Idu na koju hoce tribinu samo plate cenera i nemaju obiljezja Slobode na zapadu, a sisoje hana na sjeveru.desperados je napisao/la:A gdje idu gledaoci koji npr ne navijaju ni za jedan tim. Recimo turisti iz Bocvane hoce da gledaju mec gdje idu?![]()
Koji seljaci majko draga, ovo je neki pokusaj na silu, kulturno ne znaju klasika
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
-
- Kontakt:
Ako bude pun zapad tuča je neminovnost. Prije neki dan sam pisao o tome. I zadnja tekma protiv njih je bilo na rubu incidenta na zapadu. Jer dođu i u velikoj su manjini a crvaju cijelu tekmu.saltcrew je napisao/la:Idem na zapad makar se pobio,treba ovdje svima od do hebat
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
glup potez definitivno. pa dodjes u plavoj majici i udjes na zapad, a ispod obuces dres slobode i samo skines majicu kad krene tekma.Gifron je napisao/la:Tusanjske stolice su crveno/crne!
Ovim potezom su se odlucili odvojiti i one koji podrzavaju oba kluba, misle ljude natjerati za 10KM da se prodaju i dodji besplatno na utakmicu. Zajebat ce se samo tako
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
To sam i ja konto_dreamer_ je napisao/la:glup potez definitivno. pa dodjes u plavoj majici i udjes na zapad, a ispod obuces dres slobode i samo skines majicu kad krene tekma.Gifron je napisao/la:Tusanjske stolice su crveno/crne!
Ovim potezom su se odlucili odvojiti i one koji podrzavaju oba kluba, misle ljude natjerati za 10KM da se prodaju i dodji besplatno na utakmicu. Zajebat ce se samo tako
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Ako je tako onda im je uzaludan pokusaj razdvajanja.sviunapad1010 je napisao/la:Idu na koju hoce tribinu samo plate cenera i nemaju obiljezja Slobode na zapadu, a sisoje hana na sjeveru.desperados je napisao/la:A gdje idu gledaoci koji npr ne navijaju ni za jedan tim. Recimo turisti iz Bocvane hoce da gledaju mec gdje idu?![]()
Koji seljaci majko draga, ovo je neki pokusaj na silu, kulturno ne znaju klasika
-
- Kontakt:
Od ovog nece biti nista vjerovatno. Nego da malo zaguzvaju situaciju. Na zapadu ce biti svašta bez obzira da li ovo ovako ostane ili ne.DamirT je napisao/la:To sam i ja konto_dreamer_ je napisao/la:glup potez definitivno. pa dodjes u plavoj majici i udjes na zapad, a ispod obuces dres slobode i samo skines majicu kad krene tekma.Gifron je napisao/la:Tusanjske stolice su crveno/crne!
@desperados tako piše u ovom tekstu.
-
- Kontakt:
Razdvajati mogu samo one koji dođu u obilježjima klubova. Nikome ne piše na čelu sta je i ko je.desperados je napisao/la:Ako je tako onda im je uzaludan pokusaj razdvajanja.sviunapad1010 je napisao/la:Idu na koju hoce tribinu samo plate cenera i nemaju obiljezja Slobode na zapadu, a sisoje hana na sjeveru.desperados je napisao/la:A gdje idu gledaoci koji npr ne navijaju ni za jedan tim. Recimo turisti iz Bocvane hoce da gledaju mec gdje idu?![]()
Je li ko gledao onu emisiju na Bht,sta bi?Dodje li strucni konsultant?
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Očekujem da na ovo reaguju iz UG. Bolje organizovati gledanje tekme vani negdje. Iskoristiti ovu situaciju da pokažemo koliko nam Sloboda znaci. Pokazati to i gradonacelniku i ovim papcima. Pare umjesto sisoji skupiti i poslije utakmice objaviti kolika je cifra te na narednoj utakmici uručiti za klub. Nas niko u ratu nije dijelio u Tuzli i dođe ovaj papak i dijeli nešto.
Vrijeme je da se pokrenemo drugovi i drugarice.
Vrijeme je da se pokrenemo drugovi i drugarice.
-
- Kontakt:
sta ce majko mila ako im kisa padne bit ce sisojini misevipokisli
-
- Kontakt:
Ljudi dajte da se ovo iskoristi i da nesto organizujemo. 100 godina kluba je. Ovaj hoće da nam određuje sta ćemo raditi na svom stadionu i u svom gradu.
