PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- samoposteno
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Sezona je zar nisi u Ulcinju sa tablom oko vrata
To je ovdje uvijek bilo rezervisano za vas nepismene ruralce.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
A oni sto su ga tamo pronasli drze ga u kavezu, pricaju da su nasli endemsku vrstu virtuls krezibusbelosevic28 je napisao/la:Nemojte tako, momak je 1998. otisao na gostovanje, samo se zaboravio vratiti...
-
- Kontakt:
Posto se lako gubi kao abdest sad su mu umjesto table stavili zvono da ga lakse nadju kad ode od kucesamoposteno je napisao/la:Sezona je zar nisi u Ulcinju sa tablom oko vrata
Ti bi mi čak i valjao, 50 eura dnevnica da mi pomjeraš suncobran oko bazena na vikendici?BRIGATE ROSSONERE je napisao/la:Posto se lako gubi kao abdest sad su mu umjesto table stavili zvono da ga lakse nadju kad ode od kucesamoposteno je napisao/la:Sezona je zar nisi u Ulcinju sa tablom oko vrata
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- samoposteno
- Kontakt:
Jadjo ima vikendicu i bazenVirtu4l je napisao/la:Ti bi mi čak i valjao, 50 eura dnevnica da mi pomjeraš suncobran oko bazena na vikendici?BRIGATE ROSSONERE je napisao/la:Posto se lako gubi kao abdest sad su mu umjesto table stavili zvono da ga lakse nadju kad ode od kucesamoposteno je napisao/la:Sezona je zar nisi u Ulcinju sa tablom oko vrata

-
- Kontakt:
Hahahahah nista samo CHF euro je za buraniju kao tiVirtu4l je napisao/la:Ti bi mi čak i valjao, 50 eura dnevnica da mi pomjeraš suncobran oko bazena na vikendici?BRIGATE ROSSONERE je napisao/la:Posto se lako gubi kao abdest sad su mu umjesto table stavili zvono da ga lakse nadju kad ode od kucesamoposteno je napisao/la:Sezona je zar nisi u Ulcinju sa tablom oko vrata

-
- Kontakt:
Bolje da si zube napravio nego sto si suncobran kupioVirtu4l je napisao/la:Ti bi mi čak i valjao, 50 eura dnevnica da mi pomjeraš suncobran oko bazena na vikendici?BRIGATE ROSSONERE je napisao/la:Posto se lako gubi kao abdest sad su mu umjesto table stavili zvono da ga lakse nadju kad ode od kucesamoposteno je napisao/la:Sezona je zar nisi u Ulcinju sa tablom oko vrata
-
- Kontakt:
- BosniaBoston
- Kontakt:

Prosjecan pitar doduse dosta lici na gargamela.Krezub,skoro pa bez kose,velika nosina i glooova
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Vrijeme je da bošnjaci montenegra preispitaju svoje albanske korijene.
Rijetko zalazim na ovu temu ali mi rekose da imam fana ovdje, vidim da me spominjes i drkas na mene vazdabelosevic28 je napisao/la:.

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Upravo opisujew Amara ako nisi skontaoBosniaBoston je napisao/la:
Prosjecan pitar doduse dosta lici na gargamela.Krezub,skoro pa bez kose,velika nosina i glooova
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- BosniaBoston
- Kontakt:
Amar nije bez zuba i nema velik nosPantelija je napisao/la:Upravo opisujew Amara ako nisi skontaoBosniaBoston je napisao/la:
#Punoljetstvo
Al mu je velika glooova 

Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
-
- Kontakt:
@irfo, sta dan i vikend, uljepsao si mi zivot.
Da te nema, moj zivot nebi imao smisla. Kako pronicljive najave, a tek tekstovi o paljenju kotlova, i lokomotive...da kamen zaplace.
Hvala ti sto postojis.
P.S. Fareus ce pisati pismenu "Kad porastem zelim biti irfo", sad u osmom razredu...
Da te nema, moj zivot nebi imao smisla. Kako pronicljive najave, a tek tekstovi o paljenju kotlova, i lokomotive...da kamen zaplace.
Hvala ti sto postojis.
P.S. Fareus ce pisati pismenu "Kad porastem zelim biti irfo", sad u osmom razredu...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Kod kona dan žalosti. Nema kod Brajlovića milosti i Lutvo zaplatio. Sram vas bilo!Tekashi je napisao/la:
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
virtual ima jedan zub vise od gargamela nemojte tako
belosevica mamara svako jutro umivala kajmakom pa se sad rumeni ko pikacu
zrinjski samo naprijed
belosevica mamara svako jutro umivala kajmakom pa se sad rumeni ko pikacu
zrinjski samo naprijed
Joj sto se javljaju ovi ugaseni , 37 ih bodri klub, kazu kisa pa zato nas je malo bilo hahahahahah, zalosno, al fakat zalosno
zvali su to čajnoslu...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.