sviunapad1010 je napisao/la:Aerials je napisao/la:Ja mu vala ne dam ni dinara, iz principa, makar ne gledala nikako utakNice.
Idemo gledati na otvorenom tekmu

A zasto ne idemo svi na Sjever? Da pustimo seljoberu sa razdeljak frizurom da nam odredjuje ko ce i gdje ici na nasem stadionu?
Pa ako tako hoce, e onda ja sa ocem idem na Sjever uz samo kop, ne mora otac navijati zbog godina ali cu ja za obojicu, ali nece seljacici u mom gradu biti brojniji i glasniji od nas pa makar... ako neko i nema uslova za 10KM, neka se javi i poguracu ga na dan utakmice koliko trebadne.
Hajmo tuzlaci, braco crveno-crna, dati podrsku ovim momcima i poslati poruku gradu, vlasti, svima da je ovo nas klub pa mozda i oni odrijese kesu i poguraju igrace.
Ako mogu ja svog oca matorog odvesti blizu kopa, onda mozete i vi mladji jednom u godini se zrtvovati i msterijalno i fizicki za nas klub.
Idemo napraviti show, pa ako treba i bakljadu neka placaju seljacici kaznu za propuste u organizaciji.
A ako nakon ove tekme Koza&CO ne ispostuju klub i ne zasukaju rukave, onda se kunem da prestajem dolaziti na Tusanj do nekih boljih vremena, ali u subotu necu ostaviti momke na cjedilu, jer ovo je nas grad, nas klub i nas stadion, a nikad Slogin.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