FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

leorey
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la leorey » 26 avg 2019, 16:16

Evander je napisao/la:
leorey je napisao/la:
Evander je napisao/la:Joj al i ti izvrces price od "nema sanse da ode Dembele", pa do "ne treba dati Dembelea ni za sta", do toga "da hoce uvaliti im Dembelea" :D
Pa ja samo prenosim sta mediji pisu, napisao sam da nema sanse jer je prosle sedmice agent njegov rekao da ostaje 1000 %. Ali kad se covjek povrijedjuje stalno, nije profesionalan, mozda mu prijete da nece vise ni zaigrat, kad se oporavi da ce na tribine pa ga mozda uvale.

Isto je i s Rakiticem. :mrgreen:
Nisi ti samo prenosio, izrazio si svoj stav da ga se ne smije ni po koju cijenu pustiti. Takodje si rekao "nema sanse da ce otici, rekao taj i taj...".
Ja sam te svo vrijeme pitao samo jedno, AKO dovedeu Neymara, gdje je tu logika da ostave Dembelea?
Da igrac od 100+ miliona truhne na klupi? To je nerealno, niti sam Dembele to ne zeli sigurno.
Ma sta god da pricao Barta, Dembeleov menadzer ili bilo ko.
To je misljenje bilo zastupljeno sve dok se nije povrijedio i sakrio povredu.

Imas isto moje postove gdje sam stalno pricao o toj neprofesionalnosti, ocito covjeka boli qurac za klubom.
27.10.2020

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 26 avg 2019, 16:21

Evander je napisao/la:
Ja sam te svo vrijeme pitao samo jedno, AKO dovedeu Neymara, gdje je tu logika da ostave Dembelea?
Da igrac od 100+ miliona truhne na klupi? To je nerealno, niti sam Dembele to ne zeli sigurno.
Ma sta god da pricao Barta, Dembeleov menadzer ili bilo ko.
Ako firaun dođe, Osman odlazi. Valjda je to svima jasno i logicno.
To sam pisao i ranije, jel tako :kafa:

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 26 avg 2019, 16:22

U cetvrtak official, a let3, Mokes, Rajaz, i halasi na yebenim haparatima hahahaa

Ne sumnjam ja da ce te vi njega opet zavolit nakon par golova. Kao i Grizija jel hehehe
27.10.2020

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 26 avg 2019, 16:24

Mnogi su tvrdili da ce navijaci biti protiv Grizmana. Vidjeli smo sinoc :D
Nakon dva gola, ovacije.

Slicno bi bilo i sa Neymarom.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 26 avg 2019, 16:25

leorey je napisao/la:U cetvrtak official, a let3, Mokes, Rajaz, i halasi na yebenim haparatima hahahaa

Ne sumnjam ja da ce te vi njega opet zavolit nakon par golova. Kao i Grizija jel hehehe
Bicu prikopcan na haparate ako dođe, ne poricem to :mrgreen: ali nikad necu slaviti njegove golove :nene:
Nikad :nedam:

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 26 avg 2019, 16:26

Evander je napisao/la:Mnogi su tvrdili da ce navijaci biti protiv Grizmana. Vidjeli smo sinoc :D
Nakon dva gola, ovacije.

Slicno bi bilo i sa Neymarom.
Isto sam rekao, mada interesuje me predstavljanje, bi li bilo bar 20k ljudi i sta bi rekli Barto i on :mrgreen:
27.10.2020

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 26 avg 2019, 16:29

Jel' više završen cirkus oko Neymara ili je Bartomeu spremio ponudu vol. 23. :hmmmmm:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 26 avg 2019, 16:30

Mali je kralj :rol: :rol: :rol:

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 26 avg 2019, 16:32

Saurman je napisao/la:Jel' više završen cirkus oko Neymara ili je Bartomeu spremio ponudu vol. 23. :hmmmmm:
Ooo dobro nam dosao, sad ce to, jesil pripremio teferic? Ibogami velika operacija, valja sracunat sve to.
27.10.2020

enobarca
Kontakt:

Post Postao/la enobarca » 26 avg 2019, 16:37

Evander je napisao/la:Mali je kralj :rol: :rol: :rol:

Jos da je ovo istina :mrgreen: Mali slavi sut Pereza, mislio da je gol.I sam komentator kaze no gol.

