FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
- Sarrifufna
Re: FC Barcelona
A Bože moj, nek smo živi i zdraviSarrifufna je napisao/la:Dolazi jos jedna, sve ce se znat kroz par sati.

® GONGASHI POWERHOUSE ®
-
- Kontakt:
parangal je napisao/la:Luis Enrike....u igračkim danima svima poznat kao "rumenko" (zbog rumenih obraza kao seoska mlada) mi se još tada nije svidjao....ne mogu osuditi npr. Figa a ne osuditi Enrikea....ista su to gomna samo dolaze sa suprotnoih strana. Jednostavno ne volim "prebege" kad su takva rivalstva u pitanjuleorey je napisao/la:Pa nisam ja rekao to vec ponavljam @parangalove rijeci.
Meni je Enrique drazi zbog x stvari, ali daleko od toga da je neki strucnjak, parekselans, budimo realni.![]()
A kao trener naravno da je ubleha...to nije ni za diskusije ozbiljne....barem meni nije za diskusije, tako da o tome neću ni polemisati![]()
Naravno...svakako mi je žao što se razboleo

Lucho ima status legende u Barceloni. Možda je to tebi malo teže to dočarati putem tv-a.
Vjerujem da je @parangal gledao sa objektivne strane, i zato je stavio Figa i Enriquea u isti koš. Navijački, isto kao što je nama Lucho legenda, tako je i njima Figo legenda.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
2 posta i već deli lekcije i odlučuje šta je "glupost"LuisEnrique je napisao/la:parangal je napisao/la:Luis Enrike....u igračkim danima svima poznat kao "rumenko" (zbog rumenih obraza kao seoska mlada) mi se još tada nije svidjao....ne mogu osuditi npr. Figa a ne osuditi Enrikea....ista su to gomna samo dolaze sa suprotnoih strana. Jednostavno ne volim "prebege" kad su takva rivalstva u pitanjuleorey je napisao/la:Pa nisam ja rekao to vec ponavljam @parangalove rijeci.
Meni je Enrique drazi zbog x stvari, ali daleko od toga da je neki strucnjak, parekselans, budimo realni.![]()
A kao trener naravno da je ubleha...to nije ni za diskusije ozbiljne....barem meni nije za diskusije, tako da o tome neću ni polemisati![]()
Naravno...svakako mi je žao što se razboleoKakve gluposti ljudi pišu. Čuj rumenko.
![]()
Za nekoga ko prati, simpatiše, da ne kažem navija za Barcelonu, porediti Lucha i Figa je krajnje neozbiljno. Ako ništa, barem zbog onog šta je uradio i čime je doprinijeo jedan, odnosno drugi za Barcelonu i da bude tu gdje jeste. Smiješno.
Lucho ima status legende u Barceloni. Možda je to tebi malo teže to dočarati putem tv-a.

Ajde mali seronjo i ti u red ovih drugih banovanih seronja pod novim nadimkom i koji imaju više nickova nego postova....SIKTER

Xavi Lemus, novinar koji radi za katalonsku "TV3", o utakmici između Barçe i Betisa

S obzirom na izostanak važnih igrača, sada je došlo vrijeme da vidimo tvoje inovacije, Ernesto Valverde.

® GONGASHI POWERHOUSE ®
pa naravno da sam gledao....ali zar misliš da ću seronjama da se pravdam? Samo ti njih pusti meni....na pravoj su adresiDerdiyok je napisao/la:Vjerujem da je @parangal gledao sa objektivne strane, i zato je stavio Figa i Enriquea u isti koš. Navijački, isto kao što je nama Lucho legenda, tako je i njima Figo legenda.

- Sarrifufna
Mozete se vi smijati, ali lik ce osakacen dobiti sve ove tekme i samo ucvrstiti poziciju, a vama ostaje da negodujete. I eventualno da ganjate udate zene.Derdiyok je napisao/la:Xavi Lemus, novinar koji radi za katalonsku "TV3", o utakmici između Barçe i Betisa
S obzirom na izostanak važnih igrača, sada je došlo vrijeme da vidimo tvoje inovacije, Ernesto Valverde.![]()

