FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

leorey
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la leorey » 26 avg 2019, 22:15

Donnie Darko je napisao/la:
leorey je napisao/la:I dalje najbolja devetka svijeta hehe

Le Parisien pise da Leonardo trazi Dembelea, Semeda i 100M za Neymara.

On nije normalan covjek :lol:
Dakle nekih 150 miliona. Sounds about right.
Ja nisam za to da Semedo ide, konacno je malo ritam uhvatio, bolje to na beku izgleda s njim nego s Robertom logicno. Da je nekako uvalit Rakitica i Dembelea i onda koliko god jos treba doplatit.
27.10.2020

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 26 avg 2019, 22:21

Prije da ce Umtiti biti u tom paketu, nego Semedo. Mislim da se ni njemu ne sjedi na klupi, a jasno je da nije prvi izbor za stopera ni ove godine.

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 26 avg 2019, 22:25

Evander je napisao/la:Da li iko vise ista vjeruje ovom "provjerenom" Romeru i RAC1? :rol: :rol: :rol:
Ovo kad procitam negdje dodje mi da povratim. :mrgreen:

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 26 avg 2019, 22:30

Al sta sebi Umtiti uradi od karijere ybt, covjek 2017 bio ponajbolji stoper svijeta, kad se sjetim partije protiv PSG na Campu, pa razorio ih covjek.

Kakva tvrdoglavost u pm.
27.10.2020

parangal
Kontakt:

Post Postao/la parangal » 26 avg 2019, 22:32

To meni deluje kao dobar posao....da, neko će reći puno je to i možda jeste kada se pogleda koliko je Barsa dala za Dembelea ali bolje je reći za koliko je Dortmund zahebao Barsu... isto važi i za Semeda, nikakav veliki trag nije ostavio u Barceloni....dakle, na terenu se neće osetiti nedostatak obadvojce...

Naravno sve pod uslovom da je to istina... ;)

parangal
Kontakt:

Post Postao/la parangal » 26 avg 2019, 22:37

Semedo je nekako u svemu prosek ako ne i ispod toga....bila su velika očekivanja ali ništa nije pokazao. U napadu gotovo da je neupotrebljiv, ni prodora, ni centaršuta ni osećaja za dodavanjem....defanzivno ništa specijalno, realno prosečno. Dolaskom Neymara i tolikom količinom napadača koji će morati igrati Barsa se mora opredeliti (i pronaći takvog) za vrlo dobrog pre svega defanzivnog beka....lično mislim i oba beka

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 26 avg 2019, 22:40

Ako dodje Neymar, Alba mora iz korijena mijenjati svoj nacin igre, ili se mora traziti drugi lijevi bek.
Alba je odlican bek, ali njegove najbolje karakteristike nisu komatibilne sa Neymarom.

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 26 avg 2019, 22:44

U tom slučaju "oživit" Abidala.
® GONGASHI POWERHOUSE ®

parangal
Kontakt:

Post Postao/la parangal » 26 avg 2019, 22:44

Kad sam već krenuo da završim i sa Albom. Alba je dobar ofanzivac ali jako loš defanzivni igrač. Njemu kao da je celog života bila želja biti levo krilo a silom igra na beku...kako su godine odmicale sve je više zapostavljao primarni zadatak i visio napred i preko njega su protivnici upravo najviše pretili...On će u ovoj sezoni ili početi više raditi ono zašta je plaćen ili će i njemu ovo biti poslednja sezona u klubu...svakako će biti starter

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 26 avg 2019, 22:44

parangal je napisao/la:

To meni deluje kao dobar posao....da, neko će reći puno je to i možda jeste kada se pogleda koliko je Barsa dala za Dembelea ali bolje je reći za koliko je Dortmund zahebao Barsu... isto važi i za Semeda, nikakav veliki trag nije ostavio u Barceloni....dakle, na terenu se neće osetiti nedostatak obadvojce...

Naravno sve pod uslovom da je to istina... ;)

Ne znam, kontam da je Semedo konacno usao u formu. Sta mislis sto ga traze u Parizu? Pa nestasica velika bekova. Vidis koliko i Rejal pati sad na tim pozicijama a godinama bili tu najjaci na svijetu.

@Evander, pa dosao je Firpo.
27.10.2020

parangal
Kontakt:

Post Postao/la parangal » 26 avg 2019, 22:46

Evander je napisao/la:Ako dodje Neymar, Alba mora iz korijena mijenjati svoj nacin igre, ili se mora traziti drugi lijevi bek.
Alba je odlican bek, ali njegove najbolje karakteristike nisu komatibilne sa Neymarom.
:thumbup: bravo.... pisao sam post dok si ti ovo objavio. Generalno to je to...

parangal
Kontakt:

Post Postao/la parangal » 26 avg 2019, 22:48

leorey je napisao/la:
Ne znam, kontam da je Semedo konacno usao u formu. Sta mislis sto ga traze u Parizu? Pa nestasica velika bekova. Vidis koliko i Rejal pati sad na tim pozicijama a godinama bili tu najjaci na svijetu.

