Mnogo godina ce proci dok se oni vrate i zaigraju sa njihovom najdrazim ManUnitedom u PL!TRIP je napisao/la:sa igračem više gubiti vodstvo znači da nema ništa od premier lige. neozbiljno jako
Leeds United Football Club
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Leeds United Football Club
There is only one United!!!!
I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.
- mexy_whites
- Kontakt:
[youtube][/youtube]haxonja je napisao/la:Mnogo godina ce proci dok se oni vrate i zaigraju sa njihovom najdrazim ManUnitedom u PL!TRIP je napisao/la:sa igračem više gubiti vodstvo znači da nema ništa od premier lige. neozbiljno jako
Ma moramo uci u sljedece 2. godine. **** su mi ove nize lige
Side before self
Mora Leeds provest još najmanje jednu sezonu u Championshipu, razlog, da se stekne ozbiljnost i jačina ekipe, tima. Jer Championship je najača druga liga na svijetu, a po prodaji prava je ispred i Italije i Francuske, tako da, ima tu kvaliteta i bolje je Leeds-u da malo bude tu da stekne to iskustvo igranja sa jakim timovima.
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Ako već moraju ostati u championshipu onda nek naprave ekipu koja će uspjeti bar 3 godine zajedno igrati a ne svake sezone 15-20 igrača napusti klub i isto toliko novih dođe. moraju pokušati zadržati najbolje igrače koliko mogu dugo a ne prva ponuda i odoše ko što je bilo sa Beckfordom, Delphom. Valjda će onog mladog Elliota uspjeti zadržati kao i Parkera i White-a
- L'Avvocato
- Kontakt:
Teško da se mogu ozbiljnije pojačati i zadržati postojeći kadar ako budu ostali u ligi jer Bates nema dinara ni za kifle. Stalno dovode igrače na free transfer ili pozajmicu ... ne znam da li su ikoga platili u kešu.
Treba im barem finale plej-offa ove sezone da bi imali koliko toliko para za transfere sljedeće godine.
Treba im barem finale plej-offa ove sezone da bi imali koliko toliko para za transfere sljedeće godine.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
[youtube][/youtube]mexy_whites je napisao/la: [youtube][/youtube]
![]()
![]()
Ma moramo uci u sljedece 2. godine. **** su mi ove nize lige
There is only one United!!!!
- mexy_whites
- Kontakt:
Elliot je katastrofa stvarno. Nadao sam se da ce napredovati u zadnih par godina al taj igrac se raspada. Trenutno je na posudbi u Roterhamu u 4. ligi i ne moze gola da postigne. Roni Mur, manager ovog tima ga je kritikovao i prijetio da ce ga vratiti u Leeds. OCekujem na kraju sezone da ce biti otpusten.TRIP je napisao/la:Ako već moraju ostati u championshipu onda nek naprave ekipu koja će uspjeti bar 3 godine zajedno igrati a ne svake sezone 15-20 igrača napusti klub i isto toliko novih dođe. moraju pokušati zadržati najbolje igrače koliko mogu dugo a ne prva ponuda i odoše ko što je bilo sa Beckfordom, Delphom. Valjda će onog mladog Elliota uspjeti zadržati kao i Parkera i White-a
Side before self
Zar ste se nadali nečemu? zna se tko je pride od Yorkshire!
Video: Leeds 2:2 Hull City
http://www.hullcitycroatia.com/novosti/247
PRIDE OF YORKSHIRE! HCAFC!
www.hullcitycroatia.com
www.hullcitycroatia.com
- mexy_whites
- Kontakt:
Daj molim te ne seri. Rasuli smo vas, imali ste 2 udarca u okvir gola u cijelom mecu.Cro_Tiger je napisao/la:Zar ste se nadali nečemu? zna se tko je pride od Yorkshire!
Cuj Hull pride of Yorkshire, a do juce igrali u 4. ligi.
