Pod broj jedan odvoji odnose ra i hz! Pod broj dva odvoji odnose FKS i FKVM! Pod broj tri, zaboravi i na jedno i na drugo kad kad se odsvira pocetak utakmice pa do kraja te iste! Sta trebalo smo vam dat bodove jer su klubovi i navijaci u dobrim odnosima, ili obrnuto vi nama?! Normalno da ce se igraci borit na terenu. Kako su se vasi u prvom poluvremenu borili tako su i nasi u drugom.drakensang je napisao/la:Naravno da je nivo seoskih klubova. NIJE UOPCE OPASNA AKCIJA BILA NA POCETKU DA SE NIJE MOGLO IZBACIT. Da se otvorila mogucnost i kontra 3 na 3 zabijte nema vese, al nigdje veze, znaci bek ne moze ni znst sta je bilo momku. To sto vam se rsdnik valjao ne znaci da ce svako. I ono je najbezobraznine nesto sto sam vidio, sto kaze covjek nedavno siroki u 90. Min izbacuje jer vide da nesto nije okej, nije se niko valjao do 90. To je fair play, a neizbacivanje je level seoskih klubova.
Zato ja ne volim lizanje ni s kim, sa svima na noz jer mi cemo na noz bit docekani svakako, prije ili kasnije
A to "hinjski, seljacki" klub... samo vi. Kad smo mi gubili poene zbog tog valjanja igraca, protiv raznoraznih radnika, goskova, krupa i slicnih tad fair play nije postojao? Zapamtite dobro da FKS vise nikom i ni zbog cega ne izbacuje loptu dok sudija to ne svira. Najvise bi volio da klub uradi proglas i kaze to ostatku cijele lige!
I da, zbog takvih poput par vas i ne treba imat dobre odnose ni sa kim... ali sreca ima bruku raje poput pastrmke koji znaju sta je prava stvar. Pozdrav takvim i sretno u nastavku sezone!