbecic-skorin drug-leticBordoSarajevo je napisao/la:Baš me zanima sastav za večeras
Dobar sudija. Gol razlika s njim 6-1 (imamo dvije pobjede u gostima i kući x)miky_hz je napisao/la:Luka Bilbija sto nam sudi veceras je bio glavni i prosle sezone na utakmici istih rivala Siroki-Sarajevo 0:3. Sad nam je i jedan dosta budi pametan Bilbija,pratimo te
Liječenje sindroma bolne prepone treba prvo početi s neoperativnim liječenjem. većini slučajeva neoperativno liječenje dovodi do rješenja problema. U početnoj fazi daju se nestereoidni antinflamatorni lijekovi i miorelaksanti. Od postupaka fizikalne terapije mogu se primijeniti masaža, ultrazvuk, laser, magnet i interferentne struje. Tek sa smanjenjem i nestankom boli uvode se statičke vježbe istezanja aduktorne i abdominalne muskulature. S dinamičkim vježbama snage treba početi onda kad one ne izazivaju bol. Na kraju rehabilitacije sportaš treba započeti sa specifičnim sportskim treningom.
Najčešća je greška prebrzo vraćanje sportskoj aktivnosti, što može znatno produžiti liječenje. Ako konzervativno liječenje ne dovodi do poboljšanja, potrebno je hirurško liječenje.
banovaćete bolanZip je napisao/la:Crno nam se pise, propasti necemo
Kad smo kod tih, gdje nam je bubaZip je napisao/la:Crno nam se pise, propasti necemo
Na godisnjem jeDenchi je napisao/la:banovaćete bolanZip je napisao/la:Crno nam se pise, propasti necemo
nemoj ga izazivat
Vjerovatno u Vogosci ili Beogradu, sa JalomAngelDiMaria je napisao/la:Kad smo kod tih, gdje nam je bubaZip je napisao/la:Crno nam se pise, propasti necemo
Zip je napisao/la:
Na godisnjem je
Trenutno korisnika/ca: OzmoodPinglewood i 22 gosta.