FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- SedrenikHz
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Mi smo fakat za ginisove. Toliko problema sa povredama i opet prvi.
Samo nemojte yebavat igracima sve ako se desecdva poraza sto nije nemoguce s obzirom s kakvim cemo sastavima istrcati.ja bih sa dva boda bio prezadovoljan.
Iskreno u listici ne ocekujem ni bod iz razloga jer ova postava sto ce igrati sutra nece vise nikada sigurno.
BOD KO KUĆA, a onda oploditi plavu qrvu !
Samo nemojte yebavat igracima sve ako se desecdva poraza sto nije nemoguce s obzirom s kakvim cemo sastavima istrcati.ja bih sa dva boda bio prezadovoljan.
Iskreno u listici ne ocekujem ni bod iz razloga jer ova postava sto ce igrati sutra nece vise nikada sigurno.
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Lazić, Gavrić, Stanojević, Pidro, Tatar, Rahmanović, Oremuš, Hodžić, Dupovac - 9 igrača! Real Madrid bi pao da mu 9 igrača fali, od toga 7 za prvih 11! Bod sutra je ravan pobjedi jer nama na nekim pozicijama igraju igrači koji bi bili treća opcija da su svi ovi zdravi. Kako god da završe ove dvije tekme nema se nikom šta reći.SedrenikHz je napisao/la:Mi smo fakat za ginisove. Toliko problema sa povredama i opet prvi.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Treba preventivno malo popljuvat, da se ne opuste igraciSedrenikHz je napisao/la:Mi smo fakat za ginisove. Toliko problema sa povredama i opet prvi.

Kovacevic--- Serbecic-Kurdic-Letic-Sabanovic---- Djokanovic-Mustafic-Velkoski---- Hebibovic-Milanovic-Ahmetovic
Hare, Sisic i Guzina zamjene
5 akademaca u pocetnoj za tri bobe u Listici
Hare, Sisic i Guzina zamjene
5 akademaca u pocetnoj za tri bobe u Listici

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Nece ahmo igrati od prve a mislim da hebib nece ni putovati sa ekipom, pregorio je. Mozda lowlek dobije minutazu pofinu.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Znači sutra svjesno idemo u Široki Brijeg desetkovani do nekog maximuma da bi makar imali 2-3 igrača na raspolaganju za subotu.
Ne mogu reći da je to loša ideja jer je ipak Široki Brijeg slabiji od Željezničara ali previše je ovo izostanaka, prije nam nije igralo 5-6 igrača iz prve postave i to smo nekako nadoknađivali i krpili se kako smo stigli ali ako ovo bude istina mi ćemo početi utakmicu bez 9 standardnih igrača.
Ne mogu reći da je to loša ideja jer je ipak Široki Brijeg slabiji od Željezničara ali previše je ovo izostanaka, prije nam nije igralo 5-6 igrača iz prve postave i to smo nekako nadoknađivali i krpili se kako smo stigli ali ako ovo bude istina mi ćemo početi utakmicu bez 9 standardnih igrača.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ja i dalje ne mogu da shvatim ovolike povrede, negdje se napravila greska u koracima definitivno.
Kovacevic, Sabanovic, Serbecic, Kurdic, Letic, Djokanovic, Mustafic, Guzina, Sisic, Milanovic, Handzic. Pretpostavljam da ce ovo biti prvih 11, sto realno nije losa ekipa, cak da igramo kuci bio bih uvjeren u pobjedu. Poluvrijeme ili manje dati Krsteu, Hebibu i Ahmetu. Idemo po pobjedu!
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
I opet u Sirokom ce sastav biti vise nego korektan 
Kovacevic
Sabanovic Serbecic Kurdic Letic
Djokanovic Mustafic
Cruz Guzina Milanovic
Handzic

