PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Virto de ti nama zapjevaj oproštajnu :
Ne pomaze voda majko sa korita Ivanova
ni ljekari, ni travari
Ne pomaze voda majko sa korita Ivanova
ni ljekari, ni travari

12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Nego da ja pitam Crnogorca...
Je li istina ovo za lektiru...????

Je li istina ovo za lektiru...????

Nije mi jasno od kad ovaj Vanja8 navija za Sarajevo, kad se tek registrovao, navijao je za Želju.
Postovi sa teme FK Željezničar,
Vanja8 je napisao/la: Nisam ni rekao Veca da bude,ako je iko zaslužio onda je Sinisa,klanovi su u pitanju i ne može se sve na silu dobiti,pogotovu sto je Krpic tu od prije par mjeseci,a Stevanovic srce ostavlja na terenu i najbolji je primjer da ga i sudije uvažavaju...
Znas kako je,bolje je uvijek da te cijene ljudi nego da te se plase,jer kad te se plase ucinice sve da te eliminisu
Vanja8 je napisao/la:Iskreno,jako sam razočaran izdanjem u generalnoj probi.Javljao sam se i neki dan i rekao da je veliki promasaj kluba angažovanje Krčmarevica na mjesto šefa struke i očigledno nisam pogrijesio.Evidentno je da ekipa nema ni glavu ni rep,koja se pokusava prikriti kao nekom pas igrom,ali koja je to pas igra kada igraci ne razumiju jedan drugog,kada se kasni sa izlascima,kada odbrana koja je evidento najsporija u ligi bude pod presingom.Ne znam,volio bih da željo ima jaku ekipu,ali gomilanje nekakvih silnih pojacanja,sa trenerom koji blage veze nema sa fudbalom je cisti promasaj.Pa svi su,čak i Sarajevo odustali od tog gomilanja prosjecnih i isluženih igrača i kada jos na klupi imate "strčnjaka",onda vam se ne pise dobro.Po onom od juce,tesko i ovo prvo pretkolo da se prodje,iskreno jako sam razocaran stvarima koje se desavaju u ovom nasem klubu.Želim vam puno srece,ali...
Vanja8 je napisao/la:Po neprovjerenim info,Krpin menadžer,pregovara sa nekim klubom u Sloveniji za januarski prelazni rok...
Itd...Vanja8 je napisao/la:Mislim da je u ekipi jako mnogo nediscipline,cak nije stvar ni fizicke kondicije,ali zbog ogranicenog rostera Odovic mora forsirati pojedince koje bi najradije izbacio iz ekipe...
Pa dovoljnaje bila Odina izjava da ga igraci ne slusaju na terenu,pa da bude svima jasno da pored Vranjesa i Arežine,postoji jos nekoliko fudbalera koji svojim odnosom pokazuje koliko im je stalo do dresa...
Čini se da pojedinci ne žele da usvoje Odovicev pristup i pokusavaju da na neki nacin prilagode i treninge i taktiku svojim prohtjevima...
Tesko ce se ovako docekati kraj jesenjeg prvenstva i ako se nesto hitno ne preduzme,mislim da ce i Sarajevo i Zrinjski biti daleko dok se stvari ne stabilizuju
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Pa cim si se ti vratio,ja preso za Sarajvo da navijam...Virtu4l je napisao/la:Nije mi jasno od kad ovaj Vanja8 navija za Sarajevo, kad se tek registrovao, navijao je za Želju.
Vanja8 je napisao/la: Nisam ni rekao Veca da bude,ako je iko zaslužio onda je Sinisa,klanovi su u pitanju i ne može se sve na silu dobiti,pogotovu sto je Krpic tu od prije par mjeseci,a Stevanovic srce ostavlja na terenu i najbolji je primjer da ga i sudije uvažavaju...
Znas kako je,bolje je uvijek da te cijene ljudi nego da te se plase,jer kad te se plase ucinice sve da te eliminisuVanja8 je napisao/la:Iskreno,jako sam razočaran izdanjem u generalnoj probi.Javljao sam se i neki dan i rekao da je veliki promasaj kluba angažovanje Krčmarevica na mjesto šefa struke i očigledno nisam pogrijesio.Evidentno je da ekipa nema ni glavu ni rep,koja se pokusava prikriti kao nekom pas igrom,ali koja je to pas igra kada igraci ne razumiju jedan drugog,kada se kasni sa izlascima,kada odbrana koja je evidento najsporija u ligi bude pod presingom.Ne znam,volio bih da željo ima jaku ekipu,ali gomilanje nekakvih silnih pojacanja,sa trenerom koji blage veze nema sa fudbalom je cisti promasaj.Pa svi su,čak i Sarajevo odustali od tog gomilanja prosjecnih i isluženih igrača i kada jos na klupi imate "strčnjaka",onda vam se ne pise dobro.Po onom od juce,tesko i ovo prvo pretkolo da se prodje,iskreno jako sam razocaran stvarima koje se desavaju u ovom nasem klubu.Želim vam puno srece,ali...Vanja8 je napisao/la:Po neprovjerenim info,Krpin menadžer,pregovara sa nekim klubom u Sloveniji za januarski prelazni rok...Itd...Vanja8 je napisao/la:Mislim da je u ekipi jako mnogo nediscipline,cak nije stvar ni fizicke kondicije,ali zbog ogranicenog rostera Odovic mora forsirati pojedince koje bi najradije izbacio iz ekipe...
Pa dovoljnaje bila Odina izjava da ga igraci ne slusaju na terenu,pa da bude svima jasno da pored Vranjesa i Arežine,postoji jos nekoliko fudbalera koji svojim odnosom pokazuje koliko im je stalo do dresa...
Čini se da pojedinci ne žele da usvoje Odovicev pristup i pokusavaju da na neki nacin prilagode i treninge i taktiku svojim prohtjevima...
Tesko ce se ovako docekati kraj jesenjeg prvenstva i ako se nesto hitno ne preduzme,mislim da ce i Sarajevo i Zrinjski biti daleko dok se stvari ne stabilizuju
Eto ja tebi odgovorih
A sad ti nama reci za lektiru...

