Jesi li mu vidio postove Allaha ti na Zeljinom PDF?simidobar je napisao/la:De budite ozbiljni malo...Inijesta je napisao/la:Jel ovaj sto pise na temi nas ili strumf, ovaj Vanja8 ??duplakruna46 je napisao/la:Jeste vi ovo fakat mislili da je Vanja8 nas momak. Ovo je drugi profil, nije onaj isti Vanja.
Pa ima jos 10 profila koji nisu nasi vec sluze za huskanje lose atmosfere.
A jeste lahko pitara navuci. Ljudi dragi samo strumf i bezmozgovic moze pisati lose o nasem klubu. Kako to ne namirisete odmah.
On je ubaceni element koji zaradjuje na informacijama skupljenim ovdjenema covjek pametnijeg posla nego glumi "pitara".
Dal je moguce...![]()
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
“Znate, kada su u Parizu i Londonu izmet istresali kroz prozor na ulice mi smo u Sarajevu imali kanalizaciju, vodovod i šadrvan sa 16 česama. On je imao sistem za zagrijavanje vode tako da ste mogli usred zime na Baščaršiji uzeti abdest toplom vodom.”
-
- Kontakt:
Ovdje ima posla za detektiva Djido Movu
Ja napacenih i bolesnih likova

Ja napacenih i bolesnih likova
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Pa ljudi, ovo je jedan jedini lik, 100% pitar. Što se tiče onih postova sa prepucavanja, nije se uopšte predstavljao navijačem Željezničara. Još piše želim VAM sreću na njihovoj temi...
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Jesi li mu vidio postove Allaha ti na Zeljinom PDF?[/quote]duplakruna46 je napisao/la:De budite ozbiljni malo...simidobar je napisao/la:Jel ovaj sto pise na temi nas ili strumf, ovaj Vanja8 ??duplakruna46 je napisao/la:Jeste vi ovo fakat mislili da je Vanja8 nas momak. Ovo je drugi profil, nije onaj isti Vanja.
Pa ima jos 10 profila koji nisu nasi vec sluze za huskanje lose atmosfere.
A jeste lahko pitara navuci. Ljudi dragi samo strumf i bezmozgovic moze pisati lose o nasem klubu. Kako to ne namirisete odmah.
On je ubaceni element koji zaradjuje na informacijama skupljenim ovdjenema covjek pametnijeg posla nego glumi "pitara".
Dal je moguce...![]()
Ne ja Bogami.. To ono sa prepucavanja ? Pogledajte covjeku profil ako bas sumnjate i ako se nekom da..
Vjeruje se previse prepucavanjima...
Ljeb te je*o pricate sa covjekom godinama i na prvu losu vi jedva docekate.. nit provjere, nit pitaju... Jel moguce...

Zadnja izmjena: simidobar, dana/u 25 avg 2019, 23:41, ukupno mijenjano 2 puta.
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
Ma i meni oni postovi djeluju kao razmjena misljena s nekim i ne moze se zakljucit da navija za njih al evo pisu ljudi da jest, steta meni lik pozitivan bio maximalno, ovako ispade bas pacenikHordasOdMalena je napisao/la:Pa ljudi, ovo je jedan jedini lik, 100% pitar. Što se tiče onih postova sa prepucavanja, nije se uopšte predstavljao navijačem Željezničara. Još piše želim VAM sreću na njihovoj temi...
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
- ElCartel11
- Kontakt:
Samo glodjite kost...
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
I ne samo toforgempp je napisao/la:To je taj Vanja sto je provalio da Hrgota potpisuje.

- HordasOdMalena
- Kontakt:
Naš je lik, pa zar mislite da bi ih mogao onako prcati na prepucavanjima da je njihov, plodi ih svakodnevno.Inijesta je napisao/la:Ma i meni oni postovi djeluju kao razmjena misljena s nekim i ne moze se zakljucit da navija za njih al evo pisu ljudi da jest, steta meni lik pozitivan bio maximalno, ovako ispade bas pacenikHordasOdMalena je napisao/la:Pa ljudi, ovo je jedan jedini lik, 100% pitar. Što se tiče onih postova sa prepucavanja, nije se uopšte predstavljao navijačem Željezničara. Još piše želim VAM sreću na njihovoj temi...