Kovacevic
Djokanovic Mustafic
Cruz Guzina Milanovic
Handzic
-
- Kontakt:
Sreća je pa ovi momci što ginu zadnjih mjesec dana(gdje se teret sveo na 13-14 igrača) nemaju mentalitet ovog foruma,samo neka kuknjava,fali ovaj fali onaj i tako u krug a momci iznesoše sve i još su prvi na tabeli.
Ovo je ekipa šampionskog karaktera i zato sutra samo na pobjedu!
Ovo je ekipa šampionskog karaktera i zato sutra samo na pobjedu!
Ne mogu brate nikako biti optimista. Ako prebrodimo prvih 45 minuta mozemo se u srijedu nesto i nadati. Siroki ima snage za jedno poluvrijeme i tu ce dati sve od sebe. Treba se samo cuvati kontri i ne srljati.Zip je napisao/la:I opet u Sirokom ce sastav biti vise nego korektan
Kovacevic
Djokanovic Mustafic
Cruz Guzina Milanovic
Handzic
Nama fali skoro pa komplet prva postava, i ako ovo preguramo bez poraza do kraja reprezentativne pauze, slobodno neka svi potpisu da je Sarajevo odbranilo duplu krunu.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
I realu 9 igraca povrijedjeno..SarajevoJeBordo je napisao/la:Lazić, Gavrić, Stanojević, Pidro, Tatar, Rahmanović, Oremuš, Hodžić, Dupovac - 9 igrača! Real Madrid bi pao da mu 9 igrača fali, od toga 7 za prvih 11! Bod sutra je ravan pobjedi jer nama na nekim pozicijama igraju igrači koji bi bili treća opcija da su svi ovi zdravi. Kako god da završe ove dvije tekme nema se nikom šta reći.SedrenikHz je napisao/la:Mi smo fakat za ginisove. Toliko problema sa povredama i opet prvi.

Ko god izadje ima podrsku.. ne znam zasto al uopste me ne brine rezultat, nek bude i 0:1 ko ga je*e..

Ovo sto su do sad pokazali je za naklona..
Rastavili su onaj svinjski na dijelove, sretni plemici otisli sto nisu 3 komada primili..
I te trece opcije mogu dokazat i pokazat svasta, imaju odlicnu sansu..
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
Za utakmicu konkuriše sljedećih 18 igrača:
Kovačević, Dizdarević, Salčin, Hodžić, Šabanović, Letić, Šerbečić, Šišić, Cruz, Hebibović, Kurdić, Guzina, Mustafić, Ahmetović, Handžić, Velkoski, Đokanović i Milanović.
Kovačević, Dizdarević, Salčin, Hodžić, Šabanović, Letić, Šerbečić, Šišić, Cruz, Hebibović, Kurdić, Guzina, Mustafić, Ahmetović, Handžić, Velkoski, Đokanović i Milanović.
Bordo bijeli za život cijeli!!
Dušana na desnog beka!
Može i na krilo, ako nema Hebare!

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Vidjelo se da Siroki ne moze 90minuta igrati u utakmici protiv zelA.. nemaju snage...emir79 je napisao/la:Ne mogu brate nikako biti optimista. Ako prebrodimo prvih 45 minuta mozemo se u srijedu nesto i nadati. Siroki ima snage za jedno poluvrijeme i tu ce dati sve od sebe. Treba se samo cuvati kontri i ne srljati.Zip je napisao/la:I opet u Sirokom ce sastav biti vise nego korektan
Kovacevic
Djokanovic Mustafic
Cruz Guzina Milanovic
Handzic
Nama fali skoro pa komplet prva postava, i ako ovo preguramo bez poraza do kraja reprezentativne pauze, slobodno neka svi potpisu da je Sarajevo odbranilo duplu krunu.
E sad, nadam se da ih trkom mozemo uzeti.. zbog toga bi Hebiba ubacio od 70min...
Nzm, nemam neki strah kao prije...jer evo i u najgorem slucajunda izgubimo obje tekme, kasnit cemo 2 boda za prvoplasiranim.
Ali, ne razmisljam o porazima.. Sad moraju da pokazu zamjeme od cega su..
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
KovačevićBenjolos je napisao/la:Za utakmicu konkuriše sljedećih 18 igrača:
Šabanović Besim Letić Hodžić
Mustafić Velkoski
Hebibović Guzina Milanović
Ahmetović
Ja bih ovako, Letić je odličan defanzivno, a Hodžić se bolje snalazi lijevo od Halida. Ovo ostalo u polju je po meni maksimum.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
-
- Kontakt:
Ima materijala moze se svašta kombinovatiBenjolos je napisao/la:Za utakmicu konkuriše sljedećih 18 igrača:

Ma lampa ekipa uz sve izostanke.Samo eto zavisi dali ce malo sacuvati Krleta,Hebu i to sto se prica.Ako bude najboljih 11 od ovih sto je poveo ,moglo bi se i glat uzeti ovo sutra.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- Kockoglavi
- Kontakt:
Znaci Milanovic i Hodzic su tu sto je dobro.
Yebo majku, jel moguce da opet guzina u drugoj opremi dosao 

Trenutno korisnika/ca: soe, VivaLaStella i 72 gosta.