FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
- FCBLAUGRANA1987
- Kontakt:
Re: FC Barcelona
Iscekivanja sunda ce barcelona svaku pobjedjivati 7:0 uz 3 gola messija, 2 neymara, 1 suareza, 1 grizmana,,,
A realnost je da cemo gledati pola utakmice neymarov plac i bezpotrebno valjanje i suarezovo sirenje ruku zbog samo njemu poznatih razloga
A realnost je da cemo gledati pola utakmice neymarov plac i bezpotrebno valjanje i suarezovo sirenje ruku zbog samo njemu poznatih razloga
i zamišljenog Valverdea pored aut linije koji u jednom trenutku zove de Jonga i govori da predje kod korner zastave sa pozicije lijevog krilaFCBLAUGRANA1987 je napisao/la:Iscekivanja sunda ce barcelona svaku pobjedjivati 7:0 uz 3 gola messija, 2 neymara, 1 suareza, 1 grizmana,,,
Ukoliko bude forsirao ovu cetvoricu u prvih 11, to ce biti ogroman fejl. Griezman, De Jong i Arthur ce najvise ispastati.
Oooj opet se strucnjaci javljaju
Joj Rakitica pijavice, najgori su mi ovi tipovi igraca, vidis da ne vide vise da dolaze novi, mladji igraci, a ti i dalje forsiras umjesto da odes negdje i lapis lovu.
Treba ga zakucat na tribine svu sezonu. A citam Raquel nece iz Spanije nigdje, hahhaha kakva papuca!

Joj Rakitica pijavice, najgori su mi ovi tipovi igraca, vidis da ne vide vise da dolaze novi, mladji igraci, a ti i dalje forsiras umjesto da odes negdje i lapis lovu.
Treba ga zakucat na tribine svu sezonu. A citam Raquel nece iz Spanije nigdje, hahhaha kakva papuca!
27.10.2020
Messi trenirao odvojeno, ne igra u subotu vjerovatno.
Ovaj nece uopste da igra vise dok ne vidi havera u prvih 11

Ovaj nece uopste da igra vise dok ne vidi havera u prvih 11

27.10.2020
https://sportsport.ba/fudbal/prijedlog- ... aka/331350
Nesto sto ja govorim vec dugo.
Mora biti vise utakmica, da bi bio kredibilan osvajac LP.
Moje misljenje kako bi bila dvokruzna liga od 16 ekipa najbolje rjesenje.
Svako sa svakim. Najvise bodova prvak.
Ovo sad : sreca, penali, produzeci, gol u gostima,greska sudije, zdrijeb, black out u jednoj jedinoj utakmici, itd.........prevazidjeno.
Dokazi da si bolji u duelima sa svima..
Nesto sto ja govorim vec dugo.
Mora biti vise utakmica, da bi bio kredibilan osvajac LP.
Moje misljenje kako bi bila dvokruzna liga od 16 ekipa najbolje rjesenje.
Svako sa svakim. Najvise bodova prvak.
Ovo sad : sreca, penali, produzeci, gol u gostima,greska sudije, zdrijeb, black out u jednoj jedinoj utakmici, itd.........prevazidjeno.
Dokazi da si bolji u duelima sa svima..
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Tako se kapiten ne bi trebao ponašati. Neočekivano sa njegove strane. Samo tim ispašta ovih par kola zbog smrdljivog Neymara koji uopšte nije vrijedan ovolike drame.leorey je napisao/la:Messi trenirao odvojeno, ne igra u subotu vjerovatno.
Ovaj nece uopste da igra vise dok ne vidi havera u prvih 11![]()
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Ispravna odluka. O tome sam govorio i prije neki dan. Poslije Osasune slijedi reprezentativna pauza. Sezona je tek pocela. I ako je to tradicionalno tezak teren, i bez Messija se mora uzet tri boda u Pamploni. Nek se spremi i da bude 100 %.leorey je napisao/la:Messi trenirao odvojeno, ne igra u subotu vjerovatno.
Ovaj nece uopste da igra vise dok ne vidi havera u prvih 11![]()
@igrajlopte 🐦
Ovo bi bilo super, em se rijesis Rakitica em Dembouza posaljes na posudbu. Ko zna mozda se napokon i dozove i pocne igrati fudbala. Iduce godine prodas ga ili dobije sansu ako zadovolji.Barcelona have developed a new offer for Neymar. Rakitic would enter the deal permanently, Dembélé on loan and in addition, Barça would pay 125 million euros to the Parisian club. This offer could definitely seal the agreement. [sport]
@igrajlopte 🐦
Ma tesko da Papuca ode igdje, nece Rakel iz Spanije
Inace ne vjerujem Sportu sekunde, toliko su se ljudi isprovaljivali u ova 3 mjeseca da su mi smijesni, jos malo pa u rangu Asa
Inace ne vjerujem Sportu sekunde, toliko su se ljudi isprovaljivali u ova 3 mjeseca da su mi smijesni, jos malo pa u rangu Asa
27.10.2020
Ne mora. Tribina i neka uziva. Dati do znanja svima da nisu samo oni ti koji se pitaju.
Uhljebio se i ne bi on nigdje. Moze, ali tribina burazere.
Pa ako smatra da mu je to OK za karijeru, neka onda bude tako. Neka grije zeni guzove kuci.
Pa ako smatra da mu je to OK za karijeru, neka onda bude tako. Neka grije zeni guzove kuci.
Za nadati se da ce retard pristati da ode u PSG, da ce se na posudbama i on i Couthino super pokazati, da ih se sto bolje proda slijedece ljeto.
I Sport i MD se pozivaju na izvore u klubu i tvrde da Messi nije obnovio povredu, ali da oporavak ide sporije od očekivanog i da je politika nultog rizika na snazi.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
Ako cemo posteno, nije lose mladoj zeni grijat guzove.Evander je napisao/la:Ne mora. Tribina i neka uziva. Dati do znanja svima da nisu samo oni ti koji se pitaju.

Ma ovo je nesto sto se moglo predvidjeti. Znalo se da nece igrati protiv Osasune, onda ce izbjeci i reprezentativno okupljanje i normalno nastaviti sve od utakmice sa Valenciom.
Ja sam i dalje 100% ubijedjen da nikakve povrede nije bilo niti je ima.
Ja sam i dalje 100% ubijedjen da nikakve povrede nije bilo niti je ima.
Sport i MD pisu da nije obnovio povredu uopste jer nije ni trenirao jucer, ali da nece igrat s Osasunom.
Moram priznat da ovo postaje misterija, ocito covjek uzeo duzi odmor, ceka havera
Moram priznat da ovo postaje misterija, ocito covjek uzeo duzi odmor, ceka havera
27.10.2020
Opklada stojiEvander je napisao/la:I da napomenem uvazenog kolegu na opkladuEvander je napisao/la:Evo smijem ja. I neka bude napustanje samo ove teme, ne foruma.Rajaz je napisao/la:Neko zainteresovan za opkladu ?
Ako Neymar dođe ja napuštam forum, ako ne dođe neko od vas ga napušta, zauvijek dakako ?
A ako ode u neku drugu ekipu ovo ljeto, opklada se ponistava.
Dogovoreno?

Nije ni cudo sto se hoce vratit
Cudno je povjerovat da je ovo sezona u kojoj je otisao
27.10.2020
Sad se tu qrcis, a vidio si da sam napisao da ti halalim 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.