FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- ElCartel11
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Vanja Vanja pijan sam bio 

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Ko su naši, a ko su njihovi. Ja sam konto da su naši u bordo dresovima.... 

-
- Kontakt:
Oni bi da pisu, a mi im kao ne damo...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Izađ'te vaši da uđu našiStroj1946 je napisao/la:Ko su naši, a ko su njihovi. Ja sam konto da su naši u bordo dresovima....

"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Ne znam vanju licno kao ni 99% ljudi koji ovdje pisu al i da je strumf opet je bolji i pozitivniji od vecine likova koji ovdje pisu. Evo meni nikad nije pp poslao, nikakvog interesa nemam, samo i ono sto je virto stavio ne pokazuje da je njihov nikako u par postova fino pise vi i zelim vam srecu znaco nigdje nema mi ili nas da je rekao i svrstao se sam među njih, vecina je jedva docekala jer im je ocigledna vanja isao na zivce.
Kazem i da je njihov ne moze se porediti sa onim hrasno sto je nedavno uletio ovdje na temu.
Mislim ako skoro garantuje za njega da se tu nema sta ni raspravljati
Kazem i da je njihov ne moze se porediti sa onim hrasno sto je nedavno uletio ovdje na temu.
Mislim ako skoro garantuje za njega da se tu nema sta ni raspravljati

You are someone else I am still right here
belosevic28 je napisao/la:Oni bi da pisu, a mi im kao ne damo...

Već su se na prepucavanjima gurbeti poćeli, šprdati sa prijedlogomduplakruna46 je napisao/la:Ja opet kazem, apsolutno nevezano za Vanju ko je i sta je. Najbolja opcija je clanske karte na pokaz da bi se iole ozbiljno shvacao bilo ko od nas.
Ja se smijem zakleti da ima pacenika sa one strane koji uzimaju nickove i pisu kao nasi da bi zakuhvali.
Mislim ako iole hocete da se iscisti tema i da imamo konstruktivnu raspravu.
Ali svejedno. Kao hocete.
-
- Kontakt:
To se moze organizovati na infu, ili na oficijalnoj kluba, ovdje tesko. Javni je forum. Mislim da ni vlasnicima foruma ova ideja ne ide na ruku.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
e to je kljucno nije ovo privatni forum fk sarajevo ko god se drzi pravila moze pisati.belosevic28 je napisao/la:To se moze organizovati na infu, ili na oficijalnoj kluba, ovdje tesko. Javni je forum. Mislim da ni vlasnicima foruma ova ideja ne ide na ruku.
You are someone else I am still right here
Znaci, prije 7 dana vam udje strumf glumeci hard core hz navijaca, povede 5-6 ovaca u rat protiv istoka, zapada, kluba, uprave, to vam ne bude dovoljan mjerac inteligencije, nego par dana poslije virtual izvuce postove od vanja8@ gdje pise o fkzeljana u kojima jasno napise zelim VAM srecu i sl, i opet se nasukate na isti fazon. Dakle ni drugo mjerenje vam ne ide.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Nobel i ja jedini pravi hordasi sto posto, skoroalen tu i tamo, i mortem je ok al ne voli crnce pa sutimo, ovo ostalo karte na pokaz hahahahahaha
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
Koliko kilohusrefa vrijedite, što bi rekao @joker?AngelDiMaria je napisao/la:Nobel i ja jedini pravi hordasi sto posto, skoroalen tu i tamo, i mortem je ok al ne voli crnce pa sutimo, ovo ostalo karte na pokaz hahahahahaha

@fera hvala brate na toj zadnjoj rečenici.

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Četiri boda iz naredne dvije utakmice su veoma dobra. Ne zato što su oni dobri, nego što smo mi previše umorni i povrijeđeni. Veliku šansu imamo u onom cirkusantu Eriću. U rangu je Bukvića.
-
- Kontakt:
Po meni je vise problem sta se piše nego ko piše. Ako neko kao onaj s brojevima ili tobe dodju pa tri dana samo pljuju po klubu, igracima, treneru a niko ne reaguje po meni to treba sankcionisati. A normalana rasprava i suprotno misljenje je ok ovo je forum.
Potvrđeno je da nam Biblija sudi u srijedu. Lazić i Tešanović (opet) asistenti; četvrti je Bjelica
, a 5. i 6. su Grbić i Njegomirović.

