FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Zip
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Zip » 25 avg 2019, 19:42

simidobar je napisao/la:
SarajevoJeBordo je napisao/la:
simidobar je napisao/la:"Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon svakog kiksa oni psovat će vam prvi. Opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu”.

Niko nista ne rece na ove prozivke..

Mislim da su u pravu, ako se moze Sjever mijenjat trebale bi i ove dvije tribine nesto uradit, baklje platis al uvrede i psovke nasim igracima vise bole..
Psuje se i u Italiji, Engleskoj, Francuskoj...
Ja i ?

Ako njih bole baklje i kazne, bole i Sjever psovke i uvrede...
Taj isti sjever je prijetio batinama i psovao igracima nakon losih igara... ito vodja uz megafon... I sad ide kao ova parola. Ok, postujem i to..
Meni je drago da se ima sluha... Pa i za ovo... Ipak mi treba da budemo jedno.. i to treba vec na derbiju pokazati, pa nek zapale sve sto imaju...
Napisao sam na drugoj temi, ima nas svakakvih na sve tri strane...
Vakat je da se svi nabolje mijenjamo... Od uprave, igraca pa i nas navijaca :D

Beton
Kontakt:

Post Postao/la Beton » 25 avg 2019, 19:42

Veći si navijač ako pališ baklju i nanosiš štetu klubu nego ako psuješ nekom igraču zato što je došao preko qrca igrati za klub za koji živiš. Ne podržavam neopravdane psovke i sinoć je raja ušutkala onog nekog idiota koji se navio psovati Vladanu zbog greške, momku kojem je to prva gol greška otkad brani za Sarajevo. Ova trenutna garnitura Hordi je izgubila kompas. Bezze će nafurati raju da počne mrziti sjever zbog par iskompleksiranih egocentrika. Sjever se nikad nije bavio ovakvim stvarima, nikad otkad postoji. Nek bude stid one koji proklamuju razdor među navijačima Sarajeva ma s koje tribine bili.

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 25 avg 2019, 20:02

Zip je napisao/la: Taj isti sjever je prijetio batinama i psovao igracima nakon losih igara... ito vodja uz megafon... I sad ide kao ova parola. Ok, postujem i to..
Meni je drago da se ima sluha... Pa i za ovo... Ipak mi treba da budemo jedno.. i to treba vec na derbiju pokazati, pa nek zapale sve sto imaju...
Tacno tako, i nije toliko raji na Istoku i Zapadu smetalo paljenje tih baklji sezonama vec, nego je ona evropska tekma u Zenici bila kap koja je prelila casu, ono im nije trebalo i bicemo dobro kaznjeni, a takodje i te psovke koje pojedinci sa pomenutih tribina upucuju igracima ne kostaju klub godisnje oko 100 milja maraka kao sto ga kosta najeftinija tribina i najmanje posjecena tribina da se ne lazemo. Nisam toliko protivnik baklji na jedno cetiri do pet tekmi u sezoni, zna se otprilike koje su to tekme, ali mi je neshvatljivo lupam protiv Mladosti ili Zvijezde upaliti dvije tri baklje. O Evropi da ne govorim, zna se kakva pravila tu vaze. Treba spustiti loptu, bez prozivki i podjela, svima nama treba da je isti cilj, a to je uspjesno FK Sarajevo.

Beton
Kontakt:

Post Postao/la Beton » 25 avg 2019, 20:06

Osttribine je napisao/la:
Zip je napisao/la: Taj isti sjever je prijetio batinama i psovao igracima nakon losih igara... ito vodja uz megafon... I sad ide kao ova parola. Ok, postujem i to..
Tacno tako, i nije toliko raji na Istoku i Zapadu smetalo paljenje tih baklji sezonama vec, nego je ona evropska tekma u Zenici bila kap koja je prelila casu, ono im nije trebalo i bicemo dobro kaznjeni, a takodje i te psovke koje pojedinci sa pomenutih tribina upucuju igracima ne kostaju klub godisnje oko 100 milja maraka kao sto ga kosta najeftinija tribina i najmanje posjecena tribina da se ne lazemo. Nisam toliko protivnik baklji na jedno cetiri do pet tekmi u sezoni, zna se otprilike koje su to tekme, ali mi je neshvatljivo lupam protiv Mladosti ili Zvijezde upaliti dvije tri baklje. O Evropi da ne govorim, zna se kakva pravila tu vaze. Treba spustiti loptu, bez prozivki i podjela, svima nama treba da je isti cilj, a to je uspjesno FK Sarajevo.
Najveći problem baklji protiv BATE-a je razlog zbog kojih su zapaljene.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 25 avg 2019, 20:13

Bas smo dobro odradili ovih 5 utakmica, lideri smo utakmica manje, igra nije nesto al ko te pita bobe su bitne. Sto se tice sirokog i zeljeznicara pa bit ce sta bude i ako zijanimo ne daj Boze obe opet smo tu negdje nema razloga za paniku. Al mislim da cemo bolji biti u gostima nego kuci tako da ocekujem bodove i iz ove dvije utakmice. Sve u svemu fina situacija za FKS.

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 25 avg 2019, 20:34

Haskica zagnjati. Ne vjerujem da ce negdje u inostransto 30 godina ima, a platu mu mozemo mnogo vecu dati od Radničkog.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 25 avg 2019, 20:40

Ako neko gleda Osijek-Hajduk trenutno...kakvog napadaca ima Osijek...ovaj Antonio Mance....gdje ga iskopase :hmmmmm:

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 25 avg 2019, 20:41

Ismijavali ste kad sam pisao za Tatara, jucer ga uveli povrijedjenog sad u Siroki sigurno ne ide a i pitanje je hoce li igrati derbi...