Side before self
haha lave mislim da nisi pogledao utakmicu nego samo ove golove...pogledaj pa onda komentiraj... kakav mrtvi leeds? nego šta nego pride of Yorkshire! ovaj komentar o 4.ligi samo dokazuje da si glory hunter...mexy_whites je napisao/la:Daj molim te ne seri. Rasuli smo vas, imali ste 2 udarca u okvir gola u cijelom mecu.Cro_Tiger je napisao/la:Zar ste se nadali nečemu? zna se tko je pride od Yorkshire!
www.hullcitycroatia.com
www.hullcitycroatia.com
- mexy_whites
- Kontakt:
13-3 u udarcima, 8-3 u kornerima, pogođena precka Leedsa, veci posjed itd.Cro_Tiger je napisao/la:haha lave mislim da nisi pogledao utakmicu nego samo ove golove...pogledaj pa onda komentiraj... kakav mrtvi leeds? nego šta nego pride of Yorkshire! ovaj komentar o 4.ligi samo dokazuje da si glory hunter...mexy_whites je napisao/la:Daj molim te ne seri. Rasuli smo vas, imali ste 2 udarca u okvir gola u cijelom mecu.Cro_Tiger je napisao/la:Zar ste se nadali nečemu? zna se tko je pride od Yorkshire!
Primili smo glup autogol, napadali cijelo 2p i ti mi nesto pricas da pogledam utakmicu. Cijelu tekmu sam odslusao na radiu jer prenosa nije bilo tako da je ni ti nisi mogao gledati. Zato ne pricaj gluposti.
I kad si vec kod Pridea, ne mozes jedan Hull koji je u 130 godina engleskog nogometa u sezoni 2007-08 prvi put u svojoj historiji usao u Premiership upoređivati s Leedsom koji ju je 3. puta osvojio i gdje svakako pripada za razliku od tvog kluba. Moras da se pomiris sa cinjenicom da Hull nema historiju i da svojim arch rivalima smatras klubove poput Yorka, Doncastera, Barnsleya itd.
Trebace mnogo lijepih trenutaka i osvojenih trofeja Hullu da bi ga smatrao ponosom Jorksira. Ako se to uopce i desi.
Side before self
- Blue_He4rt
- Kontakt:
@Mexy_whites:Ne isplati se raspravljati sa osobama koje prave accounte radi provociranja,te praveci se da su navijac onog tima koji im na um padne, u ovom slucaju Hull-a ....Pusti to,vidim da si okorjeli,pravi, navijac jednog tima koji spada u vrh Engleskog nogometa i nadam se da ce uskoro ponovo biti tu....Imate vec sljedeci mec lagan, barem kada je forma u pitanju....Radi se o Bristol City-u koji "Bog zna"da li se moze nazvati ekipom,a potom gostovanje kod konkurenta za ulazak EPL Norwich City-a....Kada bi izvukli 4 boda,na konju ste.....SRETNO!!
Chelsea F.C.
Ako si slušao radio prijenos onda znas da ti ta statistika pada u vodu...prvo poluvrijeme smo mi bili bolji...a te udarce (nebu pod oblake) okači mačku za rep...drugo poluvrijeme smo malo pali i to je to... Hull ima itekakvu "historiju" i tradiciju navrati ako te zanima...ne živi se od stare slave, zakurac ti prvenstvo prije 50 godine i par kupova... U zadnjih nekoliko godina je hull itekako pride of yorkshire...
nisam došao nikog provocirat...a čuj ovog što ima u potpisu chelsea till i die
kako se ne gadiš sam sebi...simpatizirat umjetni klub....stvarno mi idete na k. vi glory huntery..meni si naso pametovat simpatiziram hull prije nego što si se ti rodio...još od 4 lige....
nisam došao nikog provocirat...a čuj ovog što ima u potpisu chelsea till i die
www.hullcitycroatia.com
www.hullcitycroatia.com
- mexy_whites
- Kontakt:
Koji je ovaj Cro Tiger debil. Ne trosio ja vise slova na njega.Blue_He4rt je napisao/la:@Mexy_whites:Ne isplati se raspravljati sa osobama koje prave accounte radi provociranja,te praveci se da su navijac onog tima koji im na um padne, u ovom slucaju Hull-a ....Pusti to,vidim da si okorjeli,pravi, navijac jednog tima koji spada u vrh Engleskog nogometa i nadam se da ce uskoro ponovo biti tu....Imate vec sljedeci mec lagan, barem kada je forma u pitanju....Radi se o Bristol City-u koji "Bog zna"da li se moze nazvati ekipom,a potom gostovanje kod konkurenta za ulazak EPL Norwich City-a....Kada bi izvukli 4 boda,na konju ste.....SRETNO!!
