AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- muha milanez
- Kontakt:
Re: AC Milan
A valjda im je ova bljuvotina od igre otvorila oći, najgore što nema puno vremena a nisu se rješili dosta otpada iz ekipe..
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Zanimljiva je promjena mišljenja u vezi Susa, vjerovatno su pohvale bile predstava za javnost da bi se bolje i lakše prodao.
Htjedoh reći da ga nikad ne bi prodali da se od početka javno pričalo da njemu ovdje nema mjesta, ali najžalosnije je što ni ta obrnuta psihologija nije upalila.
Na našu žalost, ruke su im prilično svezane dok Silva i Suso(?) ne odu. Zato mi je teško ostati pozitivan u vezi narednih dešavanja, ne vidim od čega isfinansirati nove transfere.
Hajde neka se desi transfer Koreje, vjerujem da će se nešto izmajmunisati na kraju, ali oko veznjaka nisam nimalo optimističan. A jednako nam je bitan kao SS, to se danas pokazalo iako o tome trubim već mjesecima.
Ali jedna stvar je sigurna, Milan se bez ta dva pojačanja nema na osnovu čega nadati top 4.
Htjedoh reći da ga nikad ne bi prodali da se od početka javno pričalo da njemu ovdje nema mjesta, ali najžalosnije je što ni ta obrnuta psihologija nije upalila.

Na našu žalost, ruke su im prilično svezane dok Silva i Suso(?) ne odu. Zato mi je teško ostati pozitivan u vezi narednih dešavanja, ne vidim od čega isfinansirati nove transfere.
Hajde neka se desi transfer Koreje, vjerujem da će se nešto izmajmunisati na kraju, ali oko veznjaka nisam nimalo optimističan. A jednako nam je bitan kao SS, to se danas pokazalo iako o tome trubim već mjesecima.

Ali jedna stvar je sigurna, Milan se bez ta dva pojačanja nema na osnovu čega nadati top 4.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Ma mi ovako igramo već dvije godine, prošla su četiri prelazna roka, još se nije našlo rješenje. Pisao sam o tome, ili ne vide neke stvari ili su nesposobni, treća opcija ne postoji.muha milanez je napisao/la:A valjda im je ova bljuvotina od igre otvorila oći, najgore što nema puno vremena a nisu se rješili dosta otpada iz ekipe..
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- LegendKiller
- Kontakt:
Da mi imamo pravog trenera on bi iduću utakmicu promjenio cijelu ekipu osim Gigia i Roma. Jedino još mislim da bi Rodriguez morao igrati, ostali sve novi igrači:
Gigi/RR,Rom, Duarte ili Gabia, Conti/ Kesi, Benaser, Krunic, Jack/ Silva, Leao
Al đaba sve opet ćemo gledati Borinia, Samua i ostale.
Gigi/RR,Rom, Duarte ili Gabia, Conti/ Kesi, Benaser, Krunic, Jack/ Silva, Leao
Al đaba sve opet ćemo gledati Borinia, Samua i ostale.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Boban is expected to be in Madrid shortly to try to find a deal with for Angel Correa and to also sound out the possibility of signing James Rodriguez, who was offered to the club last month, from Real Madrid [@AlfredoPedulla]
Sljedeću utakmicu mislim da Giampaolo neće puno kalkulisati, i da će na teren i Kessie i Benesser od prve minute. A vjerovatno i Leao.
Sljedeću utakmicu mislim da Giampaolo neće puno kalkulisati, i da će na teren i Kessie i Benesser od prve minute. A vjerovatno i Leao.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Čuj James i Correa, e ovo se desi kada dođe 5 do 12 i na kraju ganjaš dva igrača koji će maltene biti konkurencija jedan drugom na poziciji iza napadača, a ovo iza opet ostaje isto
Doduše ne sumnjam da bi se James gurao kao centralni veznjak
Jedino što me raduje je to da je Giampaolo svjestan kakav je ovo odron bio danas, tako je čovjek govorio poslije utakmice. Barem cijenim kada vidi realno stvari i ne maže oči ni sebi ni navijačima.

Jedino što me raduje je to da je Giampaolo svjestan kakav je ovo odron bio danas, tako je čovjek govorio poslije utakmice. Barem cijenim kada vidi realno stvari i ne maže oči ni sebi ni navijačima.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
steta sto protiv milana ne igramo u 2. kolu, da vas nabijemo momacki
ovako cemo se morat zadovoljit pisanjem po ciganima :kafa:
ovako cemo se morat zadovoljit pisanjem po ciganima :kafa:
Eto koja si ti neznalica.Raonffa je napisao/la:Čuj James i Correa, e ovo se desi kada dođe 5 do 12 i na kraju ganjaš dva igrača koji će maltene biti konkurencija jedan drugom na poziciji iza napadača, a ovo iza opet ostaje isto![]()

Kakve veze imaju jedan sa drugim? Pa naravno da će Jamesa gurati na veznjaka jer on i jeste desetka, a Koreju u napad, tamo gdje i treba da bude. Bukvalno veze nemaju jedan sa drugim, trebaju nam obojica tj. takvi profili igrača jer su to trenutno dvije najkritičnije pozicije.
Samo ta dva igrača bi uveliko popravila krvnu sliku tima.
Ali čisto sumnjam da ima ikakve istine u vezi Jamesa, vjerovatno umire od želje da Real zamjeni ovakvim Milanom.

FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Ne znam, ja Correu ni u jednom momentu nisam zamišljao na ss nego na desetci, kao drugog napadača bih forsirao Lea, mislim da dečko može biti pun pogodak.rope11 je napisao/la:Eto koja si ti neznalica.Raonffa je napisao/la:Čuj James i Correa, e ovo se desi kada dođe 5 do 12 i na kraju ganjaš dva igrača koji će maltene biti konkurencija jedan drugom na poziciji iza napadača, a ovo iza opet ostaje isto![]()
Kakve veze imaju jedan sa drugim? Pa naravno da će Jamesa gurati na veznjaka jer on i jeste desetka, a Koreju u napad, tamo gdje i treba da bude. Bukvalno veze nemaju jedan sa drugim, trebaju nam obojica tj. takvi profili igrača jer su to trenutno dvije najkritičnije pozicije.
Samo ta dva igrača bi uveliko popravila krvnu sliku tima.
Ali čisto sumnjam da ima ikakve istine u vezi Jamesa, vjerovatno umire od želje da Real zamjeni ovakvim Milanom.Jest da mu ne ide u zadnje vrijeme, ali nije tako nisko pao.
Al' u slučaju dolaska obojice svakako da će obojica igrati, samo je pitanje gdje i na kojoj poziciji, al' ja nikad ne bih doveo njih dvojicu zajedno al' eto, to je tako kada se radi 5 do 12.
Mada svakako od Jamesa nema ništa, nije momak lud da dođe u Milan, ako i Correu dovedu 'puna šaka brade' nažalost.
fudbal evoluira iz godine u godinu, formacije s dva napadaca su prevazidjene, kao i formacije s tri stopera... al eto, poceli su englezi kopirat italijane, sve je krenulo od contea, sad i oni furaju formacije s tri stopera... al generalno, niti jedna ozbiljna ekipa ne igra s dva napadaca il s tri stopera... italijani ko italijani, robuju navikama, ne daj boze probat nesto inovativno
Ovdje je problem što su angažovali trenera za kojeg i ptice na grani znaju koju formaciju fura (u ovom momentu nebitno da li je zastarjela i prevaziđena), a nisu ga ispoštovali sa igračima. Da stvar bude gora, nisu se dovela baš ona dva najbitnija kotačića za ovaj sistem.
I onda frajer na dan utakmice dođe i kaže "nemamo igrače za ovu formaciju". kuknjava Mada vjerujem da je blefirao i direktno prozvao onu dvojicu da se aktiviraju, ali svejedno tragična izjava za čuti, pogotovo kada se pogleda datum na kalendaru.
Čak ga ni ne krivim, nije do njega. Još mi sad dođe i drago što izvede onu postavu, da se za sva vremena razjasne neke stvari i da se vidi na koga se (ne)može računati. Sad su sva očekivanja i pritisak na onoj dvojici, koji su već dovoljno zasrali, ali neka se vade kako znaju i umiju.
Faraon ne blamiraj se više, postaješ gora kanta od mene.
Koreja je čisti SS, kakva crna desetka.
I onda frajer na dan utakmice dođe i kaže "nemamo igrače za ovu formaciju". kuknjava Mada vjerujem da je blefirao i direktno prozvao onu dvojicu da se aktiviraju, ali svejedno tragična izjava za čuti, pogotovo kada se pogleda datum na kalendaru.
Čak ga ni ne krivim, nije do njega. Još mi sad dođe i drago što izvede onu postavu, da se za sva vremena razjasne neke stvari i da se vidi na koga se (ne)može računati. Sad su sva očekivanja i pritisak na onoj dvojici, koji su već dovoljno zasrali, ali neka se vade kako znaju i umiju.
Faraon ne blamiraj se više, postaješ gora kanta od mene.

