AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

rope11
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la rope11 » 25 avg 2019, 20:49

Ne, prodati ćemo ga i kupoviti pravu desetku. Tj. nećemo jer ga niko neće, a ni njemu se baš ne ide. :zzz:

Pa sa ovakvim igračima iza sebe, nijedna formacija mu neće odgovarati. Piatek je najmanji problem, daj mu upotrebljive lopte i on će zabijati. Ali kako, od koga? Danas se konstantno otkrivao, trčao i dobio je ravno nula upotrebljivih lopti. Kako da zabije gol, pomoću kojih trikova?

Jeste čitali intervju Giampaola, gdje odjednom mjenja ploču i gdje kaže da Suso nije desetka i da možda misli promjeniti formaciju ako to bude potrebno. :urnebes:
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

shevchet
Kontakt:

Post Postao/la shevchet » 25 avg 2019, 20:58

rope11 je napisao/la:Ne, prodati ćemo ga i kupoviti pravu desetku. Tj. nećemo jer ga niko neće, a ni njemu se baš ne ide. :zzz:

Pa sa ovakvim igračima iza sebe, nijedna formacija mu neće odgovarati. Piatek je najmanji problem, daj mu upotrebljive lopte i on će zabijati. Ali kako, od koga? Danas se konstantno otkrivao, trčao i dobio je ravno nula upotrebljivih lopti. Kako da zabije gol, pomoću kojih trikova?

Jeste čitali intervju Giampaola, gdje odjednom mjenja ploču i gdje kaže da Suso nije desetka i da možda misli promjeniti formaciju ako to bude potrebno. :urnebes:
Pa šta će čovjek, možda bude i to morao, kad vidi da ima sve panjeve u ekipi, kad su mu Boban i Maldini ovo pripremili, on sad samo improvizira!

Ne kažem da je Piatek najveći problem...
Ja vam kažem da malo smanjite doživljaj i sa Piatekom, lik je čisti prosjek igrač, mi smo totalno loši
i onda mislimo da je on neki vrhunski kvalitet!
Imao i je i Belonja sezonu iz snova, pa smo bili spremni dati nenormalnu lovu za njega i ostari lik u Torinu, jer je isto tako prosjek!

Sve u svemu, čak smo i lošiji nego prošle sezone, kad smo samo nekom ludom srećom bili u toj utrci za LP!

Fantasista
Kontakt:

Post Postao/la Fantasista » 25 avg 2019, 20:58

Prodaj kljuse i stavi Paquettu na playa, kratko i jasno.

shevchet
Kontakt:

Post Postao/la shevchet » 25 avg 2019, 21:00

milanist je napisao/la:Ajmo prodat Susa i napasti skudeto ha ya.
:rol: :rol: :rol: :rol: :thumbup: :kralj: :salut:

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 25 avg 2019, 21:02

shevchet je napisao/la:
Ajd na pivu ako si gsie blizu. Kad mi Milan za rodjendan da ovakav poklon da makar popijemo koju.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 25 avg 2019, 21:07

Taman nam treba da se poslije dva mjeseca priprema promjeni formacija i to još od tipa koji nikad u životu nije koristio nijednu drugu formaciju. Lakše se podrediti Samuu i Suserici nego ih prodati. :lolno:

Bukvalno lik kaže da nemamo igrače za ovu formaciju, 7-8 dana pred kraj merkata. Koji javašluk. :tokralju:

Al' to nije toliko do njega koliko do one dvojice, ako ste se već prihvatili ovog posla i doveli čovjeka koji forsira određeni stil igre, onda ga ispoštujte i odradite posao kako bog zapovijeda. Imam osjećaj da i Giampaolo između redova poručuje da mu treba desetka i napadač, ali to više i ptice na grani znaju.
Ali nije ni on nedužan, ova postavka je bila za zatvora. Mani me onih priča o spremnosti, moralo se izaći sa najjačih 11.

FORZA MILAN !

shevchet
Kontakt:

Post Postao/la shevchet » 25 avg 2019, 21:12

milanist je napisao/la:
shevchet je napisao/la:
Ajd na pivu ako si gsie blizu. Kad mi Milan za rodjendan da ovakav poklon da makar popijemo koju.
Ovo je komentar mjeseca, aferim brate, ha ya! :salut:

Trenutno sam u susjednoj nam državi, ali hvala kao da sam popio brate. :thumbup:
Moramo organizovati to druženje nas AC Bolesnika, pa kad nas 10 bude, za početak je ok.

Živ, zdrav i sretan bio, sve naj majstore!

DDixon
Kontakt:

Post Postao/la DDixon » 25 avg 2019, 21:13

Super, kao i prethodnih sezona pogledam ovu prvu tekmu, ismijem se i cao. Cekamo sljedece ljeto :rol: . Ne znam kako imate snage za nesto drugo.
Kad k'o dijete zavoliš, zauvijek ćeš voljeti
Dok si živ, dok se budiš ljubav ta će gorjeti
I u dobru i u zlu budi vjeran korijenu
Sa svakom pobjedom liječiš dušu ranjenu !

Č Z !

