I ne trebaju nam ove izjave sad je kup nas, dupla kruna i sl., samo lagano utakmicu po utakmicu a bice vrijeme za kalkulacije, jer traba znati da sad slijedi preduga pauza i ko zna sta se do tad moze promijeniti...Stole iz Bora je napisao/la:A jeli ja negdje napisah da nisam?mak_033 je napisao/la:S tim da je drugi tim igrao i ubjedljivo pobjedio, ja sam prezadovoljan
Samo kazem da se ne treba porediti danasnja utakmica i utakmica sa Borcem i da ovo danas nije neki veliki plus pred tu utakmicu.
13-ta uzastopna utakmica u kupu bez poraza ...
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
I olimpic se plasirao
- zlaya_tm87
- Kontakt:
hajmo sad fino srediti da izvucemo olimpica u polufinalu i na konju smo 

Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!
- samir_tm87
- Kontakt:
ja bi vise volio da dobijemo pitare i da ih prodjemo , pa u finalu olimpic 

- zlaya_tm87
- Kontakt:
kad bi tarpi prosli ne bih se sekirao sekunde, al' ipak siroki je druga prica, vec su nas jednom otresli, bilo bi j3beno. nego ostavimo mi kup za sljedecu godinu, sad je bitan BORAC, joj da ih hocemo uzeti
p.s. jako mi je drago sto je baljic pogodio!

p.s. jako mi je drago sto je baljic pogodio!
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!
Ovo je odlicno,ja sam prezadovoljan...sama ozbiljnost nasih mladih i rezervnih igraca mi se dopala...mladi igraci su dobili priliku,fino rijesili u svoju korist utakmicu,ovi stari se odmorili i sa pozitivnom atmosferom ulazimo pred put u Banja Luku...sve je nekako kako treba...raduje dobra igra Kolobova,raduje pogodak Baljica,raduje dobra igra Beslije,raduje ulazak mladog Zolotica,kojem ce ovo biti motiv da se zada kako bi uvijek imao sansu da se oproba za prvi tim...zelio sam vidjeti Hodzica,ali realno je i ova klupa za njega nesto veliko,jer je mali ipak kadet,ne treba ni njemu veliki motiv...Pehilj nije dobio sansu,ali neka radi,dobice...Rovcanin nije zabio u obje tekme protiv branitelja,ali kontam da je danas igrao i nesto povucenije,imao eto jednu dobru sansu...sve u svemu,raste nam fond mladih igraca sto je jako bitno...idemo dalje,svaka cast plava omladino 

http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
-
- Kontakt:
Svi u Banja Luci, na gradskom stadionu!

Mislim da nece dozvolit vise od 500 ljudi da ode.AdisManiacZ je napisao/la:Svi u Banja Luci, na gradskom stadionu!![]()
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Nemoj majke ti,iz hladne Danske ovdje nas lozitiAdisManiacZ je napisao/la:Svi u Banja Luci, na gradskom stadionu!![]()

1921-2011
Kakvih crnih 500 ljudi,pa dolazilo vas je maksimalno 250,u zadnjih par sezona,ukljucujuci finale Kupa.Elegant je napisao/la: Mislim da nece dozvolit vise od 500 ljudi da ode.
Treci put castimo
Svaka cast momcima na prolasku .... i nije neki protivnik, al je ipak taj protivnik leotara prosao ... pa to onda nije ni lose ..... ove godine osvajamo aBd
Samo je jedan, grijeha je vrijedan ..... TM87
dolazi li essi TM87 u bl? 

NAŠ KLUB,NAŠ GRAD,SAMO NAMA PRIPADA,SAMO BORAC U EVROPI,NEKA SRPSKOM ODZVANJA
-
- Kontakt:
Esii TM87 je napisao/la:Nemoj majke ti,iz hladne Danske ovdje nas lozitiAdisManiacZ je napisao/la:Svi u Banja Luci, na gradskom stadionu!![]()

[quote="blrs"]dolazi li essi TM87 u bl?
[/qu
ima nas vec u bl

ima nas vec u bl
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija
Javite se da vas vodimo na pivo.starigrad je napisao/la:blrs je napisao/la:dolazi li essi TM87 u bl?[/qu
ima nas vec u bl
Treci put castimo
prihvatam poziv na rucak u restoranu vrbas a pivo u kruni
a vidim znas gdje je dobra klopa,a za pivo imamo bolje mjesto 

NAŠ KLUB,NAŠ GRAD,SAMO NAMA PRIPADA,SAMO BORAC U EVROPI,NEKA SRPSKOM ODZVANJA
Na ovom SA-X djeca pišu vijesti:
http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet ... 101110070/#
Na dnu dole:
Branitelj - Željezničar 3:0
Sloboda - Olimpic 1:1 (nakon penala 5:6)
http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet ... 101110070/#
Na dnu dole:
Branitelj - Željezničar 3:0
Sloboda - Olimpic 1:1 (nakon penala 5:6)
FK Željezničar
Chelsea FC
Chelsea FC
tesko da ima bolje mjesto za nocni izlazak... ne bih dalje na ovoj temiblrs je napisao/la:a vidim znas gdje je dobra klopa,a za pivo imamo bolje mjesto
a sad BL...SAMO PONOSNO I HRABRO
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Trenutno korisnika/ca: antibot, ELDIABLO20, Levin, MrkiMedo, Paromlinac, TefalTava i 57 gostiju.