Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Ševče je napet, napetiji od mene kad igra Arsenal 

- BosniaBoston
- Kontakt:
Ode thiem
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Shevchet je smiren, kao da meditira...AA23 je napisao/la:Ševče je napet, napetiji od mene kad igra Arsenal

Nego ne volim ove padobrance trollove, neću da dozvolim da zagadjuju okolinu.

Eh sad, takvu nervozu je teško dostignuti, hahaha.
Kad navijaš za klub koji se zove FC4mjesto, a u LP Nottingham ima više uspjeha!

Izdrži brate!

vise i thiem i zverev, mogo bi se čak ponoviti i wimbledon
- BosniaBoston
- Kontakt:
Da je glava ovog fabbiana u rogerovom tijelu...
#Punoljetstvo
Cici i Thiem arivederči, a mogo bi i Sasica 

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Ne kaže se ode i Thiem, nego BRAVO Shevchete na tako hrabroj i majstorskoj prognoziBosniaBoston je napisao/la:Ode thiem

Mislim, najaviti tri top 10 igrača kao "bust" na GS, a da dvojica ispadnu odmah u 1.kolu, vjeruj ne dešava se često.
Nisam vidio to dugo ni od priznatih teniskih stručnjaka...

Au jbt, nisam ocekivao da Thiem zijani ovako rano. Fakat je tanak van sljake, dzaba sve.
Zverev ce se haman izvuc (zasad)
Koji bolidi majko mila.
Zverev ce se haman izvuc (zasad)

Al' najjači brat, tjera ljude sa teme jer ih nije viđao ranije na ovoj temi, a on tu malo jače od dva mjeseca.
On topic: Mogao bi i Khachanov kao Top 10 igrač ispasti. Medvedev je ovdje babuka za svu ovu balavurdiju.

On topic: Mogao bi i Khachanov kao Top 10 igrač ispasti. Medvedev je ovdje babuka za svu ovu balavurdiju.
Jbg majstore, neko za 2mjeseca napiše više pametnih stvari, nego kao ti i takvi poput tebe za 22 godine.Finn je napisao/la:Al' najjači brat, tjera ljude sa teme jer ih nije viđao ranije na ovoj temi, a on tu malo jače od dva mjeseca.![]()
On topic: Mogao bi i Khachanov kao Top 10 igrač ispasti.

P.S. Ne tjeram ja nikog , samo se ne petljajte ondje gdje vam nije mjesto!
Ovaj četvrt žrijeba gdje su bili Cicipas, Thiem i Agut je sad presmijesan.
Znači neko od ovih će igrat polufinale USO:
nema spaćnog tenisera, e svasta hoće se neko proslavit
Rafa će imat zicer znači, al do SFa bi mogo imat Karena, Svarcmana, Marina, Isnera... nije naivno uopste.

Rafa će imat zicer znači, al do SFa bi mogo imat Karena, Svarcmana, Marina, Isnera... nije naivno uopste.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- BosniaBoston
- Kontakt:
Kako ti mirno,fino i strucno komentarises o tenisu a kad neko bocne Torpedo odmah zustra reakcijabodi123 je napisao/la:Ovaj četvrt žrijeba gdje su bili Cicipas, Thiem i Agut je sad presmijesan.
nema spaćnog tenisera, e svasta hoće se neko proslavit![]()

#Punoljetstvo
Maksuz pozdrav za hejtere i ove padobrance.shevchet je napisao/la:
Kao "bust" Zverev sam skoro siguran, a možda neko i od ovih nadrizvijezda Tsitsipas, Felix, Thiem...![]()

2/4
out
Kakva demonstracija sile...

Pa sljedeći put prozvani patuljci, pišite opet kako

Hvala i prijatno!
P. S. NAPISANO PRIJE 5 DANA, ne danas, kao ovaj padobranac vidio Khachanov gubi, pa mogao bi ispasti, hahaha

To je dio mene, u to se ne smije barakat, tenis je samo sportBosniaBoston je napisao/la: Kako ti mirno,fino i strucno komentarises o tenisu a kad neko bocne Torpedo odmah zustra reakcija

Uslovi su brži nego prosle godine, i nije tolika sparina, sto bi Fedu najvise trebalo odgovarat.
Karen gubi, moglo bi se bas pročistit u ovoj drugoj polovici, jedan od čudnijih slemova u zadnjih par godina definitivno, potop.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Kako bi fino bilo da kisica padne prije Dokovic-Federerbodi123 je napisao/la:To je dio mene, u to se ne smije barakat, tenis je samo sportBosniaBoston je napisao/la: Kako ti mirno,fino i strucno komentarises o tenisu a kad neko bocne Torpedo odmah zustra reakcija![]()
Uslovi su brži nego prosle godine, i nije tolika sparina, sto bi Fedu najvise trebalo odgovarat.
Karen gubi, moglo bi se bas pročistit u ovoj drugoj polovici, jedan od čudnijih slemova u zadnjih par godina definitivno, potop.

#Punoljetstvo
bodi123 je napisao/la:Ovaj četvrt žrijeba gdje su bili Cicipas, Thiem i Agut je sad presmijesan.
Simon
Hoang
L. Mayer
Kyrgios
Johnson
Berretini
Thompson
Monfils
Ramos
Humbert
Copil
Laksonen
Čekinato
Shapovalov
Felix
Andujar
Sonego
Bublik
Fabbiano
kirdžo?
inače reče komentator da je thiem dvije hefte bio bolestan, nije mogao ni trenirati, ali sve da si i bolestan i mamuran ne smiješ ovako ispasti.
zverev se provukao ali izgleda skroz rastrgano, neće ni on daleko.
ma neznam šta mi ovde palamudimo o svima njima, ovo je GS, to je stvar big 3, svi ostali su u najboljem slučaju aktivni posmatrači
Ma kaki, nema Kirdzo snage ni zdravlja da dobije 5 mečeva na 3 dobijena za 10 dana, taj će se ugasit vjerovatno u ovim početnim kolima, al eto na njemu je nek me demantuje, ovo mu je dobra sansa da napravi iskorak u karijerijestamaji je napisao/la:bodi123 je napisao/la:Ovaj četvrt žrijeba gdje su bili Cicipas, Thiem i Agut je sad presmijesan.
Simon
Hoang
L. Mayer
Kyrgios
Johnson
Berretini
Thompson
Monfils
Ramos
Humbert
Copil
Laksonen
Čekinato
Shapovalov
Felix
Andujar
Sonego
Bublik
Fabbiano
kirdžo?
inače reče komentator da je thiem dvije hefte bio bolestan, nije mogao ni trenirati, ali sve da si i bolestan i mamuran ne smiješ ovako ispasti.
zverev se provukao ali izgleda skroz rastrgano, neće ni on daleko.
ma neznam šta mi ovde palamudimo o svima njima, ovo je GS, to je stvar big 3, svi ostali su u najboljem slučaju aktivni posmatrači
Ovako na prvu, Rublev bi mogao iskočit, eventualno Gael ako je ok fizički, možda i neko od ove dvojice malih Kanadjana, ne vjerujem da ko drugi može
a jesu vala i digli ovog grka...
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Rublev ili Shapo.bodi123 je napisao/la:Ovaj četvrt žrijeba gdje su bili Cicipas, Thiem i Agut je sad presmijesan.

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
- BosniaBoston
- Kontakt:
Roger juce puna dvorana protiv amatera,a danas Rafa protiv ok igraca nije 40% ispunjeno
#Punoljetstvo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.