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 26 avg 2019, 16:44

Leorey da ti nisi Đeknu režirao
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

BoixosNois1899
Kontakt:

Post Postao/la BoixosNois1899 » 26 avg 2019, 16:47

:rol:
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"

FC Grizzlies

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 26 avg 2019, 17:37

Ansu Fati, 16-godišnji igrač Barcelone, je od sinoć glavna tema u raznim španjolskim, ali i europskim medijima. Svi već dobro znate da je najmlađi igrač koji je nastupio za katalonski klub još od 1941., kada je Vicente Martinez upisao nastup protiv madridskog Reala, a od sinoćnjeg debitanta je bio mlađi svega 18 dana. Zanimljivo je da je uprava Barçe, na čelu s Valverdeom, sinoć trebala posebnu dozvolu roditelja ovog mladića, kako bi on igrao protiv Betisa, jer španjolski zakon nalaže da maloljetnici nemaju pravo igrati utakmice u kasnom terminu, ukoliko oba roditelja ne potpišu suglasnost. Jasno je da je Ansu ispunio san, pred tribinama Camp Noua igrati praktički kao dijete, kada se u blizini nalazi cijela obitelj, koja ne može vjerovati da se to događa je san svakog dječaka na svijetu. Kada je baskijski stručnjak obavijestio člana Juvenil A ekipe da je pozvan za ligaški ogled s Betisom, on je to hitro prenio svojim najbližima, a oni oduševljenje nisu krili. Njegov otac Bori je izjavio kako su tokom cijele utakmice, čak i prije ulaska njegovog sina, stalno ponavljali: "Ovo je nevjerojatno. Nemoguće da smo tu. Nemoguće." Priznao je, također, da su plakali od sreće kada su čuli za taj poziv. No, igrač rođen u Gvineji Bisauu je imao i drugih ponuda, Barcelona možda i nije bila najpogodnija. Za usluge krilnog napadača raspitivali su se Sevilla i Real Madrid, andaluzijski klub u manjoj mjeri, jer su se i sami već pomirili da se ne mogu boriti s velikanima poput Reala i Barçe. Bori je priznao, Madriđani su nudili više, ogromnu količinu novca, nešto nepojmljivo za tako mladog nogometaša, ponuda u rangu dokazanih profesionalaca. Otac mu je objasnio u koje dvije ekipe ima mogućnost pridruživanja, ali mu je jasno dao do znanja da se neće miješati u odluku. Ipak, Ansu je odavno rekao što želi - Camp Nou i Barcelona. I nisu požalili. Vjerovali su u projekt, dobio je priliku i sinoć je postao glavna tema u nogometnom svijetu. Svoju priliku je iskoristio na najbolji mogući način, odigravši sjajan meč, a njemu preostaje samo rad, jer samo tako će doći do zvijezda, koje mu se već sada predviđaju.
Još jedan koji je umjesto novca odabrao fudbal :ljepota:

Hachim Mastour u najavi. :shifty:
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

parangal
Kontakt:

Post Postao/la parangal » 26 avg 2019, 17:40

Evo i ja da ostavim jednu poruku...čisto da se pojedinci pronadju

Prekinite komentarisati forumaše....komentarišite temu. Neki imaju više postova o kolegama forumašima nego o FC Barcelona i njenim igračima što je suština postojanja ovoga foruma. Ukratko držite se teme... Hvala

PS. U suprotnom napušite se qurca...ako se pronadjete medju takvima :lol: :lol: :lol:

parangal
Kontakt:

Post Postao/la parangal » 26 avg 2019, 17:42

Sad čekam da vidim ko će replicirati....da vidimo ko se pronašao :lol:

parangal
Kontakt:

