Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
bosnia ce biti refkec.....zna on oko kladare 

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Da rezimiramo
Trebam se izvinut frajeru, jer sam rekao svoje misljenje tj da je Djokovic, koji je usput osvojio 4 od posljednjih 5 GS, favorit na ovom turniru 
Znaci to je MISLJENJE Sefkecu i ti ako se ne slazes sa istim napisi fino, a ne kacaj se odmah kilometarskim postom u kojemu nekog zoves neznalicom i zazivas na izvinjenja jer nismo svi dupelisci Rafaela Nadala.Cuj majke ti izvinut se za misljenje, jer nije isto kao njegovo

Znaci to je MISLJENJE Sefkecu i ti ako se ne slazes sa istim napisi fino, a ne kacaj se odmah kilometarskim postom u kojemu nekog zoves neznalicom i zazivas na izvinjenja jer nismo svi dupelisci Rafaela Nadala.Cuj majke ti izvinut se za misljenje, jer nije isto kao njegovo

Hubert stiže spreman, sa titulom. Neće biti nimalo lako. 

41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
S-Y-L-A-R je napisao/la:Hubert stiže spreman, sa titulom. Neće biti nimalo lako.

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Zna li neko kolika je kvota da niko od svetog trojstva neće uzeti US Open?
*ne planiram pokušavati, samo me zanima.

"We need to suffer. And we need to fight."
-
- Kontakt:
Medvedev do kraja!
koliko volim te zna samo ludo srce moje, proći će godine, ja neću izdati bordo boje!
- BosniaBoston
- Kontakt:
Djumi do finalaOsim13 je napisao/la:Biće gusto
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
13 kvota da Medvedev osvajaCaptain4 je napisao/la:Zna li neko kolika je kvota da niko od svetog trojstva neće uzeti US Open?
nek nam je sretno svima...bez teskih rijeci ...nek osvoji najbolji ...a moze i najveci svih vremena ne bi se bunio 

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Uzima Rafkec ovo i na godinu na RG stiže Feda i svi zajedno s pdfa ga proglašavamo GOATomdelinjo je napisao/la:nek nam je sretno svima...bez teskih rijeci ...nek osvoji najbolji ...a moze i najveci svih vremena ne bi se bunio

Sretno svima, a najviše Nolinim protivnicima

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- BosniaBoston
- Kontakt:
Sad ce Zeljo derbi dobit,pa Fedex USO.Ljepotabodi123 je napisao/la:Uzima Rafkec ovo i na godinu na RG stiže Feda i svi zajedno s pdfa ga proglašavamo GOATomdelinjo je napisao/la:nek nam je sretno svima...bez teskih rijeci ...nek osvoji najbolji ...a moze i najveci svih vremena ne bi se bunio![]()

#Punoljetstvo
slozio bi se sa drugim dijelom tvog posta....bodi123 je napisao/la:Uzima Rafkec ovo i na godinu na RG stiže Feda i svi zajedno s pdfa ga proglašavamo GOATomdelinjo je napisao/la:nek nam je sretno svima...bez teskih rijeci ...nek osvoji najbolji ...a moze i najveci svih vremena ne bi se bunio![]()
sto se tice prvog dijela ...ne mrzim te mile mi majke ali zelim da ti je narednih 15 dana tmurno....derbi popusite...Rafa ispadne u prvoj sedmici....neki idealan scenarij

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
BosniaBoston je napisao/la:Sad ce Zeljo derbi dobit,pa Fedex USO.Ljepotabodi123 je napisao/la:Uzima Rafkec ovo i na godinu na RG stiže Feda i svi zajedno s pdfa ga proglašavamo GOATomdelinjo je napisao/la:nek nam je sretno svima...bez teskih rijeci ...nek osvoji najbolji ...a moze i najveci svih vremena ne bi se bunio![]()

a znas sta mi je fascinantno brate,svaki Rafkov fan ili haman svaki navija za Sarajevo

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
ja za rafu mogu i razumjeti, jeste tip mahnit ali je borac i radnik kakvih je malo, a i fin je ko čovjek, ali da neko za režimski klub navija a da nije dio tog režima, e to ne mogu nikad shvatit!delinjo je napisao/la:BosniaBoston je napisao/la:Sad ce Zeljo derbi dobit,pa Fedex USO.Ljepotabodi123 je napisao/la:
Uzima Rafkec ovo i na godinu na RG stiže Feda i svi zajedno s pdfa ga proglašavamo GOATom![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
a znas sta mi je fascinantno brate,svaki Rafkov fan ili haman svaki navija za Sarajevo![]()

@jestamaji brate moj ja mislim da to ni oni ne razumiju a ne mi 

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Kome će vaš sjever **** mater ovaj derbi de vi meni recite, prošli je Veca fasovo od prvog do zadnjeg koljena
Čuj oni nekog dernut na derbiju jah jah

Čuj oni nekog dernut na derbiju jah jah

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
bahati bahati pitari

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Pa i RF je Div (outfit s UO 2018) 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.