Rajaz je napisao/la:
:

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Bori Fati (Ansuov otac): "Ja večeras slobodno mogu umrijeti. Ako umrem, ništa se neće desiti, Ansu je upisao svoj debi za prvi tim Barçe!!!"
"Mislio je da ga neko zeza kada su ga nazvali i rekli mu da dođe trenirati s prvim timom. Ni on, a ni mi nismo mogli povjerovati u to. Presretni smo."
Osim13 je napisao/la:Rajaz je napisao/la::![]()
Ovo je roditelj, a ne ko onaj cigo stariji gladni lihvarleorey je napisao/la:Bori Fati (Ansuov otac): "Ja večeras slobodno mogu umrijeti. Ako umrem, ništa se neće desiti, Ansu je upisao svoj debi za prvi tim Barçe!!!"
"Mislio je da ga neko zeza kada su ga nazvali i rekli mu da dođe trenirati s prvim timom. Ni on, a ni mi nismo mogli povjerovati u to. Presretni smo."
Nema ovde Mesijeve fule....molim te pogledaj snimak ponovo. Alba dobija 100% zicer mesi zastaje i čak okreće glavu na desnu tek potom kreće...smušeni Alba mu vraća loptu unazad (na desnu nogu) a ovaj pokušava sebi napraviti za sigurniju levu...ovoga si se i ti ja nagledali da je xy puta prošlo sada nije nažalost ali ovde samo i isključivo Alba može snositi krivicu...Blejzer10 je napisao/la:Ne znam što se svi hvataju te Messijeve fule kad je očigledno Alba u ofsajdu u trenutku upućivanja pasa, hence, gol bi bio poništen i da se Messi nije zaje.bavao
To ti je druže moj vrlo diskutabilno...svako čupa i grabi za svoje dete, ja Neymarovom ocu ništa ne zameram ko zna kakav bi ja bio da su moji uhljupi u prilici za velikom lovomRomariooo je napisao/la:Ovo je roditelj, a ne ko onaj cigo stariji gladni lihvarleorey je napisao/la:Bori Fati (Ansuov otac): "Ja večeras slobodno mogu umrijeti. Ako umrem, ništa se neće desiti, Ansu je upisao svoj debi za prvi tim Barçe!!!"
Osim13 je napisao/la:Učini mi se piše "Anusov" otac
To je njegova veličina...jasno se vidi da ovo nije tek poziranje za snimatelje već iskrena podrška klincu....to je upravo ono što je Ronaldinjo napravio njemu...to ga izdvaja od drugih dobrih i upravo čini najvećimChinaglia je napisao/la:leo postavio na ig, na drugoj slici je carles perez, al slika proslave gola
Da citiram svoj post iz 2015., još kad se Messi vrati ljepota.Donnie Darko je napisao/la:Bas me zanima kako bi izglesalo da je Griezmann u napadu i da njega Messi hrani ovim loptama cijele sezone.
Smrad ili ne...ali moraš priznati da bi ekipa sa takva 4 napadača bilo nešto što nije vidjeno nikada? Mani da li bi uspelo...mani da li će se uklopiti...mani da li će dati rezultat neki...Ali moraš priznati da ako se ne bude desilo a moglo je uvek bi se pitao da li bi to ipak uspelo. Jer ako se slučajno to desi i tako nešto zaista "proradi" biće belaj u svetu fudbalaDonnie Darko je napisao/la:Da citiram svoj post iz 2015., još kad se Messi vrati ljepota.Donnie Darko je napisao/la:Bas me zanima kako bi izglesalo da je Griezmann u napadu i da njega Messi hrani ovim loptama cijele sezone.![]()
Sva sreća pa onog smrada neće i ne mogu vratit. Griezmann vrijedi daleko više.
Realno 45 miliona i 10 kroz bonuseleorey je napisao/la:Juventus ce poslat sutra izgleda ponudu za Rakitica, Barca ne zeli igrace, samo novac
Nemoj tako drugu svom....ja tebe ne prozivam ja tebe drug moj samo podsećamRomariooo je napisao/la:Za mog druga parangala kojji me prozva mojom nekom izjavom da je nejmar klasa, pa ja ne krijem da sam za nejmara bio kad nije bio niko, a iza suareza, tad su to bili mladi igraci obecavajuci, nejmara sam trazio jos prije onog finala na wembliju, misilim dvije godine prije nego je dosao, a i suareza dok je jos u ajaxu bio, da su dovedeni dok je jos pep bio, ko zna sta bi bilo i koliko bi hegemonija potrajala
Sad sto ne zelim nejmara, i sdo zelim odlazak suareza, to je drugi par opanaka, mislim da sam imao za pravo i tada i sada
Post13 maj 2011, 18:14
Ma kako god, mora otici, ovo za njega je definitivno bilo ponizenje, dobili su neka djeca sansu a on ni minute.MrHc je napisao/la:Realno 45 miliona i 10 kroz bonuseleorey je napisao/la:Juventus ce poslat sutra izgleda ponudu za Rakitica, Barca ne zeli igrace, samo novac
Mada bi ga ja dao za 5 i Busquetsa gratis.