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 25 avg 2019, 20:51

simidobar je napisao/la:
fera je napisao/la:
simidobar je napisao/la:"Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon svakog kiksa oni psovat će vam prvi. Opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu”.

Niko nista ne rece na ove prozivke..

Mislim da su u pravu, ako se moze Sjever mijenjat trebale bi i ove dvije tribine nesto uradit, baklje platis al uvrede i psovke nasim igracima vise bole..
popustilo ih se malo pa sad momci traze paznju ovim prozivanjima.
Ne podrzavam ni psovanje, daleko od toga ali jel se ti pravis lud pa ne vidis u cemu je razlika između jednog i drugog. Smijesna retorika i bespotrebno dizanje tenzija ponovo.
Ne znam cemu taj podcjenjivacki stav al ajd.. Postavili trans zato sto nisu imali pametnijeg posla ?
Nekom bezveze al njima ocito da znaci nesto...

Ne vidim neku razliku.. sve ono sto tebi smeta ne znaci da i meni smeta... tako je i u ovom slucaju.. Razumijes svoj problem al ne razumijes njihov..

Smijesna je retorika pricat o postovanju ?

Ne znam kakve tenzije dizem :wtf: sve je normala, ne vjerujem da ce rat pocet radi ove teme...
Pa eto samo procitaj sta se pise nakon tvog posljednjeg posta i sve ce to biti jasno. Smijesna retorika i dizanje tenzija se odnosilo na sjever al moze se i tvoj post komotno tako okarakterisati nije problem.
Pametnom dosta.
You are someone else I am still right here

Rahma
Kontakt:

Post Postao/la Rahma » 25 avg 2019, 20:52

Kakva ce nagradna bit, znal ko?
Amer Dupovac!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 25 avg 2019, 20:56

Lakoste je napisao/la:Ismijavali ste kad sam pisao za Tatara, jucer ga uveli povrijedjenog sad u Siroki sigurno ne ide a i pitanje je hoce li igrati derbi...

3 sedmice su 3 sedmice :thumbup:

Procitaj jos nesto na infu pa poleti iste sekunde ovamo da glumis insajdera .I mi imamo net pa citamo sve vijesti ali ne trci niko pred rudu pa od 10 stvari koje procita 9 budu pogresne.Daj nesto svoje.Pa bar ko covjek da fulis nemoj zbog drugih smjesan da ispadas i cudis se sto te neko ismijava.

Et ti "exkluziva"koju prenosis ;) slika

Kasnije nam reci e jesam vam reko' .Nije me slagao ".izvor".
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 25 avg 2019, 21:23

Nema to veze sa infom, informacija je od fizioterapeuta ekipa.

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 25 avg 2019, 21:43

Sad nema znaci ni Tatara, Milanovic upitan
E strasne smo pripreme imali, halal ti vjera Husrefe
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 25 avg 2019, 21:51

Inijesta je napisao/la:Sad nema znaci ni Tatara, Milanovic upitan
Kazu Husref se promjenio, pravi sve tri izmjene do 75min... Pa normalno da ce praviti kad smo preumorni :P :D

Nzm fkt, ove povrede nas stvarno ubise. Iskreno se nadam 3boda iz ove dvije tekme...

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 25 avg 2019, 22:01

ado-hz je napisao/la:Ako neko gleda Osijek-Hajduk trenutno...kakvog napadaca ima Osijek...ovaj Antonio Mance....gdje ga iskopase :hmmmmm:
U Nantesu :rol:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 25 avg 2019, 22:06

Zip je napisao/la:
Inijesta je napisao/la:Sad nema znaci ni Tatara, Milanovic upitan
Kazu Husref se promjenio, pravi sve tri izmjene do 75min... Pa normalno da ce praviti kad smo preumorni :P :D

Nzm fkt, ove povrede nas stvarno ubise. Iskreno se nadam 3boda iz ove dvije tekme...
Aha , kaze i puno rotira , grob te yebo fali nam 100 igraca normalno da ce rotirat, a i mjenjat kad je Krste nakon poluvremena protiv Veleza izdahno
Al nek si se Sefe nayebo majke Jeleskovicu, nece on tebi igrace spremat

Volio bi da mi neko objasni kako to zrinjski koji je odigro vise evropskih tekmi od nas i imali su tezi raspored pa opwt im nije pola ekipe povrijedjeno, ne znam jel iko povrijedjen

Lecler
Kontakt:

Post Postao/la Lecler » 25 avg 2019, 22:15

Inijesta ta priča oko povreda je ispričana ovdje najmanje 7,8 puta u zadnjih mjesec dana.
ISTINA ZA VEDRANA!

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 25 avg 2019, 22:18

Lecler je napisao/la:Inijesta ta priča oko povreda je ispričana ovdje najmanje 7,8 puta u zadnjih mjesec dana.
Upravu si brate i nepotrebna je, al me svaka nova povreda iz cipela izbije, sta trebam gledat Sisica i Guzinu i nadat se bodovima na dva najteza godtovanja, al haj ionako ne mozemo nista promjenit

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 25 avg 2019, 22:19

Jaooo strucnjaka ne znaju sta ce pa kritikuju sto su povredjeni igraci.

Kamuflazn
Kontakt:

Post Postao/la Kamuflazn » 25 avg 2019, 22:21

Tatar, hebib i vjerovatno krle ce biti odmarani vs listica. Tatar vuce povredu od revansa sa celticom.
Ali baliluk mora srat nesto kad je rahatluk jer je to prokleto.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić

LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”