Da i ja sta kazem o tekmi kad je sve proslo.
Trenutno srce nase ekipe su Lazic i Serbecic, strasno se ponasaju na terenu, bodre jedan drugog, pokrivaju, imaju povjerenje, ako jedan pogrijesi nesto, drugi ga bodri i izvlaci iz upadanja u neku psihicku blokadu. Pogotovo Lazic koji je to pokazao i sa Mujakicem. Pa i sa Dupovcem na pripremama. Srcanost je ono sto ih krasi, a pored toga imaju muda za iznijeti loptu sto ce poslije biti od krucijalne vaznosti za nas.
Iza njih i Kova strasni nas, koji je imao kiks danas i isti ga vade iz psihickog pada, pa nije se vidjelo da je momak potonuo sekundu, desava se svima, on je potencijal koji ce braniti boje repke. Kad smo kod repke buduci bedem vrlo lako moze biti, Kovacevic, Serbecic, Mujakic.
Ispred imamo sredinu kakvu takvu koja ima neku slobodu prema naprijed jer imas osjecaj da citav prozivnicki tim krene na nasu zadnju liniju, ne bi je probili.
Ja ne mogu docekati da vidim ekipu tipa: Kovacevic, Hodzic, Serbecic, Lazic, Letic, Stanojevic, Rahmanovic, Oremus, Tatar, Velkoski, Ahmetovic. Pa rotiraj sefe sta hoces, mi se sami sebe bojimo u punom sastavu.
Opet kazem, nase srce dolazi iz stoperskog para, koji nosi ekipu, a zamisli kad se to prosiri na vezu koja bi bila ala Rahma, Oremus i Stanoje.
Sve je ovo ekstra samo da nas pitarluk ne ujebe atmoaferu na terenu.
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