Jbg nismo svi ultras bergamo iz zvornicke.Mujke1921 je napisao/la:U Ze nikad nisu culi za odanost, ne mozes porediti Celik i Želju, pogotovu Manijake i Robijaše, kakva kiša kakve pm?
Nije kisa razlog sto vas je 37bilo u kopu, razlog je sto nije dosao Željo il Sarajevo, jedini razlog je to, kraj price
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
- svrakino1921
- Kontakt:
Daj ba pitari izmajmunisite te nove dresove za derbi
Dolazite na najperspektivniji stadion u drzavi
Star čovjek a izmišljasvrakino1921 je napisao/la:Daj ba pitari izmajmunisite te nove dresove za derbi

12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
- svrakino1921
- Kontakt:
Sine Alexrishovski je napisao/la:Star čovjek a izmišljasvrakino1921 je napisao/la:Daj ba pitari izmajmunisite te nove dresove za derbi
Dolazite na najperspektivniji stadion u drzavi![]()

- MocMahale444
Ti si pravi muflonrishovski je napisao/la:Star čovjek a izmišljasvrakino1921 je napisao/la:Daj ba pitari izmajmunisite te nove dresove za derbi

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- prisonbreak
- Kontakt:
Ja,ja posvadjani, nije bio pljusak

Nisi ni sekunde realan, a sve je jasno, navijas za plavu kuju, dokoljenko.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
- svrakino1921
- Kontakt:
Sefe jesil to tiMujke1921 je napisao/la:U Ze nikad nisu culi za odanost, ne mozes porediti Celik i Želju, pogotovu Manijake i Robijaše, kakva kiša kakve pm?
Nije kisa razlog sto vas je 37bilo u kopu, razlog je sto nije dosao Željo il Sarajevo, jedini razlog je to, kraj price
Brko jesvrakino1921 je napisao/la:Sefe jesil to tiMujke1921 je napisao/la:U Ze nikad nisu culi za odanost, ne mozes porediti Celik i Želju, pogotovu Manijake i Robijaše, kakva kiša kakve pm?
- svrakino1921
- Kontakt:
RazumijemMujke1921 je napisao/la:Brko jesvrakino1921 je napisao/la:Sefe jesil to tiMujke1921 je napisao/la:U Ze nikad nisu culi za odanost, ne mozes porediti Celik i Želju, pogotovu Manijake i Robijaše, kakva kiša kakve pm?
Dobro buzgo...MocMahale444 je napisao/la:Ti si pravi muflonrishovski je napisao/la:Star čovjek a izmišljasvrakino1921 je napisao/la:Daj ba pitari izmajmunisite te nove dresove za derbi
Evo od mene pjesma a vi se organizujte za pice... 

Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
Sarajevo, Mostar, Tuzla, Gorazde
Visegrad i Foca s tugom osvice
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znajte dusmani
Visegrad i Foca s tugom osvice
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znajte dusmani

- UstanikSBII
- Kontakt:
Gdje su Veležovci iz svjetske metropole da mi objasne šta ono pliva po Neretvi? Velika je razlika izmedju kasabe i grada!
DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?
Zadnja klupa SS.ba liga!
Dulce et decorum est pro patria mori.
HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Zadnja klupa SS.ba liga!
Dulce et decorum est pro patria mori.
HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Eno navijaci Mutavaca,pozivaju igrace Širokog da povrijede Šerbečica i Gavrica...
Pa zar se šampioni BiH 4 kola boje nekog...?
Nemojte ljudi tako,mogli ste nam se obratiti i mi bi na derbi poslali U-19 ekipu ili U-17, nije problem...
Zasto vas je uhvatio toliki strah,a pola ekipe nam vec nedostaje i vi bi jos da vam bratski Široki izadje u susret i povrijedi jos dvojicu...
E jada od "buduceg" Šampiona...
Nemojte ljudi tako,mogli ste nam se obratiti i mi bi na derbi poslali U-19 ekipu ili U-17, nije problem...
Zasto vas je uhvatio toliki strah,a pola ekipe nam vec nedostaje i vi bi jos da vam bratski Široki izadje u susret i povrijedi jos dvojicu...

- svrakino1921
- Kontakt:
Gavric ti ima kartoneVanja8 je napisao/la:Eno navijaci Mutavaca,pozivaju igrace Širokog da povrijede Šerbečica i Gavrica...
On se cisti od kartona protiv Sirokog a mogao bi mu ti reci i da se okupa u subotu jer dolazi igrat na najperspektivniji stadion u drzavi
E koji ste jad, za nepovjerovati...svrakino1921 je napisao/la:Gavric ti ima kartoneVanja8 je napisao/la:Eno navijaci Mutavaca,pozivaju igrace Širokog da povrijede Šerbečica i Gavrica...
On se cisti od kartona protiv Sirokog a mogao bi mu ti reci i da se okupa u subotu jer dolazi igrat na najperspektivniji stadion u drzavi

- svrakino1921
- Kontakt:
Hajd Vanja ne glupiraj se
Gdje ces to i pomislit da bi neko zahtjevao
Umjesto da pohvalis TM zbog Vedrana i himne Bosne ti uhvatio laprdat
Sram te bilo
Sram te bilo
Kinosvra tebra naguzi li se šta u Olovskim Lukama?
Svakakvog jada sam se nacitao na forumu, ali kad vidis da pozivaju da se igraci povrijedjuju...svrakino1921 je napisao/la:Hajd Vanja ne glupiraj se
Sram te bilo
Ma bježi ba...

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.