Post Postao/la parangal » 26 avg 2019, 17:50

@leorey

Samo piši šta ima novo oko transfera...ja volim kad navratim pročitati šta pišu o slučaju Neymar....pa makar bile i netačne i neproverene informacije...Daleko mi je to interesantnije nego opanjkavanje svojih kolega forumaša ;) ...Za tačno nedelju dana ćemo napokon saznati šta je od svega toga bila istina... ;)

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 26 avg 2019, 17:55

Da li iko vise ista vjeruje ovom "provjerenom" Romeru i RAC1? :rol: :rol: :rol:

Napmena, u junu je bacio laznu vijest da je Valverde 100% bivsi.

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 26 avg 2019, 17:56

parangal je napisao/la:@leorey

Samo piši šta ima novo oko transfera...ja volim kad navratim pročitati šta pišu o slučaju Neymar....pa makar bile i netačne i neproverene informacije...Daleko mi je to interesantnije nego opanjkavanje svojih kolega forumaša ;) ...Za tačno nedelju dana ćemo napokon saznati šta je od svega toga bila istina... ;)
Nista, sastanak bio. Bili prisutni CEO kluba Grau, Bartomeu, Abidal i Curry ( veoma dobar s porodicom Neymara). Razgovaralo se o Neymaru, pravi se ta zadnja ponuda, mogao bi biti ukljucen Dembele u deal. Pricali i o Rakiticu i Rafinhi.

Da je sastanak odrzan nije nikakva fejk prica, imaju slike i video koji to potvrdjuju.

To je sve za danas :mrgreen:

BTW sastanak je trajao cak 3 i p'o sata, od 14h, tek sad izasao Bartomeu :mrgreen:
27.10.2020

parangal
Kontakt:

Post Postao/la parangal » 26 avg 2019, 18:01

leorey je napisao/la:
parangal je napisao/la:@leorey

Nista, sastanak bio. Bili prisutni CEO kluba Grau, Bartomeu, Abidal i Curry ( veoma dobar s porodicom Neymara). Razgovaralo se o Neymaru, pravi se ta zadnja ponuda, mogao bi biti ukljucen Dembele u deal. Pricali i o Rakiticu i Rafinhi.

Da je sastanak odrzan nije nikakva fejk prica, imaju slike i video koji to potvrdjuju.

To je sve za danas :mrgreen:
:thumbup:
Odlično....to je dobra vest. Otprilike to znači da se sa PSG-om u načelu sve dogovorilo oko love i eventualne trampe kao i samog transfera i sad treba razgovarati o visini same Neymarove plate i ostaloga što nije na parižanima. Dakle ima tu nečega.... ;)

Lord44
Kontakt:

Post Postao/la Lord44 » 26 avg 2019, 18:12

Vozdra ekipa, vidim veselo na forumu :D Neki ratovi stari vs mladi, Neymar- za i protiv...Neka, neka, makar je najzivlja tema na forumu :clap:
Hajmo malo o sezoni, pocelo je sa dobrom samarcinom, pa se ko biva protiv Betisa popravio dojam.Malo me strah da ovo ne bude jedna od onih sezona kad ti se svako malo neko povrijedi, pa dobijes dream team, al u bolnici .
Fakat je milion upitnika vezano za sezonu
-Neymar ???
da li ce Grizija udaljiti puno od gola kad se svi oporave ?
koga zrtvovati ako neymar dodje?
da li ce Artur poceti igrati ili ce postati joker za jokere?
Dembele i njegova loza ?(ja sam mislio da ce kad-tad proigrati, al ku.rko izgleda)
U svakom slucaju bice zanimljivo.
Jedino sto je sigurno je Valverde- on ce sigurno iste greske praviti kao do sada :damn:
Eno, pred vratima tvojim
ispljuvaše pet sitnih bisera, olovku i pivo.
Potrči, Dario! Olovku i pivo u sobu ponesi,
Ostalo su bajke za drugačiju djecu.

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 1 gost.