AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Koliko god ga osporavili svi mi Suso je ovdje na terenu daleko nas najbolji igrac
-
- Kontakt:
Rodriguez je užasan i za sada najveća opasnost za naš gol.
Pero, pa i ovakav nikakav, Suso je naš najbolji igrač...
To je ono o čemu ja pričam cijeli mercato, samo da su mu doveli majstora CM, on bi progledao, dokazao da zna...
Znači ista igra kao i prosle sezone, ovo je više žalosno!
Maldini i Boban, umjetnici ljudi svog posla.
Yebo vas onaj ko vas dovede!
Postajem navijač Cosenze, Pro Patrie i sl. ekipa, svakako smo taj nivo!
To je ono o čemu ja pričam cijeli mercato, samo da su mu doveli majstora CM, on bi progledao, dokazao da zna...
Znači ista igra kao i prosle sezone, ovo je više žalosno!
Maldini i Boban, umjetnici ljudi svog posla.
Yebo vas onaj ko vas dovede!
Postajem navijač Cosenze, Pro Patrie i sl. ekipa, svakako smo taj nivo!
Je.bem se glupa.gaston je napisao/la:Kad bi mogao kako 3+

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Blago nama ako nam je Suso najbolji igrač. 
Totalno beskoristan i neupotrebljiv kao desetka, a nije da nisam hiljadu puta ponovio. Yebo on Giampaolu mater, on mu je i blokirao prodaju.
Ove ostale debile poput Samua i Borinija ne vrijedi ni komentarisati mada od njih svakako ništa ni ne očekuješ.

Totalno beskoristan i neupotrebljiv kao desetka, a nije da nisam hiljadu puta ponovio. Yebo on Giampaolu mater, on mu je i blokirao prodaju.

Ove ostale debile poput Samua i Borinija ne vrijedi ni komentarisati mada od njih svakako ništa ni ne očekuješ.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Koliko smo katastrofalni znači 

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Ja sam siguran da jest, a vidim i još neki to pišu!rope11 je napisao/la:Blago nama ako nam je Suso najbolji igrač.
Totalno beskoristan i neupotrebljiv kao desetka, a nije da nisam hiljadu puta ponovio. Yebo on Giampaolu mater, on mu je i blokirao prodaju.![]()
Tebi je Suso problem svih problema, blago tebi Bgm...

Pa vidiš li ti čovječe da ovdje niko ne zna lopte igrati, znači nivo igre kad imamo loptu, kao na kakvoj rekreaciji!
Radničke sportske igre su već ozbiljna priča za naše igrače!

Zahvali ovoj dvojici debila koji primaju platu i hodaju po Evropi na račun kluba.
Legenda kluba kažu znalci ovdje...
Yebe mi se što je legenda, kad je nesposoban, legende su bili i treneri koji su pokušali voditi ekipu, pa ih se pljuvalo!
#maldinibobanout
- Romagnoli13
- Kontakt:
Boban i Maldini već sutra treba da završe Correau i jednog veznog igrača, ili će još jedna sezona biti bačena niz vodu već u decembru. Ne sumnjam da Giampaolo ima kvalitet i viziju, i ovaj današnji sastav je splet okolnosti raznih. Međutim odmah na poluvremenu treba da ubaci Benesera, Kessiea i Leoa. Samu, Borini i Hakan van terena i van Milana po mogućnosti.
I da, sudija odorn živi. Ukupno su vezni igrači Milana napravili 3 faula i dobili 3 žuta. Samo onaj Argentinac mali iz Udinesea ima 4 faula i još niti opomenu.
I da, sudija odorn živi. Ukupno su vezni igrači Milana napravili 3 faula i dobili 3 žuta. Samo onaj Argentinac mali iz Udinesea ima 4 faula i još niti opomenu.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
A ja patnje majko mila. Vozio sam ko Hamilton da stignem na tekmu i imam sta vidjeti.
Il Club più titolato al mondo!
-
- Kontakt:
Bez ikakve ideje sa bezbroj loših pasova. Na sreću i ovi su loši. Nadat se skorim izmjenama da neko na individualni kvalitet nešto napravi jer ovako ne ide. Još nadodaj ovakvog sudiju i crveni nam se smiješi.
Previse igraca na neprirodnim pozicijama. Osim zadnje linije samo Paq i Piatek igraju svoju poziciju, svi ostali su neke improvozacije. Jako lose za sad.
Zadnja izmjena: SonVolt, dana/u 25 avg 2019, 19:04, ukupno mijenjano 1 put.
https://www.youtube.com/watch?v=5Gprcg0jUdU
Nije Suso jedini problem, ali ne znam dokle više da ponavljam da s njegovim ostankom rizikujemo da ne dovedemo veznjaka i zato me njegova pojava na terenu najviše iritira. Sve radi njega koji odbija ponude i yebenog Giampaola koji ga je još dodatno podržao.
Jedan Borini i Samu nisu ništa odigrali lošije, a i oni su odron.
Ja ne znam šta je Giampaolo htio sa ovom postavom, šta je uopšte očekivao. Odmah na poluvremenu Samu, Borini i Suso trebaju letiti.