Definitivno NE na stadion nego zajedničko gledanje tekme na otvorenom. Ja na stadion ne idem definitivno. Trg ili da zatvorimo ulicu pored Tušnja sa istočne strane. Može i trg a onda u korteu kada počne 2. poluvrijeme kroz grad do Tušnja.
Sve je bolje nego otići na stadion pod ovim uslovima. A i ako promjene opet trebamo ovo organizovati.
Sta imamo od tuče na zapadu, nemamo ništa. Ovako šaljemo jaku poruku i gradu i ovom seljoberu brnjozi.
UG reagujte i organizujte ovako nesto.
Svi za Slobodu!!!
Definitivno NE na stadion nego zajedničko gledanje tekme na otvorenom. Ja na stadion ne idem definitivno. Trg ili da zatvorimo ulicu pored Tušnja sa istočne strane. Može i trg a onda u korteu kada počne 2. poluvrijeme kroz grad do Tušnja.
Sve je bolje nego otići na stadion pod ovim uslovima. A i ako promjene opet trebamo ovo organizovati.
Sta imamo od tuče na zapadu, nemamo ništa. Ovako šaljemo jaku poruku i gradu i ovom seljoberu brnjozi.
UG reagujte i organizujte ovako nesto.
Svi za Slobodu!!!
- Beduin
- Kontakt:
To je odlicna ideja, UG donese kutiju na Istok i svako od nas ubaci po 10KM, ko ne moze toliko neka ubaci i manje nema veze i neka to doniraju klubu, a mi dadnemo podrsku nasim momcima.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Mi na trgu a oni onda domaću utakmicu igraju na Tusnju. Nije bas da dobro izadje ta ideja.
Ja ću dat cenera i na zapad. Plavo ne bi na sebe taman da dobijem cenera na ulazu. Pa da vidim ko ce me sa mog zapada otjerati. Ko sto neko napisa bit će belaja, nazalost. Ali jbg treba i na to bit spreman.
Ja ću dat cenera i na zapad. Plavo ne bi na sebe taman da dobijem cenera na ulazu. Pa da vidim ko ce me sa mog zapada otjerati. Ko sto neko napisa bit će belaja, nazalost. Ali jbg treba i na to bit spreman.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
-
- Kontakt:
Šta će ti taj belaj druže. Yebes jednu utakmicu neka izgubimo ali bi ne dolaskom i okupljanjem masovnim bilo gdje u gradu poslali jaku poruku svima.Madal je napisao/la:Mi na trgu a oni onda domaću utakmicu igraju na Tusnju. Nije bas da dobro izadje ta ideja.
-
- Kontakt:
Nije bas pametno ostaviti momke na terenu bez podrske, vjerovatno i ona izbjeglica seljacka to ima na umu! Svi na sjever i j.e.b.a.v.a.t citavu utakmicu im mater i traziti aneks 7, na istok se nema gdje osim u onu rupu jbga
1919 FK Sloboda
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!
Kad mi budemo domacini trebamo i mi njima stavit 10 KM ulaz,a nama dzaba,pa da vidimo koliko njih stvarno navija za Kitty.Nece ih doc 50
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Kakva jasna poruka pa u pm valjda mi je kao navijaču najbitnija pobjeda. A za belaj jbg ja bi volio da svi zajedno gledamo tekmu na zapadu, svako u svom dresu i svako za svoj klub navija i raduje se golu bez da ima nekih problema. Eh sad izgleda da tako oni nece pa će biti na ivici belaja minimalno.sviunapad1010 je napisao/la:Šta će ti taj belaj druže. Yebes jednu utakmicu neka izgubimo ali bi ne dolaskom i okupljanjem masovnim bilo gdje u gradu poslali jaku poruku svima.Madal je napisao/la:Mi na trgu a oni onda domaću utakmicu igraju na Tusnju. Nije bas da dobro izadje ta ideja.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
Ja mu vala ne dam ni dinara, iz principa, makar ne gledala nikako utakNice.
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
- Beduin
- Kontakt:
Pa hajmo onda svi u kop, hajmo se okupiti sa Fukarama i na Sjever dati podrsku, da zagrmi 1000 Fukara i da im j3bemo mater. Ja i Sariel cemo u kop sigurno, ako nema druge solucije. 

Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Veceras ne mogu doci na sastanak u kavez ali na sjever dolazim u subotu da navijam.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.