A nadam se da cemo dobiti mada je Bristol City dobio u srijedu Swanseu(3. na tabeli) u gostima. No ako zelimo ikako do play offa, moramo na domacem terenu uzimati bodove protiv bilo koje ekipe.
Side before self
once upon a time...............
- mexy_whites
- Kontakt:
Leeds United - Bristol City 13.11.2010. Elland Road 16:00
Sutra igramo jos jednu utakmicu na domacem terenu, protiv Bristol Citya. Gosti su na pocetku sezone imali velike ambicije, kladionice su ih svrstavale u sami vrh favorita, ali David James, Danny Rose, Jonathan Stead i drustvo ni priblizno nisu opravdali ulogu jednog od favorita lige. Nalaze se par mjesta iznad zone za ispadanje u kojoj su bili od pocetka sezone do proslog kola, kada su napravili senzaciju u Walesu i pobijedili Swansea City sa 1:0. To naravno nalaze opreznost za Leeds United koji ce se morati itekako potruditi da savlada goste. Sto se tice sastava ekipa, Leedsu se vracaju Sanchez Watt i Ross McCormack nakon ozljeda dok su Bristolovi Jonathan Stead, Danny Rose i Jamie McAllister upitni. Stead je zabio protiv Swansee u srijedu ali se lakse povrijedio pa ce ga Millen mozda i odmoriti. Svakako da ocekujem tri boda mada obzirom na nasu nepredvidivost i losu domacu formu Bristol lako moze odnijeti bodove.
Sutra igramo jos jednu utakmicu na domacem terenu, protiv Bristol Citya. Gosti su na pocetku sezone imali velike ambicije, kladionice su ih svrstavale u sami vrh favorita, ali David James, Danny Rose, Jonathan Stead i drustvo ni priblizno nisu opravdali ulogu jednog od favorita lige. Nalaze se par mjesta iznad zone za ispadanje u kojoj su bili od pocetka sezone do proslog kola, kada su napravili senzaciju u Walesu i pobijedili Swansea City sa 1:0. To naravno nalaze opreznost za Leeds United koji ce se morati itekako potruditi da savlada goste. Sto se tice sastava ekipa, Leedsu se vracaju Sanchez Watt i Ross McCormack nakon ozljeda dok su Bristolovi Jonathan Stead, Danny Rose i Jamie McAllister upitni. Stead je zabio protiv Swansee u srijedu ali se lakse povrijedio pa ce ga Millen mozda i odmoriti. Svakako da ocekujem tri boda mada obzirom na nasu nepredvidivost i losu domacu formu Bristol lako moze odnijeti bodove.
Side before self
moja sjećanja na leeds:
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
- L'Avvocato
- Kontakt:
A ovo su moja sjećanja na moćni čelski
[youtube][/youtube]
Joj kakva ekipa Leedsa
[youtube][/youtube]
Joj kakva ekipa Leedsa

★★★
- legenda reala
- Kontakt:
L'Avvocato je napisao/la:A ovo su moja sjećanja na moćni čelski![]()
[youtube][/youtube]
Joj kakva ekipa Leedsa
kakva je to ekipa bila ,ja se nadam da će se ponovo vratiti
Ferdinand ,Woodgate,Ian Hart,Radebe ,Kewell,Smith ,Bowyer,Dacourt,Viduka ,Fowler ,Keane ,Martyn ,Milner ,
Gary Kelly,sve je to vodio David Oliri ,ovo su neki igrači kojih sam se sjetio
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- L'Avvocato
- Kontakt:
hahaha kakva bolan istina ... o kojem ti klubu pricas ... nemate trofeja ni za lokalni malonogometni kupCro_Tiger je napisao/la: Hahaha retarde glupi istina boli...da da.
★★★
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.