Jedan Borini i Samu nisu ništa odigrali lošije, a i oni su odron.
Ja ne znam šta je Giampaolo htio sa ovom postavom, šta je uopšte očekivao. Odmah na poluvremenu Samu, Borini i Suso trebaju letiti.
Zadnja izmjena: rope11, dana/u 25 avg 2019, 19:04, ukupno mijenjano 1 put.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Sarrifufna
To sto sporite da vam je Suso najbolji igrac vise govori o raskoraku izmedju vasih zelja i mogucnosti, nego o igracevim kvalitetama.Raonffa je napisao/la:Koliko smo katastrofalni znači

pocasni precjednik @ FK Formula
- LegendKiller
- Kontakt:
Ovo u prvih 45 minuta je bilo odron, samo je sreća da je i Udine tu negdje sa nama, možda malo bolji, pa zato i daljemo držimo 0.
Posle ovakvog poluvremena, stvarno je glupost istači da je neki igrač bolji od stalih, kada svi loši bili.
Nije mi ni trener jasan, šta želi postići sa Castiljehom kao drugim napadačem, ili Boriniem na krilu, mada me ovo sa Boeiniem nije iznenadilo jer je sve pripremene tu odigrao. Imaš na klupi dva napadača a on polovno krilo stavio u napad.
Posle ovakvog poluvremena, stvarno je glupost istači da je neki igrač bolji od stalih, kada svi loši bili.
Nije mi ni trener jasan, šta želi postići sa Castiljehom kao drugim napadačem, ili Boriniem na krilu, mada me ovo sa Boeiniem nije iznenadilo jer je sve pripremene tu odigrao. Imaš na klupi dva napadača a on polovno krilo stavio u napad.
- Fantasista
- Kontakt:
Oči mi krvare.
- Sarrifufna
Trpi kad neces da gutas.Fantasista je napisao/la:Oči mi krvare.
pocasni precjednik @ FK Formula
- Fantasista
- Kontakt:
Ne mogu gutat, zagrcnem se.Sarrifufna je napisao/la:Trpi kad neces da gutas.Fantasista je napisao/la:Oči mi krvare.
- Sarrifufna
Ovdje neko dobija crveni, ako se ovaj ne sjeti nešto mjenjati.
Sad Hakan sa kartonom nekome ukliza sa leđa, rekoh gotovo je ovo, sreća pa je na loptu bilo. Paqueta je čitavu utakmicu nervozan, a Borini je svakako nevolja u najavi.
Sad Hakan sa kartonom nekome ukliza sa leđa, rekoh gotovo je ovo, sreća pa je na loptu bilo. Paqueta je čitavu utakmicu nervozan, a Borini je svakako nevolja u najavi.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Stisnuo nas Udinese, ne možemo loptu iznijeti 5 minuta...
Daj pušku da se ranim, mislim da ću još ovu sezonu ispratiti i onda prepustiti nekim mladjim generacijama, da se uz ovaj jad i čemer nerviraju.
Pa bolje ideš gledati Vrbanjušu ili Vratnika, uzmeš košpe, pivu i uživaš.
Ovo je dno, znači ovo ljudi fudbala nije vidjelo ni u prolazu!

Daj pušku da se ranim, mislim da ću još ovu sezonu ispratiti i onda prepustiti nekim mladjim generacijama, da se uz ovaj jad i čemer nerviraju.
Pa bolje ideš gledati Vrbanjušu ili Vratnika, uzmeš košpe, pivu i uživaš.

Ovo je dno, znači ovo ljudi fudbala nije vidjelo ni u prolazu!

Zadnja izmjena: shevchet, dana/u 25 avg 2019, 19:24, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.