@Evander, pa dosao je Firpo.
Ne, ne teram ga ja....samo kažem ako spada u dil sa Neymarom da Barsa nema razloga previše plakati za njim. Može ostati ako nije deo dila ako jeste mašnica i noga u guzicu... :mrgreen:

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 26 avg 2019, 22:50

Uglavnom, Leonardo ce trazit 2 igraca i 100M. Ne znam, tesko da se obojica( bilo koja) nagovore da predju u drugi klub u manje od 7 dana, komplikovana ce to biti operacija.

100M je bagatela ako ce se platiti sljedece godine, to ce oni vec nariktat nekako, tipa sad 40M i onda sljedece ljeto ostalo, ili kroz razne varijable i bonuse.

Le Parisien pise takodjer da cemo poslat onu ponudu sto su vec naveli prije 2 dana, tj 2 ponude:

1. 40M+ Dembele na posudbu- godinu dana, kao i Neymar
2. 40M sada, i onda na ljeto +170M s OBAVEZNIM otkupom. Dakle 210M eura. Ako to odbiju, treba im se zahvaliti i okrenuti drugim igracima generalno.
27.10.2020

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 26 avg 2019, 22:51

Odlazak Semeda nije nikakav gubitak, ako bi se dovela bilo kakva zamjena za njega. Ni po cemu nije nikog uvjerio da je on neki top igrac.
Ono sto on odigra, moze bilo koji bek iz Primere.

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 26 avg 2019, 22:53

Prije samo par minuta :arrow:
NEWS
@EsportsRAC1
@gerardromero
Barça and PSG will meet on Tuesday at 12 noon in Paris. It will be the second face-to-face meeting to direct the arrival of Neymar to the Camp Nou. The expedition will be led by CEO of the club, Òscar Grau, accompanied by Abidal and Bordas. The entourage of Neymar and the club are optimistic
Dakle do srijede-cetvrtak najkasnije ce se znati jel Neymar novi stari clan Barcelone ili ne.
27.10.2020

parangal
Kontakt:

Post Postao/la parangal » 26 avg 2019, 22:54

Evander je napisao/la:Odlazak Semeda nije nikakav gubitak, ako bi se dovela bilo kakva zamjena za njega. Ni po cemu nije nikog uvjerio da je on neki top igrac.
Ono sto on odigra, moze bilo koji bek iz Primere.
Ja sam i pre mesec dana napisao da on ništa taj posao ne radi iznad nesrećnog Roberta kome to nije pozicija. Dakle ako je deo dila Roberto da ga zameni do Januara a potom pokušati naći nešto što bi joj odgovaralo...opet ponavljam da bude jako dobar u defanzivi.

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 26 avg 2019, 22:56

Lijepo je leorey rekao, cetvrtak predstavljanje hehe

Al ga je Messi pogurao halal mu cufta
27.10.2020

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 26 avg 2019, 22:59

leorey je napisao/la:
Dakle do srijede-cetvrtak najkasnije ce se znati jel Neymar novi stari clan Barcelone ili ne.

U oktobru bice u novembru
u novembru bice u decembru
bice bolje sto me vise loze
meni gore biti ne moze
® GONGASHI POWERHOUSE ®

parangal
Kontakt:

Post Postao/la parangal » 26 avg 2019, 23:00

leorey je napisao/la:Prije samo par minuta :arrow:
NEWS
@EsportsRAC1
@gerardromero
Barça and PSG will meet on Tuesday at 12 noon in Paris. It will be the second face-to-face meeting to direct the arrival of Neymar to the Camp Nou. The expedition will be led by CEO of the club, Òscar Grau, accompanied by Abidal and Bordas. The entourage of Neymar and the club are optimistic
@leorey....ja mislim da se tu već sve zna i da i onaj sastanak koji se danas desio koji si ti pominjao govori da je Naser već dao finalnu reč.....skupili su se, dogovorili danas i na taj sastanak idu samo da pruže ruku i potpišu papire. Mislim da je to definitivno gotov posao jer ne bi ni išli posle ovog današnjeg sastanka u klubu da nisu odlučili da pristanu na Naserove uslove...zato je toliko kako si pisao i trajalo

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 26 avg 2019, 23:01

Derdiyok je napisao/la:
leorey je napisao/la:

U oktobru bice u novembru
u novembru bice u decembru
bice bolje sto me vise loze
meni gore biti ne moze
Ne brini, u petak okrecemo janje :ljepota: :salut:

Neymar-Griezmann-Messi

De Jong-Busquets-Arthur

daj taj rokenrol
27.10.2020

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.