pocasni precjednik @ FK Formula
Lucho je cule veliki, ne moze ti ne biti drag nikako ako volis Barcelonu. Govorim igracki jel.
Mozda neko misli da je neznalica kao trener, ali neke tekme pod njegovim vodstvom ostat ce u historiji kluba zabiljezene i po ljepoti i po svemu dobrom, neke cu pamtit do kraja zivota.
Na onakav PSG si izasao sa 4-2-4 formacijom i uz nikakvu igru im nisi dao izbacit loptu 90 minuta. Nisi imao sta izgubit? Pa naravno da jesi. Cast, da dobijes jos 4 komada. Ali to je ludost. To su mud.a, to je nogomet.
Kad bi ovaj sarlatan to napravio? Ni u drugom zivotu. Lucho je jak karakter i veliki ego ima, takav je bio i kao igrac.
Valverde? Taj sam sebe trazi, evo gledam zadnju konferenciju nista covjece, sve sablonski, stidno, kontas ko da gacice nosi pred zenom u kuci.
Mozda neko misli da je neznalica kao trener, ali neke tekme pod njegovim vodstvom ostat ce u historiji kluba zabiljezene i po ljepoti i po svemu dobrom, neke cu pamtit do kraja zivota.
Na onakav PSG si izasao sa 4-2-4 formacijom i uz nikakvu igru im nisi dao izbacit loptu 90 minuta. Nisi imao sta izgubit? Pa naravno da jesi. Cast, da dobijes jos 4 komada. Ali to je ludost. To su mud.a, to je nogomet.
Kad bi ovaj sarlatan to napravio? Ni u drugom zivotu. Lucho je jak karakter i veliki ego ima, takav je bio i kao igrac.
Valverde? Taj sam sebe trazi, evo gledam zadnju konferenciju nista covjece, sve sablonski, stidno, kontas ko da gacice nosi pred zenom u kuci.
27.10.2020
-
- Kontakt:
Takvim rumenim stvorenjima i hoću dijeliti lekcije. Ja sam uživo pogledao više tekmi Barcelone nego si ti postova nakačio.2 posta i već deli lekcije i odlučuje šta je "glupost"![]()
Ajde mali seronjo i ti u red ovih drugih banovanih seronja pod novim nadimkom i koji imaju više nickova nego postova....SIKTER
Papak jedan rumeni...
auuuuuuu....sad si mi ga šuknuo, mislim da spavati neću moćiLuisEnrique je napisao/la:Takvim rumenim stvorenjima i hoću dijeliti lekcije. Ja sam uživo pogledao više tekmi Barcelone nego si ti postova nakačio.2 posta i već deli lekcije i odlučuje šta je "glupost"![]()
Papak jedan rumeni...

Kad čitam o "referencama" ko je bio na koliko utakmica i ko ima pravo komentarisati odjednom dobijem spolnu bolest, a to je da me boli kur.ac za tim "referencama". Glupo mi je vidjeti da se svađaju ljudi koji navijaju za isti klub, uredu da se ne slažemo, uredu rasprave, ali ovo prvo mi ne ide u glavu. 
Don Andres

Don Andres

Zadnja izmjena: Derdiyok, dana/u 25 avg 2019, 00:41, ukupno mijenjano 1 put.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
@LuisEnrique
Manimo se svadje....želim da znam kako to sve izgleda uživo....jel istina da kamera i TV daju pogrešnu sliku? Jel istina da je Mesi uživo mnogo višlji?
OK...znam da je kasno, možeš i sutra....pričaj nam čoveče o svemu što si video tamo, jedva čekam...jesi upoznao Šakiru? A i mene budale svašta pitam....jašta si
Manimo se svadje....želim da znam kako to sve izgleda uživo....jel istina da kamera i TV daju pogrešnu sliku? Jel istina da je Mesi uživo mnogo višlji?
OK...znam da je kasno, možeš i sutra....pričaj nam čoveče o svemu što si video tamo, jedva čekam...jesi upoznao Šakiru? A i mene budale svašta pitam....jašta si

Gde ti vidiš svadju?Derdiyok je napisao/la:Kad čitam o "referencama" ko je bio na koliko utakmica i ko ima pravo komentarisati odjednom dobijem spolnu bolest, a to je da me boli kur.ac za tim "referencama". Glupo mi je vidjeti da se svađaju ljudi koji navijaju za isti klub, uredu da se ne slažemo, uredu rasprave, ali ovo prvo mi ne ide u glavu.

"Luis" mi je replicirao (učtivo) na strani 7359....tada je bio @luis enrique i imao 264 posta...OK
Evo ga sada ali kao "NOV"... nov identitet @LuisEnrique...novo državljanstvo....ma nov čovek.

Ali dečko obećava....meni je OK

- Sarrifufna
yebi se baparangal je napisao/la:@LuisEnrique

pocasni precjednik @ FK Formula
Pa i ti sam napisa post prije ovoga da se manite svađeparangal je napisao/la:de ti vidiš svadju?![]()
"Luis" mi je replicirao (učtivo) na strani 7359....tada je bio @luis enrique i imao 264 posta...OK
Evo ga sada ali kao "NOV"... nov identitet @LuisEnrique...novo državljanstvo....ma nov čovek.Šta se desilo? Zaboravio lozinku za svega 3 stranice? Dobio negde ban? Ili je dvostruka ličnost? Tajni agent?
![]()
Ali dečko obećava....meni je OK

A možda te ovo romario handri sa lažnog profila. Ne mogu se sjetiti kakav je bio za vrijeme Luchovog mandata, da li ga je podržavao

® GONGASHI POWERHOUSE ®
Ne znam šta ti je smešno?Sarrifufna je napisao/la:yebi se baparangal je napisao/la:@LuisEnrique

Ma kakvi...ne bi to @Romario....nema on mene problem da handri ni sa svog profila i kaže mi svašta ali ja se na njega nikad neću naljutiti...Derdiyok je napisao/la:A možda te ovo romario handri sa lažnog profila. Ne mogu se sjetiti kakav je bio za vrijeme Luchovog mandata, da li ga je podržavao

Meni miriše na onog navijača što je gađo Figa svinjskom glavom.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Derdiyok je napisao/la:Meni miriše na onog navijača što je gađo Figa svinjskom glavom.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.