AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Re: AC Milan
Ni korner 

- muha milanez
- Kontakt:
lakrdija od sudije u ovoj situaciji
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Ovo je penal po novim pravilima
Nije svirao penal, al kako onda nije korner majka. Mu stara
Nije svirao penal, al kako onda nije korner majka. Mu stara
Na to smo spali, da tražimo penal protiv ekipe kakva je Udinese, da možda izvučemo bod.rope11 je napisao/la:Haj daj nam penal, sviralo se i za manje od ovoga.

Ovo je AC Stupčanica iz Milana, sreća pa Boban i Maldini ovčari znaju svoj posao...

Jbo vas VAR za sta vam služi. I po "starim" pravilima ovo je penal jer je spriječio loptu da dodje do Pjonteka. Lik gleda 5 min i ne vidi penal. Al smo loši u pm.
Il Club più titolato al mondo!
- LegendKiller
- Kontakt:
Pa valjda je korner onda barem, još iza igrača udinezea igrač Milana, da ovaj nije rukom igrao pred noge lopta pada nekom našem
Kornera jest, penal je diskutabilan. Ovo je klasično sudijsko uvjerenje, bilo je kontakta sa rukom, ali niti je skrenuo loptu ka golu, a uz to je isti igrač udario glavom loptu, koja se od nj odbila ka ruci. Nije imao kada da pomjeri ruku.
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
- muha milanez
- Kontakt:
Totalno promašen izbor igrača, koji q Hakan radi na zadnjem veznom, Borini CM. Odma se znalo da neće funkcionisat, bekove ne treba ni spomnjat, znaci Calabria nije ni za Bh lige, RR ne zna centrirat. Pjontek neprimjetan, al zbog nefunkcionalnosti cijele ekipe, sigurno.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Baš mi je drago što nam nije svirao penal, iako je čist k'o suza.
Samo je još trebalo da ne izgubimo jednu ovakvu utakmicu, nismo prilike napravili, ne znamo tri pasa uvezati i treba da izgubimo.
Ne zna se šta je gore, igrači, Giampaolo ili ona dvojica levata na tribinama.
Samo je još trebalo da ne izgubimo jednu ovakvu utakmicu, nismo prilike napravili, ne znamo tri pasa uvezati i treba da izgubimo.
Ne zna se šta je gore, igrači, Giampaolo ili ona dvojica levata na tribinama.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Nije valjda da ove godine nemate Novca ni za Sudije 

Pa šta vas čudi, nisam ni očekivao da će nam svirati. Ni prošle sezone nam gro penala nisu svirali.
Ma jel' nam ovo Suserica na krilu? Ranije od očekivanog, mislio sam da će nestati poslije 2 mjeseca, ali je ovog puta poranio.
Ma jel' nam ovo Suserica na krilu? Ranije od očekivanog, mislio sam da će nestati poslije 2 mjeseca, ali je ovog puta poranio.

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Neka nam nije svirao penal, nismo ni zaslužili bod, 90 minuta ne napraviti ozbiljnu šansu!
Sad će se Maldini LEGENDA i Boban zvani cipelica iz shupka, skinuti i začas okrenuti tekmu.
Valjda su tako kontali, ako ne bude išlo, imaju njih dvojica kao jokeri sa tribina!
P.S. Kažu znalci Bennacer je potencijal, najbolji igrač afričkog prvenstva, izvodi slobodnjak, dodao golmanu u ruke, kao na treningu, hahahaha.
Sad će se Maldini LEGENDA i Boban zvani cipelica iz shupka, skinuti i začas okrenuti tekmu.
Valjda su tako kontali, ako ne bude išlo, imaju njih dvojica kao jokeri sa tribina!
P.S. Kažu znalci Bennacer je potencijal, najbolji igrač afričkog prvenstva, izvodi slobodnjak, dodao golmanu u ruke, kao na treningu, hahahaha.

Ma dobro je da izgubimo, mozda glavesine vide da mogu jos stagod popraviti. Pobjeda ili remi bi im zamazali oci.
Zadnja izmjena: koraj, dana/u 25 avg 2019, 20:01, ukupno mijenjano 1 put.
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!
free Palestine!!!
- Romagnoli13
- Kontakt:
Očekivano s obzirom na početni sastav. Maldini i Boban su najviše kenjali po Milanu zadnjih godina. Imaju 6 dana da dokažu da znaju puno više od laprdanja. U novu sezonu ući bez još jednog veznog je suicid.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- Fantasista
- Kontakt:
Ništa drugo nisam ni očekivao od skupine debila.
Evo gledam nijedan šut nismo uputili na okvir gola , to ti govori o našoj igri
- Romagnoli13
- Kontakt:
Ne treba puno kenjati nakon prve službene utakmice. Da je izgledalo loše, nije. Bilo je užasno! Ali prva službena utakmica bez ijednog pojačanja u prvih 11, nije da nismo ovo očekivali.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
-
- Kontakt:
Što je najgore očekivali smo ovakvu neigru kao i ovakvo suđenje. Ali i to je sve rezultat toga kako smo nisko pali da nam i protiv jednog Udinese uz svu tehnologiju ne svira čisti penal niti daje crveni protivniku zbog šamaranja.
Naša desetka... 23 pasa u 100 minuta, jedan dribling, dva centaršuta, četiri osvojena duela.
DVADESET izgubljenih lopti.

DVADESET izgubljenih lopti.

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.