NGG Za Čelik !

shevchet
Kontakt:

Post Postao/la shevchet » 25 avg 2019, 21:18

rope11 je napisao/la:Taman nam treba da se poslije dva mjeseca priprema promjeni formacija i to još od tipa koji nikad u životu nije koristio nijednu drugu formaciju. Lakše se podrediti Samuu i Suserici nego ih prodati. :lolno:

Bukvalno lik kaže da nemamo igrače za ovu formaciju, 7-8 dana pred kraj merkata. Koji javašluk. :tokralju:

Al' to nije toliko do njega koliko do one dvojice, ako ste se već prihvatili ovog posla i doveli čovjeka koji forsira određeni stil igre, onda ga ispoštujte i odradite posao kako bog zapovijeda. Imam osjećaj da i Giampaolo između redova poručuje da mu treba desetka i napadač, ali to više i ptice na grani znaju.
Ali nije ni on nedužan, ova postavka je bila za zatvora. Mani me onih priča o spremnosti, moralo se izaći sa najjačih 11.
Pa izgleda i trener jadan gaji nadu, kao i vas 95% ovdje, da će mu dovesti još ta 2 igrača, pa da se bar ne brukamo, makar 4.da budemo...

Nornalno da poručuje, nego ne smije jasno i glasno pričati, jer je i on tek došao u ekipu.

Jbg, ja 2 mjeseca trubim da ova dvojica veze sa životom nemaju, meni se replicira da ja preuzmem klub, da im pišem mail i sl. :puke:

Nešto nema više tih komentara, nego samo ono što sam ja govorio kad niko nije! :mrgreen:

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 25 avg 2019, 21:27

Da ne bi onih Albanaca-Kosovljana ovaj nas novi trener ne bi znao kako je to pobjediti nekoga, evo tako je i nastavio.

Mi smo bas nesto zgrijesili Bogu sa svim ovim pa i trenerima izgleda. Pored klasicnog napadaca Silve ti forsiras Samua koji se ne moze sastaviti sa loptom. O Boriniju ne bih trosio slova ovdje

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 25 avg 2019, 21:32

Nadam se da je barem vidio da Suso ne moze igrati 10ku, Samu SS, a Borini RCM.
Tesko od ovog veceras da moze gore, postojali nismo na terenu.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Sarrifufna

Post Postao/la Sarrifufna » 25 avg 2019, 21:34

shevchet je napisao/la: Moramo organizovati to druženje nas AC Bolesnika, pa kad nas 10 bude, za početak je ok.
Ponesite svoj alkohol, od mene imate 2 table Lexiliuma. :mrgreen:
pocasni precjednik @ FK Formula

shevchet
Kontakt:

Post Postao/la shevchet » 25 avg 2019, 21:38

Evo protiv Rome svira penal nigdje veze, Džeko opet zabio, mogli smo ga kupiti za jeftinu lovu, dobro bi nam došao! :D

Rakitić ozbiljno pregovara sa Juventusom, ne valja nama, valja njima!
Ha ya, kakav Rakitić, šta Shevchet zna, potrebniji nam je AM i bla, bla...

Fekir odmah zabiberio Barceloni na Campu.
Kasnije kažete nema igrača na tržištu, slab izbor.
Nema, kad imaš ova 2 yebena debila da rade na transferima.
Eto Fekir bi radije u Betis nego u Milan, ima logike, nema šta. :D

Uglavnom, što neko reče, vidiš prvu tekmu i ne nerviraš se do sljedeće sezone.
Tako je najbolje!

P. S. Milanista, lik si, svega mi. :D

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 25 avg 2019, 21:40

Još kad rope vidi da je Fekir zabio gol :)
Il Club più titolato al mondo!

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 25 avg 2019, 21:42

Kad svi zabijaju veceras odo vala i ja, laku noc hehe
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

Fantasista
Kontakt:

Post Postao/la Fantasista » 25 avg 2019, 21:43

Zabio bi i ja da imam platu 7M u yebenom Betisu.

gambler1899
Kontakt:

Post Postao/la gambler1899 » 25 avg 2019, 21:48

Lagano bez nerviranja, navikli smo na ovo pa ne znam sta vas pogadja toliko :D Ista ekipa kao i prosle sezone ne moze nista novo donijeti plus par igraca na neprirodnim pozicijama (ako nemas igraca za formaciju koju forsiras nemoj je ni koristit) i to ide na dusu treneru.

shevchet
Kontakt:

Post Postao/la shevchet » 25 avg 2019, 21:53

Fekirov transfer :
19,75 miliona €

Plata: 14, 584 miliona € godišnje, a ne 7 miliona €.

Npr, za 3 godine ugovora koštao bi nas oko 60 miliona €, kad saberemo transfer i platu.

Toliko bi skoro koštao i Angel, koji je smiješan igrač za Fekira, a oko kojeg se mi petljamo 2 mjeseca.

Dovoljno rečeno, gasi mješalicu i motaj kablove!

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 25 avg 2019, 21:54

Vidio sam da je zabio i prije vas, ne morate trljati so na ranu. :mrgreen:

Prizivao sam ga i ja, ali zašto nije došlo do transfera, to treba njih pitati.

Pitanje ko će u ovaj raspad uopšte doći, zamisli hoćeš dovesti jednog Jamesa i on odgleda ovo sranje, stopirao bi transfer iste sekunde. Isto važi i za sve ostale igrače.
Jedino je Koreja raspoložen za transfer al' njemu je ovo svakako premija. Bolje Milan nego klupa u Atleticu, nije baš neki reprezentativni primjer.

Zato treba ganjati Olmu po svaku cijenu, njemu bi Milan bio vrh. Beke kvalitetnije i provjerenije igrače možemo samo sanjati.

FORZA MILAN !

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 25 avg 2019, 22:05

Correa je neophodan, Suso je beskoristan, samo se nadam da im nije trebalo tri mjeseca da skontaju da je Suso qarina na poziciji desetke.

A klasični veznjak bi nam valjao, mada od te ljubavi nema ništa, teško da oni uspiju dovesti i Correu kamo li još nekog pored njega.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Uknaac i 3 gosta.