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Ma ne pratim brate sta ko pise tamo, jedino ovdje, e svasta ...HordasOdMalena je napisao/la:Naš je lik, pa zar mislite da bi ih mogao onako prcati na prepucavanjima da je njihov, plodi ih svakodnevno.Inijesta je napisao/la:Ma i meni oni postovi djeluju kao razmjena misljena s nekim i ne moze se zakljucit da navija za njih al evo pisu ljudi da jest, steta meni lik pozitivan bio maximalno, ovako ispade bas pacenikHordasOdMalena je napisao/la:Pa ljudi, ovo je jedan jedini lik, 100% pitar. Što se tiče onih postova sa prepucavanja, nije se uopšte predstavljao navijačem Željezničara. Još piše želim VAM sreću na njihovoj temi...
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
Bolesna ova tema bgm... Sve neka agresija,neki ironicni strucnjaci a niko pojma nema...
-
- Kontakt:
otvorite temu "vanja"
VVVBK

VVVBK
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Ako zagovornici i sljedbenici religije "palilo se i palit će se" kao izgovor mogu da kažu "pa pali se i u Engleskoj, Italiji, Francuskoj", mogu i ja na ovu parolu da kaže da se isto tako i u Evropi psuje, ha yel? U čemu je razlika? :kahva:simidobar je napisao/la:Ja i ?SarajevoJeBordo je napisao/la:Psuje se i u Italiji, Engleskoj, Francuskoj...simidobar je napisao/la:"Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon svakog kiksa oni psovat će vam prvi. Opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu”.
Niko nista ne rece na ove prozivke..
Mislim da su u pravu, ako se moze Sjever mijenjat trebale bi i ove dvije tribine nesto uradit, baklje platis al uvrede i psovke nasim igracima vise bole..
Ako njih bole baklje i kazne, bole i Sjever psovke i uvrede...
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Sve otislo **** izgleda
- AlfredNobel
- Kontakt:
Meni pisao da Merso lažira povredu i da mu je to rekla njegova žena koja radi na klinici, lafo krišom uzimala nalaze i gledala. 
Jedino što je pogodio i što mi je non stop govorio da ćemo biti još jači nego prošlu sezonu i evo pogodi.

Jedino što je pogodio i što mi je non stop govorio da ćemo biti još jači nego prošlu sezonu i evo pogodi.

Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Možda sam jedan od rijetkih s teme koji Vanju zna lično, i rod smo neki dalji. Na svoj obraz mogu reći da je lik 90% stvari ispravno rekao. Ja sam s njim pričao preko vibera X puta i najavio mi je dolazak Vijetnamaca, dolazak Oremuša, Besima, za prodaju Nihada je prvi znao jer su prvi rod, dolazak Gavrića i sve o njemu, planove oko stadiona... Slao mi je sve slike, podatke, sve živo. Mislim da i Morto zna Vanju lično, tako da, jedino ako mislite da smo i Morto i ja ubačeni elementi...AlfredNobel je napisao/la:Meni pisao da Merso lažira povredu i da mu je to rekla njegova žena koja radi na klinici, lafo krišom uzimala nalaze i gledala.

Možda je promašio sa nekim stvarima al koji to insajder ikad nije? Takvi ljudi se uglavnom druže s nekim iz samog kluba (za Vanju znam i s kim, nebitno), i ako ti likovi dobiju lošu informaciju, i insajder pogriješi.
Ovdje se neki likovi upecali na Virtine postove, zar nisu puno veće šanse da je Vanja trollao njihovu temu tad nego našu tokom svih ovih mjeseci? Pa ovdje je neko bacio kosku da su SJB, Thriller i Pantelija jedan profil a sa sva tri momka sam termin igrao, i još 6-7 forumaša, al neki vjeruju da je to jedan te isti lik.