Koreja je čisti SS, kakva crna desetka.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
-
- Kontakt:
Na ni sam Correa ne zna šta mu najviše odgovara. Tačno se odmah nakon ove blamaže pojavljuje vijest oko Jamesa najvjerovatnije da se zamažu oči navijačima koji bi do sad trebali dobro da vide. To da li bi James želio da dođe u Milan ili ne na stranu ali sumnjam da oni mogu da iskeširaju brdo para za njega i Correu.
Sa jedne strane ne vjerujem da mogu uraditi tako nešto a sa druge volio bih da bude neki boom kao onda kad su iznenada i u isto vrijeme došli Zlatan i Robinho.
Sa jedne strane ne vjerujem da mogu uraditi tako nešto a sa druge volio bih da bude neki boom kao onda kad su iznenada i u isto vrijeme došli Zlatan i Robinho.
Ne znam, ja bi prije doveo dobrog CMF-a a Paquetu gurnuo na AMF. Nekako mislim da bi mu ta pozicija puno bolje odgovarala. Eriksen se navodno može dovesti za 50 mil. Problem je što ovaj nema nijedan razlog da predje u Milan.
Il Club più titolato al mondo!
- Beduin
- Kontakt:
Pametuju i nece da cuju za opciju Dry Loan, kao eto nece da drugima prave igrace, a nemaju para za kupovinu.
Da su Bogdom doveli 2 dobra igraca na posudbu, a imali su ponuda, da se LP izbori, onda bi bilo sve lakse.
Paqueta sinoc nevjerovatno spor, nezainteresovan, muka ga gledati onakvog.
Da su Bogdom doveli 2 dobra igraca na posudbu, a imali su ponuda, da se LP izbori, onda bi bilo sve lakse.
Paqueta sinoc nevjerovatno spor, nezainteresovan, muka ga gledati onakvog.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- Fantasista
- Kontakt:
James je u najboljim danima igrao kao desetka dok ga nisu u Realu gurnuli na CM,kao naši Paquettu, i uništili ga. Takođe je u Bayernu igrao na sredi pa čak i na krilu jednom prilikom.
Correa umjesto Samua u napad i ne vidim problem da igraju i on i James. Samo što ja ne vjerujem da je Boban u Madridu a kamoli da može dovesti njih dvojicu. I koje su budale ispale sa tim svojim idejama, umjesto da su Ceballosa doveli da prekuca igricu a šta će biti naredno ljeto tko zna. Bitno je bilo izboriti LŠ-a, ne vidim problem u tome da je izborimo i Realu oformimo igrača.
Correa umjesto Samua u napad i ne vidim problem da igraju i on i James. Samo što ja ne vjerujem da je Boban u Madridu a kamoli da može dovesti njih dvojicu. I koje su budale ispale sa tim svojim idejama, umjesto da su Ceballosa doveli da prekuca igricu a šta će biti naredno ljeto tko zna. Bitno je bilo izboriti LŠ-a, ne vidim problem u tome da je izborimo i Realu oformimo igrača.
I ja Cebalosa ne mogu prežaliti
Cuj sad promjena formacije
Pa sto smo onda doveli ovog crnju iz Lila, zar onda nije logicnije da se dovelo lijevo krilo.
Cuj sad promjena formacije

Il Club più titolato al mondo!
Ma ne vjerujem da će išta mjenjati, to je bio samo pritisak na onu dvojicu da se pokrenu i završe transfere. Jer ako nastave u ovom tempu, onda će se zaista morati mjenjati formacija u onu koja odgovara trenutnom rosteru jer sa ovim igračima ništa osim 433 ne možeš igrati.
Dovedu jednog Giampaola i onda mu do prve ligaške utakmice ne dovedeš nijednog igrača koji je neophodan za ovaj stil igre, koja je to pamet i umijeće...
Mada mjenjati nešto što uigravaš čitavo ljeto i to od strane trenera koji nikad u karijeri nije koristio druge formacije bi bilo katastrofalno, na više nivoa. Ne dao bog da dođe do tih eksperimenata.
Baš gledam, Romagnoli i Musaka imali skoro pa stotinjak tačnih pasova pojedinačno, pa toliko ni Samu+Piatek+Borini+Suso nisu imali skupa.
Dovedu jednog Giampaola i onda mu do prve ligaške utakmice ne dovedeš nijednog igrača koji je neophodan za ovaj stil igre, koja je to pamet i umijeće...

Mada mjenjati nešto što uigravaš čitavo ljeto i to od strane trenera koji nikad u karijeri nije koristio druge formacije bi bilo katastrofalno, na više nivoa. Ne dao bog da dođe do tih eksperimenata.
Baš gledam, Romagnoli i Musaka imali skoro pa stotinjak tačnih pasova pojedinačno, pa toliko ni Samu+Piatek+Borini+Suso nisu imali skupa.

FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Je l' sletio Boban u Madrid? 

Ma ima covjek beli neku zeMsku tamo, pa ide sa mece, a mi se uzbudimo vise nego on
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Milan management have given Giampaolo the green light, if he wants, to return to the 4-3-3 formation looking at the squad at his disposal and Suso's confirmation in the team. In case of change of formation transfer targets could also change [Sky]
Koje budale krv ti yebem, mjenjati formaciju nakon prve utakmice i par dana pred kraj merkata, nakon što smo već dva mjeseca potrošili uigravajući novu formaciju.

E alal vam vjera Maldini i Boban. Lako je biti kritičar iz svoje fotelje, a kad im prepustiše klub ispostaviše se kao gori nego svi prethodnici skupa.
Nadam se da je ovo neka loša šala. Gdje ćeš bolan sad mjenjati, pogotovo Giampaolo koji nema pojma kako igrati sa tim formacijama.

FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.