Ja sto se nacitah srranja i gluposti

Fakat ne treba dozvoliti pristup internetu svakome

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Taj sam, priznajemleorey je napisao/la:Neko napisa ovdje da ce Griezmann doziviti sudbinu Coutinha.
Znas zasto nece? Sto je sve ono sto Coutinho nije.
Sto ima karakter, dakle nije pizdun. Bolje zalaganje na terenu. Covjek i kad ne ide, vraca se, zabije 2 gola i uklizuje, trudi se.
Sto ima ego ogroman, dakle nesto vrlo vazno u fubalu. Znas recimo kad bi Coutinho snimio onaj dokumentarac pa onda 11 mjeseci kasnije presao tu i osvojio navijace? Nikad. Jer je pizdun.
Ma ne odustajem, ja ga zelim kao i Messi, samo realnost je da smo vise mi njemu potrebni da mu spasimo karijeru nego on nama, to sam rekao vise puta, ne samo sadparangal je napisao/la:Nemoj tako....pomisliće neko da polako odustaješ od Neymaraleorey je napisao/la:Neko napisa ovdje da ce Griezmann doziviti sudbinu Coutinha.
Znas zasto nece? Sto je sve ono sto Coutinho nije.
Sto ima karakter, dakle nije pizdun. Bolje zalaganje na terenu. Covjek i kad ne ide, vraca se, zabije 2 gola i uklizuje, trudi se.
Sto ima ego ogroman, dakle nesto vrlo vazno u fubalu. Znas recimo kad bi Coutinho snimio onaj dokumentarac pa onda 11 mjeseci kasnije presao tu i osvojio navijace? Nikad. Jer je pizdun.![]()
Ne treba mu ideja, gurnut će Messi-Suarez-Griezman-Dembele formaciju, i to je to. Sami će neš napravit.Rajaz je napisao/la:Busquets kapitenski, predasistencija i asistencija.
Hoćemo li se izviniti i priznati grešku ?
Fekirov gol je greška Rafinhe.
Griezmann sjajan, šteta što neće biti ovoliko dobar kada mu Messi okupira prostor, pa i Suarez i kada na kraju završi na lijevom krilu.
Carles Perez je za mene najveće iznenađenje. Strašan prvi korak, okomitost, kontrola lopte .. šteta što se neće naigrati.
Valverde i dalje nema apsolutno nikakvu ideju o tome kako bi mu ekipa trebala igrati, ali dobro, valjda odleti do januara.
Igrao bi on meni redovno na Nou Campu....i on i ovaj mali Perez čim se povede 2-3 razlike (a biće toga ponekad i u prvih pola sata....treba ih forsirati bez obzira što je konkurencija zaista neverovatna...Tesnjak1991 je napisao/la: Debitant Fati ima sve predispozicije za vrhunskog igrača, strašno kad skontaš da je dijete još. Pa već sad djeluje korisnije od Dembelea, mada naravno da od te ljubavi da će on dobiti više šanse posebno ove sezone nema ništa. I ovo me iznenadilo od nosonje sa klupe.
Neće ih pozivati, u tome je problem. Pereza je zamislio u B timu konstantno, šta onda da se očekuje za Fatija. Nadat se da će u kupu biti koliko-toliko šanse.parangal je napisao/la:Igrao bi on meni redovno na Nou Campu....i on i ovaj mali Perez čim se povede 2-3 razlike (a biće toga ponekad i u prvih pola sata....treba ih forsirati bez obzira što je konkurencija zaista neverovatna...Tesnjak1991 je napisao/la: Debitant Fati ima sve predispozicije za vrhunskog igrača, strašno kad skontaš da je dijete još. Pa već sad djeluje korisnije od Dembelea, mada naravno da od te ljubavi da će on dobiti više šanse posebno ove sezone nema ništa. I ovo me iznenadilo od nosonje sa klupe.
Dobar je bio, ali ne mozes procijeniti dijete od 16 godina kakav ce recimo biti za 5 godina, to je nemoguce. Krkic je recimo davao bruku golova u mladjim kategorijama, smatrali su ga vecim talentom od Messija nekad cakparangal je napisao/la:Igrao bi on meni redovno na Nou Campu....i on i ovaj mali Perez čim se povede 2-3 razlike (a biće toga ponekad i u prvih pola sata....treba ih forsirati bez obzira što je konkurencija zaista neverovatna...Tesnjak1991 je napisao/la: Debitant Fati ima sve predispozicije za vrhunskog igrača, strašno kad skontaš da je dijete još. Pa već sad djeluje korisnije od Dembelea, mada naravno da od te ljubavi da će on dobiti više šanse posebno ove sezone nema ništa. I ovo me iznenadilo od nosonje sa klupe.