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ma vidi, i ja sam se dopisivao i fakat je pogodio fin broj stvari. Ali, kad mi je napisao da je Ahmo lažirao povredu, da on bojkotuje i kako mu je žena gledala krišom nalaze, to mi je vala bilo i više nego pretjerano. I u tom postu je dodao kako je strašna frka u klubu i kako je Oremuš odletio za Split samo zato što mu nisu isplaćeni bonusi nakon Celtica. To mi je onda bilo sve sumnjivo.skoroalen je napisao/la:Možda sam jedan od rijetkih s teme koji Vanju zna lično, i rod smo neki dalji. Na svoj obraz mogu reći da je lik 90% stvari ispravno rekao. Ja sam s njim pričao preko vibera X puta i najavio mi je dolazak Vijetnamaca, dolazak Oremuša, Besima, za prodaju Nihada je prvi znao jer su prvi rod, dolazak Gavrića i sve o njemu, planove oko stadiona... Slao mi je sve slike, podatke, sve živo. Mislim da i Morto zna Vanju lično, tako da, jedino ako mislite da smo i Morto i ja ubačeni elementi...AlfredNobel je napisao/la:Meni pisao da Merso lažira povredu i da mu je to rekla njegova žena koja radi na klinici, lafo krišom uzimala nalaze i gledala.
Jedino što je pogodio i što mi je non stop govorio da ćemo biti još jači nego prošlu sezonu i evo pogodi.![]()
Možda je promašio sa nekim stvarima al koji to insajder ikad nije? Takvi ljudi se uglavnom druže s nekim iz samog kluba (za Vanju znam i s kim, nebitno), i ako ti likovi dobiju lošu informaciju, i insajder pogriješi.
Ovdje se neki likovi upecali na Virtine postove, zar nisu puno veće šanse da je Vanja trollao njihovu temu tad nego našu tokom svih ovih mjeseci? Pa ovdje je neko bacio kosku da su SJB, Thriller i Pantelija jedan profil a sa sva tri momka sam termin igrao, i još 6-7 forumaša, al neki vjeruju da je to jedan te isti lik.Hoću da kažem, ubaci se neko lijevi i podvali paranoičnu informaciju i onda pola foruma preventivno popljuje čovjeka. Ne kontam fkt.
A čuj, možda je čovjek htio da baci šupljak na temi, možda je počeo namjerno trollat, možda je za frku u klubu pogrešno informisan a za ženu se namjerno zayebavao (iako mu žena jest doktorica na KCUSu, kažem ti, znam ih lično)... Al odmah "Vanja štrumf". Štrumf nije sigurno. Vanja kojeg ja znam nije štrumf, nego veliki navijač Sarajeva. Jedino ako je nekom dao account pa se taj neko zayebaje ovdje. Ja sam s njim komunicirao pretežno preko vibera a ne preko PP na forumu. Možda je dao nekom drugu trollu account a on se posvetio mirnom životu bez ovog zla zvanog forum.AlfredNobel je napisao/la: Ma vidi, i ja sam se dopisivao i fakat je pogodio fin broj stvari. Ali, kad mi je napisao da je Ahmo lažirao povredu, da on bojkotuje i kako mu je žena gledala krišom nalaze, to mi je vala bilo i više nego pretjerano. I u tom postu je dodao kako je strašna frka u klubu i kako je Oremuš odletio za Split samo zato što mu nisu isplaćeni bonusi nakon Celtica. To mi je onda bilo sve sumnjivo.

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Ma niko nije ni procitao sta pise...skoroalen je napisao/la:A čuj, možda je čovjek htio da baci šupljak na temi, možda je počeo namjerno trollat, možda je za frku u klubu pogrešno informisan a za ženu se namjerno zayebavao (iako mu žena jest doktorica na KCUSu, kažem ti, znam ih lično)... Al odmah "Vanja štrumf". Štrumf nije sigurno. Vanja kojeg ja znam nije štrumf, nego veliki navijač Sarajeva. Jedino ako je nekom dao account pa se taj neko zayebaje ovdje. Ja sam s njim komunicirao pretežno preko vibera a ne preko PP na forumu. Možda je dao nekom drugu trollu account a on se posvetio mirnom životu bez ovog zla zvanog forum.AlfredNobel je napisao/la: Ma vidi, i ja sam se dopisivao i fakat je pogodio fin broj stvari. Ali, kad mi je napisao da je Ahmo lažirao povredu, da on bojkotuje i kako mu je žena gledala krišom nalaze, to mi je vala bilo i više nego pretjerano. I u tom postu je dodao kako je strašna frka u klubu i kako je Oremuš odletio za Split samo zato što mu nisu isplaćeni bonusi nakon Celtica. To mi je onda bilo sve sumnjivo.
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
- AlfredNobel
- Kontakt:
Može biti, ko zna. Ali, to kad mi je rekao za Ahmeta.. Pa da je rekao za nekog drugog, ali Merso je zadnji lik koji bi to uradio. Da je bilo kog drugog rekao, možda bi i povjerovao.skoroalen je napisao/la:A čuj, možda je čovjek htio da baci šupljak na temi, možda je počeo namjerno trollat, možda je za frku u klubu pogrešno informisan a za ženu se namjerno zayebavao (iako mu žena jest doktorica na KCUSu, kažem ti, znam ih lično)... Al odmah "Vanja štrumf". Štrumf nije sigurno. Vanja kojeg ja znam nije štrumf, nego veliki navijač Sarajeva. Jedino ako je nekom dao account pa se taj neko zayebaje ovdje. Ja sam s njim komunicirao pretežno preko vibera a ne preko PP na forumu. Možda je dao nekom drugu trollu account a on se posvetio mirnom životu bez ovog zla zvanog forum.AlfredNobel je napisao/la: Ma vidi, i ja sam se dopisivao i fakat je pogodio fin broj stvari. Ali, kad mi je napisao da je Ahmo lažirao povredu, da on bojkotuje i kako mu je žena gledala krišom nalaze, to mi je vala bilo i više nego pretjerano. I u tom postu je dodao kako je strašna frka u klubu i kako je Oremuš odletio za Split samo zato što mu nisu isplaćeni bonusi nakon Celtica. To mi je onda bilo sve sumnjivo.

Ništa loše ne kažem o Vanji, može biti ta varijanta što si ti rekao.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.