PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Kmeeee savez vol 33271
Sve se vraca...
Zadnja izmjena: Tekashi, dana/u 25 avg 2019, 03:13, ukupno mijenjano 1 put.
A ne, to nisi u pravu, mi imamo veliki respekt prema Lutvi, pojeli bi morza zato sto je odvratan i hinjav..Tekashi je napisao/la:Kakvi ste bolesnici, pojeli bi Lutvu.
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
simidobar je napisao/la:A ne, to nisi u pravu, mi imamo veliki respekt prema Lutvi, pojeli bi morza zato sto je odvratan i hinjav..Tekashi je napisao/la:Kakvi ste bolesnici, pojeli bi Lutvu.

Kakvi ste vi bolesnici ispekli ste jadnog Lutvu..Tekashi je napisao/la:simidobar je napisao/la:A ne, to nisi u pravu, mi imamo veliki respekt prema Lutvi, pojeli bi morza zato sto je odvratan i hinjav..Tekashi je napisao/la:Kakvi ste bolesnici, pojeli bi Lutvu.

Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
simidobar je napisao/la:Kakvi ste vi bolesnici ispekli ste jadnog Lutvu..Tekashi je napisao/la:[quote="simidobarsted-dog.jpg[/img]![]()

Visit Malaysia
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Spreman pujdo za Brajlovića
To bi ti bio napredak u zivotu..Tekashi je napisao/la:Visit Malaysia

- MaroonBjelave
- Kontakt:
Visit Brajlović ali na Ilidži. Za Ustikolinu bi mu već bila avantura za pismenu vježbu u školi.simidobar je napisao/la:To bi ti bio napredak u zivotu..Tekashi je napisao/la:Visit Malaysia
- UstanikSBII
- Kontakt:
Jel ti misliš da netko zna za MPT u Švici? Al za rupu veličine gume od auta zna čitav svijet! Nije to samo stvar Mostara nego čitava države! Može se bilo tko zavaravati da je netko i nešto! Možda i je netko do granice al poslje granice nije!MaroonBjelave je napisao/la:Pa ti reče da su samo Mostar komentarisali a u Širokom sve bajno, krasno. I da po ulicama mostarskim kao konjske zaprege prolaze. A to sto na dan općine pjeva fašista koji je btw zabranjen u nekoliko drzava to je za njih ok ili?UstanikSBII je napisao/la:Nema šta reći jel stoji da je koncert organizirao Ustanik?? Šta kažeš o srpskim cjkama po Mostaru? Tko voli nek izvoli! Sve su ovo kod nas kasabe može se netko zavaravati tko nije otišo dalje od BiH! 20 godina sam Živio u Švici, 2 u Berlinu, po godinu dana u Stuttgartu i Beču, po 6 mjeseci u Washingtonu i Torontu tako da je za zapad ovo kod nas ovdje sve prava kasaba! Za niti grad nisu dovoljne zgrade i ljudi treba malo i kulture! A toga odavno nema u Mostaru ne samo Mostaru nego u BiH općenito!
DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?
Zadnja klupa SS.ba liga!
Dulce et decorum est pro patria mori.
HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Zadnja klupa SS.ba liga!
HKK Široki
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
- UstanikSBII
- Kontakt:
Ma šta će izvaliti lik priča kao da se nije vozio recimo do Trebinja kažem mu općenito a on opet misli da se Mostar izdigao iz sivila! E da jesu me pitali za Thomposna, još su pitali hoće li Tifa poslje njega pjevati bili se pravo naložili!drinagold je napisao/la:Nemojte ga vise. Neugodno mi ispred njeg koliko ga izvaljujeteMaroonBjelave je napisao/la:Pa ti reče da su samo Mostar komentarisali a u Širokom sve bajno, krasno. I da po ulicama mostarskim kao konjske zaprege prolaze. A to sto na dan općine pjeva fašista koji je btw zabranjen u nekoliko drzava to je za njih ok ili?UstanikSBII je napisao/la:Nema šta reći jel stoji da je koncert organizirao Ustanik?? Šta kažeš o srpskim cjkama po Mostaru? Tko voli nek izvoli! Sve su ovo kod nas kasabe može se netko zavaravati tko nije otišo dalje od BiH! 20 godina sam Živio u Švici, 2 u Berlinu, po godinu dana u Stuttgartu i Beču, po 6 mjeseci u Washingtonu i Torontu tako da je za zapad ovo kod nas ovdje sve prava kasaba! Za niti grad nisu dovoljne zgrade i ljudi treba malo i kulture! A toga odavno nema u Mostaru ne samo Mostaru nego u BiH općenito!
DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?
Zadnja klupa SS.ba liga!
HKK Široki
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Zadnja klupa SS.ba liga!
HKK Široki
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Naravno da zna. Npr gradsko vijeće grada Schlierena koji mu je zabranio odrzavanje koncertaUstanikSBII je napisao/la:Jel ti misliš da netko zna za MPT u Švici? Al za rupu veličine gume od auta zna čitav svijet! Nije to samo stvar Mostara nego čitava države! Može se bilo tko zavaravati da je netko i nešto! Možda i je netko do granice al poslje granice nije!MaroonBjelave je napisao/la:Pa ti reče da su samo Mostar komentarisali a u Širokom sve bajno, krasno. I da po ulicama mostarskim kao konjske zaprege prolaze. A to sto na dan općine pjeva fašista koji je btw zabranjen u nekoliko drzava to je za njih ok ili?UstanikSBII je napisao/la:Nema šta reći jel stoji da je koncert organizirao Ustanik?? Šta kažeš o srpskim cjkama po Mostaru? Tko voli nek izvoli! Sve su ovo kod nas kasabe može se netko zavaravati tko nije otišo dalje od BiH! 20 godina sam Živio u Švici, 2 u Berlinu, po godinu dana u Stuttgartu i Beču, po 6 mjeseci u Washingtonu i Torontu tako da je za zapad ovo kod nas ovdje sve prava kasaba! Za niti grad nisu dovoljne zgrade i ljudi treba malo i kulture! A toga odavno nema u Mostaru ne samo Mostaru nego u BiH općenito!

