delinjo je napisao/la:da li mi se cini ili Noklicu zeza lakat opet....ili sam utripovao grimase njegove ?
Ma stipu glumca, što on može da prosipa niko ne može, Kirdžo ga najbolje opisuje

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
delinjo je napisao/la:da li mi se cini ili Noklicu zeza lakat opet....ili sam utripovao grimase njegove ?
izvini momak ako izgubi mec mora biti opravdanjeAA23 je napisao/la:delinjo je napisao/la:da li mi se cini ili Noklicu zeza lakat opet....ili sam utripovao grimase njegove ?
Ma stipu glumca, što on može da prosipa niko ne može, Kirdžo ga najbolje opisuje
Ne brinem se ja za rodju,ovako je i na Wimbyu u prvom izgubio setronaldo99 je napisao/la:Roger je bas los, Damir ce imati finu sansu protiv njega ako Rodjo i dobije ovaj mec
Hurkac vec ispao ostavio trag prosli tirnir na njega
Ma dobro sto je set izg ali njegova igra uopste nije obecavajuca.BosniaBoston je napisao/la:Ne brinem se ja za rodju,ovako je i na Wimbyu u prvom izgubio setronaldo99 je napisao/la:Roger je bas los, Damir ce imati finu sansu protiv njega ako Rodjo i dobije ovaj mec
Hurkac vec ispao ostavio trag prosli tirnir na njega
Ma dobro, nije jos vrijeme da se pale alarmidelinjo je napisao/la:Lose bgm pretanko... Nece on onaj poraz preboliti ni za godinu dana..
A sta ce biti realno 3-0 ra Rodju, a nerealno Damke u 5 setovajestamaji je napisao/la:šta misliš šta će biti![]()
jedina razlika od ostalih damirovih mečeva je da kad igra protiv big 3 da se ne ponaša ko zadnji idiot i to je to
ne znam,ne kontam ono glupiranje i prvom setu,i sta pokusava sa onim drugim servisom ,vjerovatno ce pokusati i njega gadjati agresivno da napravi prednost po cijenu duple greske....ne znam skroz je tanko bilo ali sto ti kazes sacekat cu jos Damira da upalim ili ugasim alarmdarker10 je napisao/la:Ma dobro, nije jos vrijeme da se pale alarmidelinjo je napisao/la:Lose bgm pretanko... Nece on onaj poraz preboliti ni za godinu dana..Za njega moze bit i dobro sto je bio nesto duze na terenu obzirom da nije puno igrao na hardu. Elem, protiv Dzumija bi vec trebalo bit ozbiljnije. Ako od njega zijani set, a Damir ovoliko katastrofalan ove sezone, nema sta da trazi poslije.
Novak sad ima do 1/4 otvoren put, a tamo ako ne bude vecih iznwnadjenja ce biti pravi test protiv Medvedeva, koji je jako dobro zapoceo svoj nastup na US openuS-Y-L-A-R je napisao/la:Hvala Chardyu!![]()
Pozz svima do one tamo nedjelje.
Aco Zverev i on su nešto u rodu, siguran sam.Heller je napisao/la:Koja ojebina je ovaj Cici
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.