Ono sto meni bode oci ovih nekoliko tekmi je lose organizovana odbrana cijelog tima.Nekako gubimo sredu lahko,a onda nam protivnici preko krila bukvalno prave promahu pa imam osjecaj bekova kao da i nema.Gledao sam protiv Zrinjskog,evo sad i protiv Celika.Preko krila nam vecinom svi prave probleme.Za sad mozemo biti prezadovoljni sa brojem primljenih golova,jer malo smo i primili koliko smo mogli.
Sto se tice tekme sa Slobodom,nadam se da cemo ici na pobjedu i istu i ostvariti.Ono sto cesto zna biti presudno u sudaru gradskih rivala je veca zelja i motiv kod igraca.Nasi igraci generalno nemaju taj neki pritisak da ce im neko skidat glave ako izgube ovu tekmu,dok igraci Slobode ipak imaju taj pritisak da vazda moraju nama "dokazivati" da su glavni u gradu

Ekipa sutra u Bratuncu,prijateljska tekma da se jos dodatno isprobaju neki igraci,mozda da i Morrisa ubaci da malo odigra i pocne se vracati polahko.
Alzirca takodje.Ima tu i nekoliko mladih igraca pa vidjet cemo sta ce Bosnjakovic iskombinovat.