FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Fernando Polo je ipak najpouzdaniji, a on kaže da nema dogovora, ali se očekuje da će isti postići prije kraja roka.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Može, idemo na jug među pravu rajuEvander je napisao/la:Ma idemo @let3 i ja zajedno na derbi sad u subotu, oba obucemo kockastu jedanaestku. Ima i plave ima i bordo boje

- BoixosNois1899
- Kontakt:
Yebote koja sapunjara. Ko ono reče da će danas sve official bitiMeeting between Barcelona and PSG is over. There is no agreement, Neymar pushes strongly for a move so that a move will be finalised before the end of the window. [sport]

"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Evo i catradio piše slično. Nema dogovora, ali pregovori su otvoreni i bit će nastavljeni narednih dana.messilla je napisao/la:Fernando Polo je ipak najpouzdaniji, a on kaže da nema dogovora, ali se očekuje da će isti postići prije kraja roka.
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Slika iz Romarijevog dvorišta (oko 17h)....stari folirant, na forumu priča jedno a priprema veliko slavlje...

Srećom još samo pet dana ostalo.
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Ako dođe firaun, možemo komotno novu anketu postaviti.
A: Ko ce završiti na klupi ? , B. ko ce napustiti klub ?
Moji odgovori su: pod A. Griezmann i pod B. Dembele
Mislim da ce Suarez dosta puta na klupi biti. Kuci ce se igrati po nekad sa sva 4 igraca, protiv slabijih.let3 je napisao/la:Ako dođe firaun, možemo komotno novu anketu postaviti.
Po nekad, dosta manje nego Suarez, Grizman ce sjediti na klupi. I Messi sumnjam da ce igrati kao prijasnje godine, odmarat ce i njega. A naravno, bit ce i povreda.
Sto se Dembelea tice, ludost je ostaviti ga i ovu sezonu. On se naigrati nece. Imat ce ulogu kao Malcom prosle sezone.
Slažem se, mislim da ce se Griko i Suarez najviše rotirati. Sve to pod uslovog da cigo dođe. Ako on dođe, on i Messi ce biti zacementirani.Evander je napisao/la:Mislim da ce Suarez dosta puta na klupi biti. Kuci ce se igrati po nekad sa sva 4 igraca, protiv slabijih.let3 je napisao/la:Ako dođe firaun, možemo komotno novu anketu postaviti.
Po nekad, dosta manje nego Suarez, Grizman ce sjediti na klupi. I Messi sumnjam da ce igrati kao prijasnje godine, odmarat ce i njega. A naravno, bit ce i povreda.
Sto se Dembelea tice, ludost je ostaviti ga i ovu sezonu. On se naigrati nece. Imat ce ulogu kao Malcom prosle sezone.
Što se tice Osmana, i tu se slažem...naravno da ce biti potuni višak ako cigo dođe, ali kome ga prodati za ovih par dana koliko je ostalo do kraja prelaznog roka ?
A nije ni bilo nekih ponuda za njega, skontali svi kakav je lik, niko se ne otima oko njega. Kome ga prodati, a pri tome izvuci neke pare

Sretno momčiniZVANIČNO: Defanzivni vezista Barselone Oriol Buskets (20) prešao je na pozajmicu u holandski Tvente.

Trebao bi Neymar, jer je najlošiji od kvarteta. Druga je stvar što nažalost neće. Ovo je sve pod uslovom da stvarno dođe. Izdržalo se do sada, još da se izdrži i ovih 5 dana

League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Nesto kontam narode, mogla bi se ova sapunica zavrsiti do kraja sedmice. Ali opet... haj ga znaj.
@igrajlopte 🐦
Nažalost Moke, ovo je izgleda gotovoMokes je napisao/la:Sretno momčiniZVANIČNO: Defanzivni vezista Barselone Oriol Buskets (20) prešao je na pozajmicu u holandski Tvente.
Trebao bi Neymar, jer je najlošiji od kvarteta. Druga je stvar što nažalost neće. Ovo je sve pod uslovom da stvarno dođe. Izdržalo se do sada, još da se izdrži i ovih 5 dana![]()

Dogovor je pao, platit ce Parizu 170 miliona (odakle im pare nemam pojma, ne pitaj), šeik nece nikakve igrace da mu uvaljuju, hoce samo pare...s druge strane, cigo sa Seniorom je isto pogurao pricu sa povratkom nazad u Barcu i to je to izgleda.
Valjda sad dogovaraju kako ce isplatiti, hoce li to prebiti na dvije rate ili kako vec.
Trznu me yeboteMokes je napisao/la:Sretno momčiniZVANIČNO: Defanzivni vezista Barselone Oriol Buskets (20) prešao je na pozajmicu u holandski Tvente.
Trebao bi Neymar, jer je najlošiji od kvarteta. Druga je stvar što nažalost neće. Ovo je sve pod uslovom da stvarno dođe. Izdržalo se do sada, još da se izdrži i ovih 5 dana![]()
27.10.2020
Znaci, Messi, Suarez i Neymar ce zaigrati tek nakon reprezentativne pauze, 14.09. protiv Valencie?
Do tad ima jos jedno krpljenje protiv Osasune, da Grizman igra sam?
Pa nema logike da igra Messi cak i da je najspremniji jer imas jednu samo tekmu i onda pauza 15 dana. Nece igrat 100 %. Grizi sam.
27.10.2020
André Cury (Barcelona representative and negotiating intermediary), Pini Zahavi (businessman) and Humberto Paiva (Neymar's lawyer) were seen leaving PSG's office!
The Barça-PSG meeting is over. According to the Barça club, no agreement has been closed and the negotiation is still open. Neymar is taking a lot to make it happen.[RAC1]
ESPN in line with other media confirms that Neymar is pushing for a return: Barcelona satisfied and is optimistic to successfully close the deal before 02/09.
Le Parisien" navodi da se Barcelona priprema podići kredit u iznosu od 180 milijuna eura što je blizu onog što PSG traži od samog početka

Zadnja izmjena: leorey, dana/u 27 avg 2019, 18:12, ukupno mijenjano 1 put.
27.10.2020
Čekaj malo....možda grešim ali Mesi nema nikakvih reprezentativnih obaveza (kažnjen je)...ako mu sve bude završeno oko Neymara ne vidim zašto ne bi igrao protiv Osasune?...ili postoje neki novi momenti?Evander je napisao/la:Znaci, Messi, Suarez i Neymar ce zaigrati tek nakon reprezentativne pauze, 14.09. protiv Valencie?
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Mozel proc onaj iz prethodnog mandata ?Evander je napisao/la:Molim administratora da ovdje traze na pokaz orginal kockasti dres 11 Neymar. Bez toga, ne dozvoliti pisanje na ovoj temi

Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
Pa ni juce nije trenirao, ako se ne varam?parangal je napisao/la:Čekaj malo....možda grešim ali Mesi nema nikakvih reprezentativnih obaveza (kažnjen je)...ako mu sve bude završeno oko Neymara ne vidim zašto ne bi igrao protiv Osasune?...ili postoje neki novi momenti?Evander je napisao/la:Znaci, Messi, Suarez i Neymar ce zaigrati tek nakon reprezentativne pauze, 14.09. protiv Valencie?
Sumnjam da ce igrati sad za vikend, a sunjam da je bio u ospte i povrijedjen. Jednostavno, malo je uzeo odmor nakon prvenstva JA.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.