Za razliku od nositelja europskih vrijednosti iz listice i njihove gradske uprave koji ga pozvase za dan općine

rado.Tekashi je napisao/la:Sto je jos zalosnije
Ovi radioaktivni i kozojebi iz Tuzle brane Siroki. Pu, *ebem vam mame.
Doci cete na Grbavicu.
to što mi kurchevima dajemo
ne morate vi bit pichkice pa primat
ali dnk

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- svrakino1921
- Kontakt:
Ma jel to Sabrija bio glavni sudac sinoc na Kosevu
-
- Kontakt:
Jel ti misliš da netko zna za MPT u Švici? Al za rupu veličine gume od auta zna čitav svijet! Nije to samo stvar Mostara nego čitava države! Može se bilo tko zavaravati da je netko i nešto! Možda i je netko do granice al poslje granice nije
- prisonbreak
- Kontakt:
Dbd vas krali svako kolo, smijali ste se sok ste hebali Zrinjski, Celik i Slobodu. Ne bi nijednu tekmu dobili da niste imali sudije, ekipa vam je **** teska. Al sudije vas izvlaceTekashi je napisao/la:Ko podrzava ovu kradju? Pitari, ok. Ali ko drugi?
Dabogda umrli svi komplet u savezu
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
-
- Kontakt:
Inace zadnjih dana bas je zajebano doci na Grbavicu. Niko boda da vam uzme sa nje.Tekashi je napisao/la:Sto je jos zalosnije
Ovi radioaktivni i kozojebi iz Tuzle brane Siroki. Pu, *ebem vam mame.
Doci cete na Grbavicu.
Prava baza bez poraza.
“Znate, kada su u Parizu i Londonu izmet istresali kroz prozor na ulice mi smo u Sarajevu imali kanalizaciju, vodovod i šadrvan sa 16 česama. On je imao sistem za zagrijavanje vode tako da ste mogli usred zime na Baščaršiji uzeti abdest toplom vodom.”
Sta se sad sjever pravda i ne smije da pali baklje
Joj koji su picici i uvlakaci ovi sa lavora. Ovo bas smijesna grupa Boga mi. 

ŽELJEZNIČAR 1921
- svrakino1921
- Kontakt:
Al zato znamo zabit gol na svom stadionuprisonbreak je napisao/la:Dbd vas krali svako kolo, smijali ste se sok ste hebali Zrinjski, Celik i Slobodu. Ne bi nijednu tekmu dobili da niste imali sudije, ekipa vam je **** teska. Al sudije vas izvlaceTekashi je napisao/la:Ko podrzava ovu kradju? Pitari, ok. Ali ko drugi?
Dabogda umrli svi komplet u savezu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.