Ne moze se niko porediti sa Federerovom popularnoscu. Zamisli sutra Dzumhur iznenadi.BosniaBoston je napisao/la:Roger juce puna dvorana protiv amatera,a danas Rafa protiv ok igraca nije 40% ispunjeno

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Ne moze se niko porediti sa Federerovom popularnoscu. Zamisli sutra Dzumhur iznenadi.BosniaBoston je napisao/la:Roger juce puna dvorana protiv amatera,a danas Rafa protiv ok igraca nije 40% ispunjeno
2008 Wimby,2011 USO,2019 WBdelinjo je napisao/la:garantujem zivotom da to sto je Roger najpopularniji teniser na svijetu,uzelo mu je bar 3 GS titule ....glavu na panj smijem staviti....uvijek protivnika napale kad svi navijaju za njega....jbg
da da ...tako da bi ja volio ipak da je Rafa ili Novak popularniji ...BosniaBoston je napisao/la:2008 Wimby,2011 USO,2019 WBdelinjo je napisao/la:garantujem zivotom da to sto je Roger najpopularniji teniser na svijetu,uzelo mu je bar 3 GS titule ....glavu na panj smijem staviti....uvijek protivnika napale kad svi navijaju za njega....jbg
baci cenera ko i ja ....ali sanse su nam nikakveultrabosnia je napisao/la:Dal odigrati Fedexa da osvaja, 8 kvota
Jos to nisu oni pravi hardcore manijaci da se krv sledi protivniku,niti simpaticni navijaci kao sto je dzumi imao 2014 AO npr vec smoklje koji su toliko arogantni i to na nacin koji protivniku kaze”e sad cu vam ebat majku”delinjo je napisao/la:da da ...tako da bi ja volio ipak da je Rafa ili Novak popularniji ...BosniaBoston je napisao/la:2008 Wimby,2011 USO,2019 WBdelinjo je napisao/la:garantujem zivotom da to sto je Roger najpopularniji teniser na svijetu,uzelo mu je bar 3 GS titule ....glavu na panj smijem staviti....uvijek protivnika napale kad svi navijaju za njega....jbg
gledaj Rafinju stajlinga ko da je u teretanu krenuo
Sto mislis da su nikakvedelinjo je napisao/la:baci cenera ko i ja ....ali sanse su nam nikakveultrabosnia je napisao/la:Dal odigrati Fedexa da osvaja, 8 kvota![]()
Kako ti delinjo iskusno bacas suplju,a u sebi predvidjas Fedaldelinjo je napisao/la:@ultrabosnia ...kako ce osvojiti ni ja se od WB nisam opravio a ne on ....
joj jedino ova treba ima muda da stane Rafi na crtu ...bravo gospodja necemo pravila zloupotrebljavati..
da mi sefkec napise da sam neznalicaBosniaBoston je napisao/la:Kako ti delinjo iskusno bacas suplju,a u sebi predvidjas Fedaldelinjo je napisao/la:@ultrabosnia ...kako ce osvojiti ni ja se od WB nisam opravio a ne on ....
joj jedino ova treba ima muda da stane Rafi na crtu ...bravo gospodja necemo pravila zloupotrebljavati..
Evo brate da zaboraviš na taj Wimby, nije život jedan poraz.delinjo je napisao/la:@ultrabosnia ...kako ce osvojiti ni ja se od WB nisam opravio a ne on ....
e moj brate vjerujes li da nikad jos nisam skupio snage da to pogledam....S-Y-L-A-R je napisao/la:Evo brate da zaboraviš na taj Wimby, nije život jedan poraz.delinjo je napisao/la:@ultrabosnia ...kako ce osvojiti ni ja se od WB nisam opravio a ne on ....
joj jedino ova treba ima muda da stane Rafi na crtu ...bravo gospodja necemo pravila zloupotrebljavati..![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.