Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
leorey je napisao/la:
Ne brini, u petak okrecemo janje![]()
![]()
Neymar-Griezmann-Messi
De Jong-Busquets-Arthur
daj taj rokenrol
Nećeš ti to janje okretati dok ne nadješ Suarezu mesto...leorey je napisao/la:Ne brini, u petak okrecemo janjeDerdiyok je napisao/la:leorey je napisao/la:
Dakle do srijede-cetvrtak najkasnije ce se znati jel Neymar novi stari clan Barcelone ili ne.
U oktobru bice u novembru
u novembru bice u decembru
bice bolje sto me vise loze
meni gore biti ne moze![]()
![]()
Neymar-Griezmann-Messi
De Jong-Busquets-Arthur
daj taj rokenrol
Nadam se, vidjet cemo, sutra bi moglo do 13-14h biti i official ako je tako. Cetvrtak potpis i medicinski, petak predstavljanje. Subota ulazi u 60 minuti i baca sve u ekstazu. Ha ja.parangal je napisao/la:@leorey....ja mislim da se tu već sve zna i da i onaj sastanak koji se danas desio koji si ti pominjao govori da je Naser već dao finalnu reč.....skupili su se, dogovorili danas i na taj sastanak idu samo da pruže ruku i potpišu papire. Mislim da je to definitivno gotov posao jer ne bi ni išli posle ovog današnjeg sastanka u klubu da nisu odlučili da pristanu na Naserove uslove...zato je toliko kako si pisao i trajaloleorey je napisao/la:Prije samo par minuta![]()
Dakle do srijede-cetvrtak najkasnije ce se znati jel Neymar novi stari clan Barcelone ili ne.NEWS
@EsportsRAC1
@gerardromero
Barça and PSG will meet on Tuesday at 12 noon in Paris. It will be the second face-to-face meeting to direct the arrival of Neymar to the Camp Nou. The expedition will be led by CEO of the club, Òscar Grau, accompanied by Abidal and Bordas. The entourage of Neymar and the club are optimistic
Zayebo se @leorey, htio je napisati da ćemo okrenuti hobotnicu na bosanski načinparangal je napisao/la: Nećeš ti to janje okretati dok ne nadješ Suarezu mesto...
Tesko, Oscar Grau, CEO kluba putuje, sto znaci da je ozbiljan posao upitanju. Jedva cekam sutra, da se konacno zna da li dolazi ili ne.Derdiyok je napisao/la:leorey je napisao/la:
Ne brini, u petak okrecemo janje![]()
![]()
Neymar-Griezmann-Messi
De Jong-Busquets-Arthur
daj taj rokenrol
Kad na kraju dođe u januarskom prelaznom roku jbt
Derdiyok je napisao/la:Zayebo se @leorey, htio je napisati da ćemo okrenuti hobotnicu na bosanski načinparangal je napisao/la: Nećeš ti to janje okretati dok ne nadješ Suarezu mesto...
Ovih dana na tome danonoćno rade zajedno moj drug @Rajaz i Busijev stric.....ali mrka kapa....ja sam ubedjen da Barsa mora potražiti novog zamenika kapitenaleorey je napisao/la:Daj nam onda:
Neymar-Suarez-Messi
Frenkie-Griezmann-Busquets/Arthur
Ko ga yebe. Bar na Campu 18 tekmi da vidimo. Ha ja.
parangal je napisao/la:Ovih dana na tome danonoćno rade zajedno moj drug @Rajaz i Busijev stric.....ali mrka kapa....ja sam ubedjen da Barsa mora potražiti novog zamenika kapitenaleorey je napisao/la:Daj nam onda:
Neymar-Suarez-Messi
Frenkie-Griezmann-Busquets/Arthur
Ko ga yebe. Bar na Campu 18 tekmi da vidimo. Ha ja.
Óscar Grau rarely moves for anything other than the last step of the file. Coutinho, Dembele, De Jong etc.
Uglavnom, zabit ce više golova od francuske lezbe ili firauna (ako dođe)BoixosNois1899 je napisao/la:Suarezova svrha dok ne napusti klub će biti da zabavlja Messija jer za nešto drugo više nije sposoban.
To naravno nije nemoguće ali Barsa nema igrače za to....i Pikac i Lenglet i Umtiti se ne odlikuju nekom brzinom i preteranom pokretljivošću...Evander je napisao/la:A zasto ne neka 343 formacija?![]()
Ono, bez klasicnih bekova. Tri stopera, dva brza i pokretljiva+Pike. Dva zadnja vezna, koji pokrivaju i nazad. Messi malo povucenije prema vezi.
Nema veze sto bi primali po tri gola po utakmici i sto to ni na sta ne bi bilo nalik
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.