Virtu4l je napisao/la:

E,jbga...
Znaci Makedonac u pravu...
Pa yaah,da se lektira citala ko da bi se imali suncobrani...

-
- Kontakt:
Da vidis tekme brate, golovi, preokreti, trka, borba, a lije kao iz kabla...Probisvjet je napisao/la:Po izuzetno teškom vremenu pravu prvenstvenu utakmicu su u Olovu odigrali Stupčanica i Pobjeda, a na kraju su slavili domaći sa 4:2.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- MocMahale444
Virtu4l je napisao/la:Nije mi jasno od kad ovaj Vanja8 navija za Sarajevo, kad se tek registrovao, navijao je za Želju.
Znas kako je,bolje je uvijek da te cijene ljudi nego da te se plase,jer kad te se plase ucinice sve da te eliminisuVanja8 je napisao/la:Iskreno,jako sam razočaran izdanjem u generalnoj probi.Javljao sam se i neki dan i rekao da je veliki promasaj kluba angažovanje Krčmarevica na mjesto šefa struke i očigledno nisam pogrijesio.Evidentno je da ekipa nema ni glavu ni rep,koja se pokusava prikriti kao nekom pas igrom,ali koja je to pas igra kada igraci ne razumiju jedan drugog,kada se kasni sa izlascima,kada odbrana koja je evidento najsporija u ligi bude pod presingom.Ne znam,volio bih da željo ima jaku ekipu,ali gomilanje nekakvih silnih pojacanja,sa trenerom koji blage veze nema sa fudbalom je cisti promasaj.Pa svi su,čak i Sarajevo odustali od tog gomilanja prosjecnih i isluženih igrača i kada jos na klupi imate "strčnjaka",onda vam se ne pise dobro.Po onom od juce,tesko i ovo prvo pretkolo da se prodje,iskreno jako sam razocaran stvarima koje se desavaju u ovom nasem klubu.Želim vam puno srece,ali...Vanja8 je napisao/la:Po neprovjerenim info,Krpin menadžer,pregovara sa nekim klubom u Sloveniji za januarski prelazni rok...Itd...Vanja8 je napisao/la:Mislim da je u ekipi jako mnogo nediscipline,cak nije stvar ni fizicke kondicije,ali zbog ogranicenog rostera Odovic mora forsirati pojedince koje bi najradije izbacio iz ekipe...

To je tarpi s dna kace

Vanja vanja.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- egzodus1946
- Kontakt:
Vanja haj jos nesto napisi na temi FKS **** ti ja mrtve, jesi cuo klosaru gurbetski. Ubacio se medju nas fol za Sarajevo navijas hajcas raju **** ti mrtve ja u pickuMocMahale444 je napisao/la:Virtu4l je napisao/la:Nije mi jasno od kad ovaj Vanja8 navija za Sarajevo, kad se tek registrovao, navijao je za Želju.
![]()
To je tarpi s dna kace![]()
Vanja vanja.
Jel to vrjedno psovanja ?egzodus1946 je napisao/la:
Vanja haj jos nesto napisi na temi FKS **** ti ja mrtve, jesi cuo klosaru gurbetski. Ubacio se medju nas fol za Sarajevo navijas hajcas raju **** ti mrtve ja u picku
23
- egzodus1946
- Kontakt:
Jeste **** mu sve sto ima uhljupskoGOAT je napisao/la:Jel to vrjedno psovanja ?egzodus1946 je napisao/la:
Vanja haj jos nesto napisi na temi FKS **** ti ja mrtve, jesi cuo klosaru gurbetski. Ubacio se medju nas fol za Sarajevo navijas hajcas raju **** ti mrtve ja u picku
- egzodus1946
- Kontakt:
Sta ti pricas kravo muzaro iz grudaRigoletto je napisao/la:Vaspitane sarajlije
Samo primjecujem i ukazujemegzodus1946 je napisao/la:Sta ti pricas kravo muzaro iz grudaRigoletto je napisao/la:Vaspitane sarajlije
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Joj Virto šta uradi 

31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kakve bolan sarajlije?Iz Sarajeva je otislo 90% starosjedilaca.Rigoletto je napisao/la:Vaspitane sarajlije
23
egzodus1946 je napisao/la:Jeste **** mu sve sto ima uhljupskoGOAT je napisao/la:Jel to vrjedno psovanja ?egzodus1946 je napisao/la:

Eeeee nesretnice opet si pijan...
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
- tikatakaboys
- Kontakt:
Farba garazu ?tikatakaboys je napisao/la:Koga farba Vanja Pokvić?
Jel to onaj fazon "sto je pile preslo cestu ?"
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.