To se mora imati

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
sve je to dobro, samo sto ova hir oko nejmara ima cijenu od pola mijarde eura, a barca kao institucija se sramoti jer znam kako je nejmar otisao, ovako ispada da smo dobrotvorno drustvo za spasavanje nejmarove karije i finansijskog obraza psg aparangal je napisao/la:Romario....pošto znam da ćeš mi uzvratiti ubaci i ovo u repliku...![]()
Koliko je Florentino hirova ispunjavao Kristijanu? Puno druže, puno....pomagao oko utaje poreza, kupovao zlatne lopte, svojim privatnim avionom slao kod Badr Harija svako malo da se igraju "rupice-boce"....pokrivao i prikrivao sva njegova sranja, plaćao manekenke da mu budu šatro devojke...plaćao ih čak i da ga tuže za silovanje i od njega naprave sexualnog manijaka i silnog nezasitog hebača žena jer je to dobro za njegov image (posle bi povlačile naravno tužbe)....a svi znaju da mu se pi*čka gadi....toliko mu je je gadna da je čak i za potomstvo platio da ga ima samo da ga ne gurne u tu za njega ogavnu vlažnu rupu...samo da bi njegov mezimac bio SREĆAN
![]()
I sad ti tu praviš problem što Mesi hoće da učini jaranu....pih kakav si
Par sati jos, ja vec bukirao kartu za Jablanicu heheChinaglia je napisao/la:sta kazu najnovije info, jel neymar nikad blize
Bujrum svi na pdf, danas se slavi heheOsim13 je napisao/la:Leorey danas te prati komplet forumsko pučanstvo, mojne zakazati
leorey je napisao/la:Evo Nasser ce s Leonardom biti prisutan na danasnjem sastanku.
Dakle to je to. Biti ili ne biti, dan D
Jesi li narucio dres? Valja na tekmu otic sad definitivnoRomariooo je napisao/la:leorey je napisao/la:Evo Nasser ce s Leonardom biti prisutan na danasnjem sastanku.
Dakle to je to. Biti ili ne biti, dan D
ja cu janje okrenuti ako propadnu pregovori i nece niko od vas prismrditi jer svi ste za povratak čergara gancija
Znam da trebaju pare, ali ovaj se covjek ne smije pustiti. Poslije de Jonga i Arthura meni najdrazni i najkvalitetniji vezni igrac u Barci.Olympique Marseille express an interest in signing Arturo Vidal
Abidal vam sprema veliko iznenadjenje.FCBLAUGRANA1987 je napisao/la:I ja sam i dalje Da Neymar ostane sto dalje od Barcelone
Neymar udaljen od Barcelone 1037 kilometara.Toliko je bar po google mapBoixosNois1899 je napisao/la:Navodno nikad bliže
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 4 gosta.