Hoće, protiv Granade.Tesnjak1991 je napisao/la:Ne treba mu ideja, gurnut će Messi-Suarez-Griezman-Dembele formaciju, i to je to. Sami će neš napravit.Rajaz je napisao/la:Busquets kapitenski, predasistencija i asistencija.
Griezmann sjajan, šteta što neće biti ovoliko dobar kada mu Messi okupira prostor, pa i Suarez i kada na kraju završi na lijevom krilu.
Carles Perez je za mene najveće iznenađenje. Strašan prvi korak, okomitost, kontrola lopte .. šteta što se neće naigrati.
Valverde i dalje nema apsolutno nikakvu ideju o tome kako bi mu ekipa trebala igrati, ali dobro, valjda odleti do januara.
Da sam juče umro ne bi znao da i to postoji....ja bi mu to upisao u statistiku karijere da ih ima ukupno 6Rajaz je napisao/la:Busquets kapitenski, predasistencija i asistencija.
Pa naravno da ne možemo procjeniti kakav će biti, al' ovo što je pokazao za 15tak minuta nije loše, daleko od toga. Vidi se da ima tehniku i brzinu, ima nešto za ponuditi. Zato bi ga volio češće viđati sa prvotimcima, da uči od njih i napreduje u svakom smislu.leorey je napisao/la:Dobar je bio, ali ne mozes procijeniti dijete od 16 godina kakav ce recimo biti za 5 godina, to je nemoguce. Krkic je recimo davao bruku golova u mladjim kategorijama, smatrali su ga vecim talentom od Messija nekad cakparangal je napisao/la:Igrao bi on meni redovno na Nou Campu....i on i ovaj mali Perez čim se povede 2-3 razlike (a biće toga ponekad i u prvih pola sata....treba ih forsirati bez obzira što je konkurencija zaista neverovatna...Tesnjak1991 je napisao/la: Debitant Fati ima sve predispozicije za vrhunskog igrača, strašno kad skontaš da je dijete još. Pa već sad djeluje korisnije od Dembelea, mada naravno da od te ljubavi da će on dobiti više šanse posebno ove sezone nema ništa. I ovo me iznenadilo od nosonje sa klupe.![]()
Jer samo recimo od 16 do 19 godina je nebo i zemlja razlika u nogometu.
Da hoce jos i Busquetsu poslat takvu poruku da se nazderemo janjetine ovdje, odmah treba spicit za JablanicuAlbert Rogé, novinar katalonskog lista "Sport", putem svog Twitter profila: "Poruka koju Barcelona šalje Ivanu Rakitiću je sasvim jasna: Ako ostaneš, nećeš igrati."
Hoće, al' ako Alba bude dodavao protivnicima, il' ko Biskvit danas.Rajaz je napisao/la:Hoće, protiv Granade.Tesnjak1991 je napisao/la:Ne treba mu ideja, gurnut će Messi-Suarez-Griezman-Dembele formaciju, i to je to. Sami će neš napravit.Rajaz je napisao/la:Busquets kapitenski, predasistencija i asistencija.
Doći će Liverpool i spakovat im tricu za pola sata, a pojedini će se opet fatati za glavu i pitati kako
leorey je napisao/la:Albert Rogé, novinar katalonskog lista "Sport", putem svog Twitter profila: "Poruka koju Barcelona šalje Ivanu Rakitiću je sasvim jasna: Ako ostaneš, nećeš igrati."Da hoce jos i Busquetsu poslat takvu poruku da se nazderemo janjetine ovdje, odmah treba spicit za Jablanicu
Znaš i sam da se to nikad nece desiti.leorey je napisao/la:Da hoce jos i Busquetsu poslat takvu poruku da se nazderemo janjetine ovdje, odmah treba spicit za JablanicuAlbert Rogé, novinar katalonskog lista "Sport", putem svog Twitter profila: "Poruka koju Barcelona šalje Ivanu Rakitiću je sasvim jasna: Ako ostaneš, nećeš igrati."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.