Zadnja izmjena: tm01hzne, dana/u 26 avg 2019, 13:56, ukupno mijenjano 1 put.
Da nam je X izvuc kod ubica, tacno bi se rodio, s obzirom na izostanak Lazica i doma zdravlja.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
-
- Kontakt:
Ja uopšte nemam neki srklet kad su upitanju ove dvije utakmice. Ne mozemo nista puno izgubiti a ako budemo pravi moze se otici na +6-7.jesu povrede jest umor al nema kukanja ove ekipa pokazala borbu i karakter tako da momci zasluzuju podrsku sta god da se desi.
Lakse cemo rijesiti slijedece dvije utakmice vec prethodne dvije, garantujem.
Hajmo malo promijeniti temu i na sekundu se koncentrisati na naredne dvije utakmice, a onda cemo imati mnogo vremena da palamudimo o tome ko jeste i ko nije navijac i clan.
Kao prvo, ima li neko ko zaista moze potvrditi ili negirati pricu da Tatar ne putuje sa ekipom u srijedu, kao i da hoce/nece biti spreman za derbi?
Kao drugo, Bagaric odlazi nakon nase utakmice, sto moze biti dvosjekli mac po nas. Ukoliko odluci da "pogine" u znak zahvalnosti, mozemo imati velikih problema, narocito jer nema Lazica. Ipak, nadam se da ce se "cuvati" i na taj nacin spreman i bez eventualnih povreda otici u Domzale. Bez obzira za ovo, u dilemi sam sto se tice drugog stopera. Ako uzmemo u obzir da ce se Besim boriti sa Bagaricem, potreban nam je drugi stoper koji ce biti brzi i pokretljiviji u odnosu na Kurdica, a iz razloga kako bi isti ganjao Jovica, koji zna biti jako nezgodan zbog svojih kretnji i brzine. Razmisljam cak i o Sabanovicu na stoperu (odigrao je 15 min protiv Radnika), a u tom slucaju bih Hodzica stavio na poziciju desnog beka.
Kao trece, vezni red. Po svemu sudeci (a opet iz eventualne price kako ce Krste biti odmaran), kao logican zakljucak namece se veza Djokanovic - Mustafic, a ispred njih Guzina. Moramo biti pametni i prepustit domacinu loptu, pokusati brzom transformacijom, prije svega preko Djokanovica, igrati na kontre. Jos nesto, ovaj par u Borisovu je cesto ledjima okrenut primao lopte i usljed pritiska protivnika iste i gubio, a na to narocito treba obratiti paznju jer u Sirokom to sigurno znaju i spremaju.
Kao prvo, ima li neko ko zaista moze potvrditi ili negirati pricu da Tatar ne putuje sa ekipom u srijedu, kao i da hoce/nece biti spreman za derbi?
Kao drugo, Bagaric odlazi nakon nase utakmice, sto moze biti dvosjekli mac po nas. Ukoliko odluci da "pogine" u znak zahvalnosti, mozemo imati velikih problema, narocito jer nema Lazica. Ipak, nadam se da ce se "cuvati" i na taj nacin spreman i bez eventualnih povreda otici u Domzale. Bez obzira za ovo, u dilemi sam sto se tice drugog stopera. Ako uzmemo u obzir da ce se Besim boriti sa Bagaricem, potreban nam je drugi stoper koji ce biti brzi i pokretljiviji u odnosu na Kurdica, a iz razloga kako bi isti ganjao Jovica, koji zna biti jako nezgodan zbog svojih kretnji i brzine. Razmisljam cak i o Sabanovicu na stoperu (odigrao je 15 min protiv Radnika), a u tom slucaju bih Hodzica stavio na poziciju desnog beka.
Kao trece, vezni red. Po svemu sudeci (a opet iz eventualne price kako ce Krste biti odmaran), kao logican zakljucak namece se veza Djokanovic - Mustafic, a ispred njih Guzina. Moramo biti pametni i prepustit domacinu loptu, pokusati brzom transformacijom, prije svega preko Djokanovica, igrati na kontre. Jos nesto, ovaj par u Borisovu je cesto ledjima okrenut primao lopte i usljed pritiska protivnika iste i gubio, a na to narocito treba obratiti paznju jer u Sirokom to sigurno znaju i spremaju.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Sljedeča dva meča.
6 bodova fantastično
4 boda odlično (pogotovo, ako je X u Lištici)
3 boda nije loše( sa pobjedom na Grbavici, u protivnom jbga)
2 boda podnošljivo(uzevši u obzir situaciju, sa igračima koji nedostaju)
1 bod nije dobro(malo bolje izgleda ako je X na Grbavici)
0 loše( ali nije katastrofa, poslije pauze sa popunjenim rosterom i lakšim rasporedom idem na prvo mijesto)
Ali neovisno o ove dvije utakmice, prvenstvo traje 33 kola, i svega može biti do kraja.
Idemo ponoviti duplu(Kup će dobro doći da razigravamo što više igrača).
6 bodova fantastično
4 boda odlično (pogotovo, ako je X u Lištici)
3 boda nije loše( sa pobjedom na Grbavici, u protivnom jbga)
2 boda podnošljivo(uzevši u obzir situaciju, sa igračima koji nedostaju)
1 bod nije dobro(malo bolje izgleda ako je X na Grbavici)
0 loše( ali nije katastrofa, poslije pauze sa popunjenim rosterom i lakšim rasporedom idem na prvo mijesto)
Ali neovisno o ove dvije utakmice, prvenstvo traje 33 kola, i svega može biti do kraja.
Idemo ponoviti duplu(Kup će dobro doći da razigravamo što više igrača).
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Hajdeee, mosarajvosa83, Tarapi i 19 gostiju.